Ronaldove gestikulacije prema navijačima
Ronaldove gestikulacije prema navijačima

Kristijanu preti suspenzija zbog gestikulacija na skandiranje “Mesi, Mesi“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.02.24. | 17:52

Portugalac nije uspeo da sačuva hladnokrvnost prema onima koji su ga provocirali

Rivalstvo između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija možda više ne postoji jer su im se putevi razišli i više nisu u evropskom fudbalu, ali to ne znači da je ono što su godinama gradili iščezlo.

Dokaz toga je ono što se dogodilo u tesnoj pobedi Al Nasra nad Al Šababom, kada je Kristijano Ronaldo izgubio razum pošto su mu nakon postignutog gola navijači protivničkog tima skandirali “Mesi, Mesi“. Kada se sa tribina začulo to, prvo je vremešni napadač stavio ruku na uho kako bi navijačima poručio da ih ne čuje, a onda... Ono što je Kristijano potom uradio nije lako opisati zbog vulgarnosti poruke, ali kada pogledate video, biće vam potpuno jasno šta je mislio...

Izabrane vesti

Kako javljaju renomirani mediji iz Saudijske Arabije, Kristijanu Ronaldu se spremaju suspenzija od najmanje dve utakmice i novčana kazna koja sama po sebi neće biti toliko strašna, koliko potencijalno duži izostanak najboljeg strelca sa 34 golova. Disciplinska komisija je odmah po završetku utakmice otvorila istragu i navodno bi odluka trebalo da bude doneta najkasnije za 48 sati.

Eventualni izostanak Portugalca mogao bi ozbiljno da ugrozi Al Nasrove šanse da nastavi šampionsku trku sa Al Hilalom Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića, koji već sada ima sedam bodova više.



tagovi

Kristijano RonaldoAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara