Nenad Lalatović (Star Sport)
Nenad Lalatović (Star Sport)

Lalatović pecnuo Lazetića: Nadam se da mi neće zameriti što su mi deca tu, evo danas ne nose Zvezdine dresove

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.10.22. | 20:20

Trener Radničkog došao na davanje izjave posle duela sa Čukaričkim u pratnji ćerke i sinova

Izborio je Nenad Lalatović u poslednjem duelu 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije bod na Banovom Brdu sa svojim Radničkim (2:2). Bio je zadovoljan strateg Nišlija igrom svojih pulena, pred kamere Arene Sport nakon utakmice pojavio se u društvu svoja dva sina i ćerke, ali nije propustio priliku da pecne trenera TSC-a Žarka Lazetića koji je prošle sezone nakon što je sa bačkotopolčanima osvojio bod u Humskoj dao sledeću izjavu: „Ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti“.

Aludirao je Lazetić tada na činjenicu da je Lalatović pred okršaj sa Crvenom zvezdom izveo na teren decu obučenu u dresove svog rivala i bivšeg mu kluba. Sada je Lalatović iskoristio priliku da "bocne" kolegu.

Izabrane vesti

"Ovaj rezultat je zaslužen, pozdrav svima kojima su ovde došli da me podrže, pogotovu deci i prijateljima iz Zvezde, Pjana i Vidić su mi doneli sreću, naravno uz moju decu. Ovaj bod je za mene kao pobeda. Nadam se da mi neće zameriti neki treneri što su mi došla deca danas, evo nisu u Zvezdinom dresu", rekao je Lalatović.

Radnički je na Banovom Brdu dva puta gubio, ali i dva puta uspevao da se vrati. Delovalo je da će gol Stefana Kovača iz 86. minuta prerasti u pobedu Čukaričkog, ali su se Nišlije spasile pogotkom Pejovića sa bele tačke tri minuta kasnije.

"Kako da ne budem zadovoljan, mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo, primili smo olako golove, ali moram da pohvalim igrače da smo ispunili zahteve, borili se i moram da budem zadovoljan kad osvojimo bod na gostovanju Čukaričkom". zaključio je Lalatović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara