Darko Lazović u prodoru (©Reuters)
Darko Lazović u prodoru (©Reuters)

Lazović ne želi da menja sredinu: Sa Veronom imam ugovor još godinu dana, nadam se da ću ostati

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 19:48

“Ne znam šta će klub odlučiti”, kaže srpski reprezentativac

I naredne godine će Bentegodi posećivati italijanska fudbalska elita. Verona je koračala iznad ambisa, jedn pogrešan potez i – završila bi u njemu. Nije ga napravila. Izvukla se iz neugodne situacije i ostala deo Serije A.

A, u gradu Romea i Julije ostao je Darko Lazović. Srpski reprezentativac započeo je pripreme sa Veronom i ne namerava da promeni sredinu. Ima ugovor sa italijanskim klubom do leta 2024. godine i namerava da ga odradi do kraja. Promena adrese nije mu u planovima.

Izabrane vesti

Na Bentegodi je stigao pre četiri godine i nada se da ga sportski sektor neće otpisati ovoga leta.

“Srećan sam što sam i dalje ovde, na raspolaganju sam treneru i mladim momcima, kojima moramo da budemo od pomoći”, rekao je Darko Lazović za italijanski Skaj sports i prokomentarisao status u klubu:

“Nikad se ne zna u fudnalu, ali dobro mi je u klubu. Imam još godinu dana ugovor sa Veronom, srećan sam i nadam se da ću ostati, da ću odraditi ugovor do kraja. Ne znam šta će klub odlučiti”.

Verona je izbegla ispadanje, poslala je Speciju u Seriju B, ali Marko Zafaroni otkaz nije izbegao. Dobio je Darko Lazović novog trenera, u idućoj sezoni šef stručnog štaba biće Marko Baroni, a srpski reprezentativac priželjkuje bolje rezultate na timskom planu, kao i indivisualnu statistiku.

“Pre svega, gledam tim. Ali, nadam se da ću postizati više golova i imati više asistencija. Svaka godina je sve teža i teža. Posle tri dobre, prethodna je bila drugačija. Verovali smo i uspeli. Sada krećemo od nule, promenili smo trenera. Uvek moramo da imamo u vidu koliko je Serija A komplikovana”, završio je Darko Lazović.


tagovi

Darko LazovićVeronaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara