(Reuters)
(Reuters)

Laki nije nimalo nervozan

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 12:06

Otac srpskog veziste, Lazara Samardžića, mirno gleda ka prelaznom roku u kome opet nije došlo do transfera

Još jedan prelazni rok je prošao, a Lazar Samardžić je u Udinezeu ostao. Bilo je pokušaja da se naplate njegove dobre partije među Zebretama, mada se kao i u prethodnim slučajevima posao izjalovio.

Među momcima koji privlače pažnju uoči sudara Juventusa i Udinezea u aktuelnom kolu Serije A nalazi se baš srpski reprezentativac, jer je posle neuspelih pregovora sa Napolijem postojala mogućnost da ga angažuje velikan iz Torina. Ni to se nije desilo, ali kako će Samardžić prvi put posle zatvaranja zimske pijace na teren naspram Stare dame, italijanski mediji koriste priliku da ga stave pod lupu.

Izabrane vesti

Pre svega ih interesuje da li je uzdrman što nije promenio sredinu.

Moj sin razočaran tržištem? O tome se dovoljno govorilo, ali Laki je nastavio naporno da radi i fokusiran je na Udineze. Ekipa prolazi kroz težak trenutak i moj naslednik želi da pomogne saigračima da što pre prebrode stanje u kome se nalaze“, rekao je Mladen Samardžić za Gazetu delo sport.

Mladen je ujedno i Lazarev agent, a na Apeninima su pisali da je zbog njegovih zahteva na osnovu mendžerske provizije propao transfer u Napoli, iako su se klubovi dogovorili. Slično se leto desilo sa Interom. Možda se u narednom prelaznom roku javi još neko.

„Moramo da vidimo šta će biti najbolje za Lakijev razvoj. Činjenica da ga povezuju za raznim klubovima je jasan znak koliko ga cene i da mu dobro ide. Moj sin je već rekao da je spreman za naredni korak u karijeri, ali mu se ne žuri. Svestan je šta ima u Udinama, oseća se prijatno u klubu i dosledno mu je pokazivao vernost. Sve je za njega bilo pozitivno“, dodao je Mladen Samardžić.


tagovi

Lazar SamardžićUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara