Komentari na vest

Lautarissimo!

p

pazzo13071307

pre 7 meseci

Lautaro genijalan nema sta ,ali rezervni napadaci Intera blagi uzas ,sada se vidi kakav je Dzeko bio doktor za Arnautovica ,starij 3,4 godine isto toliko puta bolji,Sancez totalno nezainteresovan ,samo seta.
U

Upravu si

pre 7 meseci

Dzeko se ne bi bunio ni da bude 4 napadac,zeleo je ostati a davao je maximum za svoje godine velika greska Morate i Ausilia.Sanches ona njegova greska protiv Milana kada je Ziru napravio prekrsaj i ukrao mu loptu na sredini,posto Sanchez voli da je drzi kostao nas preokreta a kasnije titule,gdje smo ga tjerali da dodje Dibala molili da ode bilo gde ..OVi ga vratise 🤷🏼
R

Roberto Baggio99

pre 7 meseci

⚫🐍🔵. ⭐⭐

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Da se razumemo, to sto si ti postao novinar je verovatno slucajnost, posto su trazili domara.
0

09876544

pre 7 meseci

Evo,konacno...tekst o Interu.Sad mozes da budes miran.Obrisi suze i uzivaj.
G

Gost0007

pre 7 meseci

Retko kada ulazim na vesti o Interu ali na ovo sam morao, reko konacno glavni hejter sajta i novinara, covek koji ima uvek negativan komentar na vesti Milana i pisanje o njima, i gle cuda, dodje clanak o Interu i igracu i umesto da je srecan, on nastavlja po starom. Ko ce vama udovoljiti, najjaci ste bre, novine proglasi ih prvacima, da im lakse bude.

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

@Gost0007 A ti ne bi reagovao da je napisao da je polufinale LŠ Milana slucajnost? Dzaba tekst o Interu kad ga i tu omalovazavaju. Posle cetiri gola za 27 minuta i to sa klupe, cak ni Mocart nije smeo da odcuti, ali je moralo o slucajnosti finala LŠ. Budi fer pa reci jesam li u pravu.
G

Gost0007

pre 7 meseci

Realno, nisi. Ruku na srce otvorio se zreb i za Milan i za Inter. Ako pogledamo da je Milan imao Totenhem i ok tada dobri Napoli ali taj klub ima kompleks nizeg kluba koji demonstrira i ove sezone, realno je da se Milanu otvorio, sto bih rekao i za Inter alii koga briga, da su uzeli tu titulu, niko ne bi pricao kako su dosli to titule, nego bi rekli, da Inter je sampion, sto su i umalo mogli da postanu.

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Laksi žreb i slucajnost nisu isto. Slucajnost je kad dobijes sedmicu na lotou, laksi zreb su imali i Milan i Inter ali treba proci i grupe i jos tri eliminacione faze. Laksi zreb da, nikako slucajnost.
I

Inter Milan

pre 7 meseci

Pisac, nista nije slucajno u zivotu pa ni finale lige sampiona ove godine !
I

Internazionale

pre 7 meseci

Najbolji napadač danasnjice.
1

101

pre 7 meseci

Vec sada je jedan od najboljih napadaca na svetu. A moze jos da napreduje.
g

gost1234.

pre 7 meseci

Lol brate, da bi bio najbolji treba da je konstantan svake sezone, a ne usere ih jexnu polu sezonu ilrazbija i posle ga nema ni na mapi
N

NERAZZURI_ALE_ALEEE

pre 7 meseci

Lauti cuore Interista! 🖤💙 Argentinci i Inter skoro uvijek dobitna kombinacija
S

Smeškooo

pre 7 meseci

Crno-plava porodica već pet meseci puca od ponosa i zadovoljstva!
t

the

pre 7 meseci

Bolji igrač od nabeđenog cmizdravca Osimena.

Prepoznator

pre 7 meseci

Dobar tekst, a dobar i Lautaro.
R

Roby Baggio99

pre 7 meseci

⭐⭐ sve je blize 🔥🔥🔥🔥