Jirgen Klop (©Reuters)
Jirgen Klop (©Reuters)

Klop u klinču sa skandinavskim novinarom: Očigledno nisi u formi, a ja nemam živaca za tebe

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.03.24. | 01:50

„Malo glupo pitanje, moram da kažem. Odigrali smo ne znam koliko utakmica u poslednje vreme, ne znam koliko je Junajted tačno odigrao? To je sport. Zaista sam razočaran tim pitanjem, ali ste mislili da je očigledno dobro“, rekao je Nemac

Jirgen Klop na kraju sezone napušta kormilo Liverpula. Nemac će da ostane zapisan na Enfidlu kao verovatno najbolji menadžer u istoriji slavnog kluba. Pomalo neočekivano, Redsi su pali na Old Trafordu u četvrtinalu FA kupa, u ludom meču sa mnogo preokreta. Đavoli su u poslednjim trenucma produžetaka stigli do pobede sa 4:3 i izbegli penal-rulet.

Nemački stručnjak retko gubi ove sezone. U prošlosti je imao ispade sa „sedmom silom“. Sećamo se iz perioda kada je bio na kormilu Borusije iz Dortmunda kada je jednog novinara okrivio da donosi nesreću njegovom klubu. Ovog puta na udaru Klopa bio je skandinavski reporter.

Izabrane vesti

Nije se menadžeru Liverpula svidela konstatacija da je Liverpul pao u produžetku, da je intezitet bio slabiji.

"Malo glupo pitanje, moram da kažem. Odigrali smo ne znam koliko utakmica u poslednje vreme, ne znam koliko je Junajted tačno odigrao? To je sport. Zaista sam razočaran tim pitanjem, ali ste mislili da je očigledno dobro“, besneo je Klop.

Nemac je mislio na to da je Junajted u 2024. godini odigrao 12, a Liverpul 18 mečeva. Novinar sa severa Evrope je upitao: „Koliko utakmica"? Klop mu je ljutito odbrusio:

Oh, ajde, očigledno nisi u sjajnoj formi, a ja nemam živaca za tebe“.

Nije bio pričljiv menadžer Redsa ni pre toga, na konferenciji za novinare.

Imali smo mnogo intenzivniju sezonu do sada, to svi znaju, samo treba da se računaju utakmice. Danas je bilo teško, jako teško. Čestitam Junajtedu, ide u polufinale. Imamo utakmicu manje, ili dve do kraja sezone i pokušaćemo da to iskoristimo u narednih nekoliko nedelja“, istakao je nemački stručnjak.

LIVERPUL OSVAJA LIGU EVOPE - KVOTA U MOZZARTU JE 2,10.

Konačno, malo radosti na Teatru snova. Erik ten Hag je blistao od sreće posle prolaska Mančester Junajteda u polufinale FA kupa i rušenje velikog rivala u jednoj od najboljih utakmica ove sezona na Ostrvu.

Mislim da je prvih 35 minuta bilo najbolje od Junajteda ove sezone. Bili smo stvarno dobri, delovali smo kao tim, ali onda se pojave pukotine između linija, a to ne sme da se događa protiv Liverpula. Morali smo da promenimo neke stvari u našoj igri posle negativog rezultata. Rizikovali smo, išli jedan na jedan i igrači su bili sjajni. Mentalitet, stav je bio tako dobar. Imali su jaku veru u pobedu. Uspeli smo“, rekao je menadžer tima sa Old Traforda.

Junajtedu je FA kup jedina šansa da spasi sezonu trofejem, ali će imati opasne takmace u Sitiju i Čelsiju, dok je Liverpul već osvojio jedan pehar u 2024. godini, Liga kup, a u igri je za titulu u Premijer ligi sa Arsenalom i Mančester Sitijem i u Ligu Evrope gde je stigao do četvrtfinala posle lake eliminacije češkog prvaka Sparte i prvi je favorit za osvajanje trofeja u drugorangiranom evropskom takmičenju.


tagovi

FA kupLiverpulJirgen Klop

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara