Komentari na vest

Kostić: Nije bitno kako, bitno je da smo uspeli

s

samuel BN

pre 6 meseci

Korektna i najrealnija izjava od svih, bravo Kostiću.
g

gx

pre 6 meseci

Tako je batice,važno je učestvovati;-)
d

d. g.

pre 6 meseci

Veoma je bitno kako. Ovog čoveka će Piksi uništiti sa deganzivom koju ne zna da igra. Čovek je KRILO sa fantastičnim centaršutom. Čim uđe u naš šesnaesterac napravi glupost. Ako mu treba vin bek to nije ni Živković ni Kostić.

1992

pre 6 meseci

Tebi je bitno, a nama mučno da gledamo...
c

cao cao

pre 6 meseci

Ti si teska rupa postao od kad si otisao u Juve

Proficap

pre 6 meseci

Covek je krilo, nije bek, a to sto ga ovi guraju na ving beka, to ne znaci da je in los fudbaler.
g

gost127

pre 6 meseci

Baš naprotiv, u ovakvoj grupi, da smo ozbiljna reprezantacija, plasman je morao biti obezbeđen barem dva kola pre kraja. Te priče, danas svi igraju fudbal i tome slično, ne piju vodu. Na evropskom se crta još jedan debakl, nažalost. Ali, na to smo već navikli
p

premudri

pre 6 meseci

Bitno je da ti igraš za Mozzart bet
T

Terminator 2

pre 6 meseci

E vidis tu je problem... I te kako je bitno na koji nacin se ode na Euro ili SP... Vecito vi na neko sibicarenje, na neke jedvite jade i tome slično!
B

BBB Zemun

pre 6 meseci

filipe kralju, nadamo se da ces po krilu da spartas slobodnije kada ti se mladja krv iz zvezdine skole za koju i sam navijas pridruzi po bokovima gdje smo tanki...
a

aaaaaaa

pre 6 meseci

Kako ni vi ne znate to je i problem. Neko sa stilom a neko kako.
9

985

pre 6 meseci

Ma nemoj? Nije li vas malo sramota? Jedna od najslabijih grupa i na srecu odete na Euro? I opet zavisili od drugih. Katastrofa i realno bolje da niste otisli. Skinite taj dres Srbije,niste ga dostojni!
C

CZV FAN

pre 6 meseci

Svaka ti je na mestu! Ovo sto su igrali je blagi uzas! Realno trebalo je da se prosetamo kroz ovu grupu a ne da odemo na jedvite jade! Ne piju vise vodu floskule svi igraju fudbal...u stvari svi igraju samo mi jedva igramo!
f

ficfiric

pre 6 meseci

da su ljudi ne bi ni isli pored vas dezurnih pljuvaca
7

73

pre 6 meseci

Ovakav mentalitet objasnjava kvalitet igre...
A

Astoria

pre 6 meseci

Baš tako, lepo zapažanje.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Retko glup igrac.. Sve jedno te isto ide levo i levom nogom, nikako desnom da proba i toliko je procitan.. U odbrani umesto da ostavi loptu daje je protivniku i umesto da ispravi gresku on gleda protivnika.. Boze sacuvaj, jos sada nam se pise teska grupa na Euru nadrljali smo.
o

ovo onoo

pre 6 meseci

Ako nista vise asistirao sam protivniku.
v

viljuska

pre 6 meseci

nije uputio ni jedan dobar centarsut!
D

Dejani

pre 6 meseci

Tako je Kostiću, važno je ucestvovati pa makar prolazili na prvenstvima kao San Marino u kvalifikacijama 👍Jbg, ne znam zašto smo svi ovako kritični, ali pogledaj gdje ovi naši igraju, imaju kapacitet bar za prolaz grupe jednog od ovih takmicenja, a mi ili ne odemo ili se osramotimo… Zato i jesmo svi kritični... Pogledajte reprezentaciju Madjarske, imaju samo 3-4 poznata igrača, ostatak su anonimusi i prave odlične rezultate za takvu ekipu..
V

Vidi

pre 6 meseci

Nemamo ni mi više od ta 3-4 poznata igrača. E da, da te ispravim, mi bi prošli ko Gibraltar juče, popili bi 14 komada.
D

Dejani

pre 6 meseci

Naši koji bi se svrstali u grupu ‘’nepoznatih’’ barem igraju u ligama petice… Gledaj Madjare, onaj riđi sa cetnickom bradom igra u korea skok ligi ja mislim.. Onda Botka u Ferencvarosu… Mislim da imaju 4-5 igrača koni igraju ligu petice, a kod nas skoro svi u ligama petice..
S

Samo da

pre 6 meseci

Te ispravljam moj Kosticu: Nije bitno protiv koga igramo, ko nam je trener ili ko nam igra, mi smo skup luzera i invalida svakako!
2

23454

pre 6 meseci

I onda odete ko manekeni na to prvenstvo,sa selektorom koji pojma nema,i dodje jedna siptarska Svajcarska i oduci vas od fudbala.