Komentari na vest

Kuman prvi trener kog je Laporta otpustio, o otkazu obavešten u avionu

H

Haos

pre preko 2 godine

Barselona ima mlade i jako talentovane igrače s kojima niko ništa nije radio. Zatim ima neke igrače koji su stvarno ajme i kuku. Dakle samo neko sa malo vizije sa malo strasti stvari može da pokrene. I ako sam navijač reala nedostaje mi jaka barsa tad je i real još jači. Čini mi se da i jedni i drugi hvataju zalet za neko nove trofeje. Mada mi imamo gospodina karla a barsa od farmera do ovog bezveznjakovica …
L

Lanmi Nedic11

pre preko 2 godine

Nije ni zasluzio da udje u taj Avion vec o svom trosku da se vraca kuci....Potpuni bezveznjak, covek koji je unistio Everton, Sautempton proigrao posle njega i jos dobija da vodi Barselonu....Jos povrh svega onako nabusit govoru čuš, nemam tim...Otera Suareza, oterao Grizmana, ne valja mu Kutinjo, ne valja mu Pjanic.....Ali valjda mu valja zemljak Luk de Jong(klupa u Sevilji)....Sramni Kuman je konacno dobio ono sta zasluzuje
G

Gonzales

pre preko 2 godine

I dao im prvu Ligu Šampiona. Da nije bilo onog projektila, Sampdoria bi bila šampion.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Igrao je u Barsi za dzabe.
A

Alex55

pre preko 2 godine

@Gonzales 2021. je, ne 90te. Tema je Kuman kao trener, a ne kao igrač.
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Ajd da jos Ole Bunar Solksjer dobije otkaz za wikend, pa da gledamo konačno neki dobar fudbal od ekipa od kojih se tako nešto ocekuje
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Postavlja se pitanje kako je on uopste dosao tu gde je bio?? Uredu je da Barselona nema neki tim, ali nemojte da se zezamo, nije bas tako ocajna. Imaju Ter Stegena, imaju i vise nego solidne bekove (Dest, Roberto, Alba), stopere doduse nemaju neke, ali imaju solidan vezni red sa Pedrijem i De Jongom, pa i Buskec nije bas toliko ocajan igrac. S druge strane imaju i Kutinja, ko im je kriv sto ne znaju da ga iskoriste, doveli su Depaja, imaju i Fatija. To je zasigurno tim koji ne treba da gubi od Benfike niti od Raja.
D

Ddrt

pre preko 2 godine

Jeste los tim al za bajern i atletiko, al rajo selta i ostali moraju da se pobede
V

Vart

pre preko 2 godine

Nije Kuman toliko loš trener koliko mu je tim katastrofa. Pogledajte samo recimo odbranu, to blagi užas, Lengle i slično. Sa druge strane Kuman nije imao nikakav novac na raspolaganju. Morao je da dovede Luka De Jonga koliko finansijski loše Barsa stoji. Da nema privilegije taj klub bi odavno trebalo da bankrotira i bude poslat u niži rang. Kao što je to bio slučaj sa Rendersom koji takodje nije mogao da pomiruje svoje obaveze. Pa je lepo bio poslat u četvrtu Ligu iako za njega navija pola Škotske. Ali to je Britanija, pravna država, tamo nema igranja sa zakonom i ekonomijom kao što je to slučaj u Španiji.
b

banjo10

pre preko 2 godine

Morao je dovesti Luka De jonga kad je oterao Suaereza.
V

Vart

pre preko 2 godine

banjo10 Nije ga on oterao nego prosto nije imao dovoljno novca za njegovu platu. Atletiko je mogao da ga plati daleko više. Evo sad su pozajmili Grizmana Atletiku samo da ne bi plaćali njegovu platu.
B

Banjo10

pre preko 2 godine

Ako je tako,mogao je Grizmana da se oslobodi a ostavi proverenog igraca koji odlicno funkcionise sa Mesijem na terenu i treceg strelca u istoriji kluba.Ima vise logike.
T

TiP

pre preko 2 godine

Kuman je najgori trener danasnjice, a onako tip je pun sebe kad prica kao da je magistar za fudbal.
J

Jklo

pre preko 2 godine

Zato on trenira timove iz liga petice, a ti pišeš komentare po mocart, pa ti vidi ko je tu u plusu Sportski pozdrav
G

Gost978

pre preko 2 godine

Jedina profesija u svetu gde koju dobiješ "obeštećenje" i kada radiš loše. Kako je moguće da klubovi pristaju na ovakve klauzule o obeštećenju, a sa druge strane u ugovor ne ubace klauzule koje se tiču očekivanih rezultata?! Pa ako vodiš Barsu i ako posle 10 kola ti nisi među prvih 5 timova, nema tu obeštećenja prijatelju. Samo kod Bartomeua je bilo moguće take ugovore potpisivati.
G

G

pre preko 2 godine

Potpuno se slazem,ukanalis klub s glupavim igracima,ne plasiras se gde je projektovano pre sezone,napravis stetu klubu od jedno 50-100 miliona i na kraju jos oni tebe isplate,stvarno cudne klauzule.
A

Alex55

pre preko 2 godine

Slažem se. Ukanališ klub i još oni treba da ti plate što si ih ukanalio. Isto tako je smešno i kad klub treba da plati agentu zato što je ovaj svom klijentu ispregovarao novi ugovor, valjda je onda logično da mu igrač plati. Ili kad igrač ne želi ds dolazi na treninge, niti da igra, a klub mora da mu isplaćuje platu.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Sad ćemo da vidimo ko je u pravu.Kuman je tvrdio da se ne može više.Ako ćavi napravi rezultat zna se ko je kriv. POZDRAV
K

Kukaa

pre preko 2 godine

"Surov način da se sazna za gubitak posla", jedino što je surovo je način na koji je vodio tim