Komentari na vest

Kostić ima poruku za Joveljića: U Bugarskoj uradi isto što i u Beču

b

bffff

pre 11 meseci

Nama treba pre svega trener, menadzer koji ima znanje, Piksiju je data sansa ali covek je igrao i bio trener u Japanu i Kini i neke stvari ne zna da radi. Kada nam izadju u visokio presing on nema pojma kako to da resi, isto tako ne zna da izvrsi visoki presing kad treba itd... Pa mi stvarno trpimo kao narod i stalno gutamo pricu da nas neki tamo, obicno sa Zapada pljackaju i zlo na cine, sto jeste istina, ali kad mogu sto ne bi to radili, ali nas sustinski nasi krpelji, nasi zemljaci decenijama ako ne i duze, dave, guse, uzmimaju, bogate se i sve pod pricom drzte lopovo. Ovo pisem zato sto svaka reprezentacija je dobila menazdzera skladu sa ambicijama i kvalitetom reprezentacije i svaka ide na to da dovede sto boljeg coveka. Jedino nama udaraju ladnu oblogu, daj da bude nas covek, da mi pored nasih placamo stranca, dovescemo naseg najboljeg trenera itd. I damo Piksiju reprezentaciju od 350 miliona evra trenutno, a bila je i 400 miliona evra okruglo. Pazite nasa reprezentacija je vrednija od Hrvatske, Kolumbije, Urugvaja, Poljske, Svajcarske itd, malo jeftinija od Belgije. I umesto da kazemo hocemo da igrmao na posed, napadacki ili kako vec i dovedemo coveka koji to moze da uradi, eto Brazil dovodi Ancelotija, je jedna Brazil prvi put stranac selektor, pa sto mi nismo probali Ranijerija koji ima iskustvo i uradio je nesto ogromno sa Lesterom, ili evo sada Spaletija, zasto ne probati Sarija dovesti, Luisa Enrikea itd niko ne bi vise kostao od Piksija a doveli bi ljude koji imaju znanje. Mada pisem ovo ali i sam bi opet pruzio sansu Piksiju, koji je inteligentan covek, mada je sujetan dosta, ili nekom nasem drugom treneru i ako ih nemamo koji po reputaciju zasluzuju da vode. Ali to smo mi nama su emocije ispred logike i pameti i zato nas koriste i zato smo umesto na vrhu uvek na dnu ili poletimo pa se brzo zabijemo u zemlju. Nas i lako svadjaju eto kroz reprezentaciju mi se prepiremo dal je Zvezda ili Partizan sto niko ne radi, niti ima veze sa zivotom. Mi imamo Ok igraca i stizu talenti, ali treneri su nam bas rak rana, i ako se moze reci da ovi mladji sto sada dolaze ili u SL ili generalno su dosta bolji od Piksijeve generacije i starijih generacija, ti mladji treneri eto tipa Lazetica prate i znaju koliko toliko nove trendove u fubdbalu, taktike savremenog fudbala, mada je to daleko od nekog vrha. Ko je kod nas najbolji trener i ko bi zasluzio da vodi reprezentaciju, Milojevic stariji, Nikolic, Ivic, Jokanovic, Paunovic mozda i najpre, Stankovic i ako je mlad trener ipak spada u bolje nase, i Jovanovic iz Panatenaikosa, grof Bozovic. Nece se sloziti mnogi sa ovim ali to su nasi najbolji sto imamo, sto su nesto osvajali u SL ali i radili u nekim jacim ligama i klubovima.
S

Samo su menadžerski

pre 11 meseci

Svi ovi koji imaju veze sa berzanima ili su još uvek kod njih. Sergej i Vanja su uz Duću Ducu i Mitra jedini vrhunski. A podatak da je Sergej kao najbolji igrač Sveta u Novom Zeland 2015 debitovao tek 2018 za A tim sa 23 g a Vanja takođe član te reprezentacije sa 24 g je dokaz da su ne menadžerski već da su ispaštali zbog menadžerski igrača. Sergej je već 7 g najbolji igrač ne samo Lacia već Seije A i to po izboru italijana i red je da pređe u veliki klub. Sad sa 28 g polako će da preuzme ulogu vođe od Duće a ako ga zdravlje posluži igraće i biti kapiten sve do 2030 i 100 g od Prvog Mundijala Urugvaj Montevideo opet u Montevideu
S

Srbi mitomani

pre 11 meseci

Sergej najbolji igrač serije A, ahahah pa je nzm koju ti seriju A gledaš ali u ovoj italijanskoj ima bar 20 igrača koji su bolji od njega. On čak nije ni bolji veznjak od Brozovića ili Barele a ne najbolji igrač. Običan sporać kome treba pola sata da se okrene oko svoje ose.
@

@Srbi mitomani

pre 11 meseci

Има неких који ће пре пронаћи 7 змајевих кугли него трагове постојања неког свог краља.
D

Dragosaw

pre 11 meseci

A sta ti treba da uradis Kosticu? Ono sto si ti igrao je bilo sramno. Bolje daj sebe malo reprezentaciji a ne da delis savete drugima. Ipak si nosio traku a setao si po terenu.
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

Video čovek od Tadića,kapiten kapitenski(važi samo u slučaju reprezentacije Srbije) još da uvežba mlataranje rukama...
t

takav je

pre 11 meseci

otkada je video Batistutu...
a

asensio marko

pre 11 meseci

Koliko je Zvezda lazan klub, pa oni su ovog Joveljica zamenili nekim tamo Dionijima Kulibalijima i Pesicima a ima ih jos. Ovaj mali je bre srpski Mauro Ikardi.
7

73

pre 11 meseci

Joveljic se toga sam nikako ne bi setio...
m

mile led

pre 11 meseci

Uradi isto što i u Beču i možda postaneš starter u zemlji u kojoj se fudbal sove soccer haahhaha

Joco Inter

pre 11 meseci

Najgori igrač na terenu protiv Jordana. Izuzev Račića, njega ne ubrajam u fudbalere
s

sergej i brat mu vanja

pre 11 meseci

Su menadzerski igraci. Treba biti realan i reci da nisu za reprezentaciju. Jer igra u klubu i za drzavu je nebo i zemlja. Prepotentni obojica a nema koristi.
v

verovatno

pre 11 meseci

ubrajaš uroševića,nahta,kolorada eeee to su fudbalerčine!!

Joco Inter

pre 11 meseci

@verovatno Zabole me ćoše za te što si nabrojao.. Zašto misliš da sam Partizanovac? Komentarisao sam fudbalere reprezentacije. Niti navijam za Partizan, niti za Zvezdu.. Naprotiv, zabole me za oba kluba.