Komentari na vest

Kristijanu preti suspenzija zbog gestikulacija na skandiranje “Mesi, Mesi“ (VIDEO)

L

Lupen

pre 2 meseca

Marko LUPAvlovic )))) daj ne lupaj...jedno je da nekog gotivis,ali bas toliko zastranis...jel imas dobar vid batice? Ili citas portugese stampu ))))))
E

Ego7

pre 2 meseca

Jako iskompleksiran,ubija ga ego celu karijeru. Ispada samo seljak ovim reakcijama,sto pokazuje da je ogroman ego manijak! Mladjim generacijama je ovo TOPINA 🤣 Da je ovo uradio Evropi pre 15 godina,kad se igrao "muski" fudbal tek bi ga pljuvali od navijaca do trenera i igraca...
Z

ZA NEKE OVDE

pre 2 meseca

..... sta kazu da je Ronaldo najbolji. Pa ovaj treba kopacke ocistiti Ronaldinju. To je Koperfild sa loptom.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Ronaldo kraljina
O

Odgovor

pre 2 meseca

Redakciji.pod 1. Rivalitet nikad nije ni postojao,to je bio manje vise medijski spin. Pod 2. 18.12.2022 je gasenje mladjarije ,decice i tvrodoglavih ))) koji nisu mogli i dan danas ne mogu da dodju sebi.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Tako je nikada ne bi ni bilo da nisu toliko navlačili za golluma
R

Rfhgg

pre 2 meseca

Marko Pavlovic, jedino su za Ronalda svi navlacili
V

VuleMađija

pre 2 meseca

Neverovatno šta ljudi ovde pišu... Svakako ovakva reakcija ne priliči čoveku ovih godina, pogotovo jer mu je karijera na zalasku.
P

Pedja108

pre 2 meseca

Ronaldo je uvek bio antipatican. Ono sto se mora priznatim to je da je jedan od najspremnijih igraca ikada, uprkos godinama i fantastican odraz. Ponasao se uvek kao seljak. Trebalo bi da ga odrape sa kaznom za ovako nesto, ali posto je on Ronaldo,ne ocekujem nista osim novcane kazne.
S

Sve

pre 2 meseca

Je to super,a gde je bio pekica penaldo na world cup? Molim? Nisam cuo? Reci ))))

Bojan Lordinho

pre 2 meseca

.....i dok vibserete i dalje,i ispadate i smesni ibdeca,i nekulturni..KONKRETNO TA DVOJICA su: Ozenili jedne od najlepsih zena sveta,osvojili sve u fudbalu,to da li fali pehar,dva...ne zajebavajte,dalje,imaju toliko novca i moci da mogu da kupe drzavu i u njoj drze trofeje dok narod cisti i brise te pehare i vitrine,postigli do 30-ih godina SVE,deca,zena,KARIJERE,lova,prosperitet.....Moje pitanje? Da li ste realni da se raspravljate da li je bolji Sony ili XBox?! Evo,realno,jeste se zapitali pre slanja komentara hocete li ispasti mozda cirkus? 🙊😎
p

pleni

pre 2 meseca

Mesi bolji igrac, vise postigao po pitanju karijere i nema komplekse. 3:0 deficit penaldo eejjj?
U

Uytro

pre 2 meseca

18.12.2022 dan kad penaldo i njegovi fanovi su najvise plakali ali i dalje placu
G

Gost9999

pre 2 meseca

Videli smo ko je kompleksas i kome se poklanja zlatna lopta Decko je izmislio fudbal za celu Argentinu
s

sdaer

pre 2 meseca

Videli smo da... Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golova zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravilo se onako kako Ronaldu odgovara
U

Uefauefa

pre 2 meseca

Ronaldu i Realu je sve poklonjeno
G

Gost1991

pre 2 meseca

Hahahahaha Zamisli da Ronaldo ima komlekse zbog onog patuljka Smejurija Covek izmislio fudbal za njega Nema mu ravnog i nece ga biti nikada
H

Hfg

pre 2 meseca

Posle osvojenog mundijala mesiha penaldo je gotov
f

follare

pre 2 meseca

Najbolji igrac svih vremena mu nabio komplekse od kojih se nikada nece oporaviti jer zna da nije bolji od njega. I Messiju su navijaci Sportinga i Benfice skandirali Ronaldo, Ronaldo pa nije reagovao.
M

Moguce

pre 2 meseca

Ali je tebi Ronaldo nabio komplekse od kojih se nikada neces oporaviti xaxaxaxa
V

Veljko9

pre 2 meseca

Umocko ne moze da se pomiri sa tim da je Messi bolji mnogoo.
Б

Блок

pre 2 meseca

Који кокплексаш. Гол машина ,ал дриблер у месту. Толико голова колико је он дао,даће ако не и више,Халанд и Ембапе. Ал таленат као Меси или Марадона .Роналдо нема,ни близу.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Mozda talenat nema kao onj, ali je radom postigao daleko vise od svih njih. I zato cu uvek da ga cenim vise. Cak i kad ovako reaguje, reakcije su mu iskrene, ne glumi dobrog decka kao licemerni Mesi.
n

neca3333

pre 2 meseca

dribler u mestu? pogledaj cristiano ronaldo 2003-2008 mancester, cristiano ronaldo 2009 pa recimo 2013/14 real madrid pa mi reci nesto :)
h

hostr

pre 2 meseca

Gostgost, baš zato nikada neću poštovati Ronalda jer je glumac i dvolična osoba, licemer. Pred kamerama pokušava da bude fin, grli decu, a kada misli da ga ne snimaju van terena onda gura decu, ne daje im autogram. Sramota, a gledao sam dosta tih videa na youtubu.
Б

Блок

pre 2 meseca

Шта има да враћам ,кад сам гледао.Бициклица у месту и дода.Мада ми је у Фифи на шпицу кидао,после га Мурињо ствари у шпиц ставио :)) Упоредиш његов дриблинг и дриблинг Роналда из Бразила.Неупоредиво. Дуже траје Португалац ,дуже игра на топ нивоу ал дриблинг му јао као и слободњак ,од 80 да два три. Роналдо постигао више од Месија или великог Марадоне ...ајде ствар укуса.