Komentari na vest

Kralju trofej Kupa kralja posle devet godina: Rodrigo ugasio Osasunin san (VIDEO)

8

8877

pre 12 meseci

Šteta što su igrali pod ručnom, tačnije samo onoliko koliko je potrebno da pobede. Da nemaju bitan meč u utorak verovatno bi rezultat bio daleko gori za Osasunu, ali tako igraju veliki timovi. Ne iživljavaju se na slabijima, sa velikim se uhvate u koštac hrabro, čekaju svoje prilike i koriste ih. To samo veliki klubovi, sa velikim trenerima mogu. U jednom rečju, to samo može Anćeloti sa svojim Realom.
6

666

pre 12 meseci

Uefalonac zvog cega menjas nickove znamo da si ti ovo napisao provaljen si
k

kme

pre 12 meseci

I odjednom i kup postane važan! Hahahhaha
H

Haehaehaeh

pre 12 meseci

Real je oduvek najjaca ekipa u Spaniji, bili i ostali.
8

88

pre 12 meseci

Hhahahaha 3 lige u poslednjih 15 godina i to uz pomoc sudija ne blamiraj se
E

EdukacijaJeKljuc

pre 12 meseci

@88-Real ima najvise trofeja osvojenih La Lige u istoriji takmicenja, mislim da sam ti tim podatkom sve sada rekao. Pozzzz! ;)))
T

Tviter. Bezmozgas.

pre 12 meseci

Lajati preko tvitera ne znaci da si borac za pravdu. Inace si veoma doprineo sirenu mrznje u poslednjih 10 godina ostavljajuci komentare mrznje, nazalost povodljiv si, zato sto ti je intelekt mizeran. Najgore je to sto si nadmen i sa tobom razgovor nije moguc. Da, nisi procitao ni jednu knjigu. Ne, ne mozes nista znati ako citas samo dnevnu stampu. Umisljen si. Odelo me cini coveka. Pokvaren si i izuzetno nevaspitan. Kafic te odvajao. Ogovaranje je tvoj stil zivota. Ovaj svet na koji se zalis, to si zapravo ti. Pogledaj se u ogledalo, jadnice.
7

788

pre 12 meseci

labo igra real nista bukvalno na neku individualnost, pep i ekipa sitinek se ubiju ako ispadnu, samo nemojte da pisete tako ste i prosle godine pisali, tad ih izbacili svirano im 2 penala 2 beka sitiju nisu igrala, siti se ispromasivao

1902

pre 12 meseci

Navijaci barcelone na aparatima hahahahahhahahah
M

Madridistaaaa

pre 12 meseci

nevazno sto je Osasuna kvalitetom daleko ispod Reala, ali Real sa ovakvim timom ne moze finale da izgubi... Na jedan mec ne postoji klub koji ce ih dobiti. Mislim da se protiv Reala jedino moze u bunkeru igrati i na kontre. Vini, koliko god bio iritantan, momak je klasa, u ovom trenutku uz Halanda mozda i najbolji na svijetu. Naravno, prostor koji mu stvori Benzema je nevjerovatan. Spic koji prati tok napada savrseno, i na kraju je uvijek blizu lopte. Rodrigo odlican, pismen igrac, uvijek na pravom mjestu. Bice zestoko polufinale!
G

Gost666

pre 12 meseci

Kralj je kralj!!! Idemo da unistimo city!!!
S

Simbaf

pre 12 meseci

Provukli se kraljevi, aj da ih vidim protiv zdravog Brašanca.
O

OptimusPrime

pre 12 meseci

Osvojiće i LŠ opet. Pepa prase će ostati bez trofeja.
v

vedro nebo

pre 12 meseci

Nekad je real tukao ovakve protivnike 4-5 nula sad mu potrebna sreca i neki odbici da pobedi strasno
A

Antonioo

pre 12 meseci

Vinicius dribla kao nenormalan, brz ko mezak, igra dobro na malom prostoru, napada 1 na 1, tvrdim da bolji od Kiliana Mbapea uobrazenog, Rodrigo izrasta u svetsku klasu...
1

122

pre 12 meseci

2 dosta srecna gola za real osasuna po statistici i sutevima egal sa realom cak i malo bolja,real ozbiljno mucenje nemaju sta da traze u dvomecu sa sitijem
D

DJED

pre 12 meseci

Kao dugogodisnji navijac Reala mogu da kazem da je ovo raspad sistema, nema tecne igre i sve se pokusava na silu i individualni kvalitet. Svaka cast za novi trofej ali ovakvom igrom City ce ih pocistiti vec u Madridu.
u

uefalona

pre 12 meseci

I jos jedna pobeda i titulaaa 🏆