Komentari na vest

Klop u klinču sa skandinavskim novinarom: Očigledno nisi u formi, a ja nemam živaca za tebe

J

Jeneah

pre oko 2 meseca

Luzer iz luzerpula
E

Enfild

pre oko 1 mesec

Nisi dorastao za ovakav komentar klinac, sta znas ti za Liverpool,treba uciti istoroju
O

Ovo je slika i prilika

pre oko 2 meseca

Kako neko može da ti kroji mišljenje. Klop je najnadobudnija osoba u svom poslu, jedan veoma prosečan trener koji ste zbog laži i manipulacije predstavljaju kao da je neka trenerčina. Klop je evo 9 sezona u Liverpulu, za 9 sezona uzeo je 1 ligu i 1 ligu šampiona, a za 9 sezona je potrošio oko 1 milijarde eura na pojačanja. Kada je napustio Dortmund ostala pustinja iza njega, sada kada ode iz Liverpula isto će da bude. Blago kući koju zaobiđe.
e

enfild

pre oko 2 meseca

kodi gakpo najslabija karika u timu kad vidim kad ulazi znam nepise nam se dobro
B

Bil i Bob

pre oko 2 meseca

Da li je moguće novinare da napišeš da je Klop najbolji menadžer u istoriji kluba? Da li si možda čuo za dva gospodina Bila Šenklija i Boba Pejslija? Ako nisi, preporučujem da se raspitaš malo
B

Bio i ostao

pre oko 2 meseca

Mali covek
z

zasu

pre oko 2 meseca

Prvo trebate spomenuti Bila Šenklija, Boba Pejslija i Keni Dagliša kao tri najveća trenera u istoriji kluba. Klop jeste veličina i sjajan trener, koga svi navijaci Redsa obožavaju, ali pokazite respecta prema trojcu velikana.
Н

Неутралац

pre oko 2 meseca

Штета што не може ту страст (или љутњу) да исконтролише, а нарочито је штета што се толико троши. Да може, трајао би у Ливерпулу и освајао трофеје (макар и купове) још јако дуго.