Komentari na vest

Leskovački Old Traford prošao prvi ispit, izvršena proba svih sistema na stadionu (VIDEO)

I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

I dalje mi nije jasno zasto se pravio ovaj stadion pre karadjordja npr. Karadjordje se doslovno raspada, ona zapadna tribina samo sto ne padne. Ekser nije zakucan u stadion 50 godina. I tu vise ne moze ni rekonstrukcija da pomogne, samo rusenje i pravljenje novog. I umesto da naprave tu stadion koji ispunjava uefa standarde, napravise ekipi iz 2.lige… Nemam nista protiv, al mislim da su prioriteti mogli biti drugaciji
S

Statler

pre 9 meseci

Potpuno se slažem. Razumljiva je želja da se podignu neki drugi centri ali valjda postoje prioriteti.
d

dezurni.glavatam

pre 9 meseci

Postoje prioriteti a to je istok Srbije koji je najnerazvijeniji deo Srbije i grad Leskovac koji je na popisu stanovnistva porastao drasticno po broju stanovnika? Razumes?
X

XXXL

pre 9 meseci

Jer se onda to vama srbija svrstava u beograd i novi sad? Ostalo ne treba ni da postoji ni leskovac ni vranje ni zajacar ni subotica samo srpska liga sa beogradskim pasalukom?

nikola6683@gmail.com

pre 9 meseci

Svaka čast izgleda svetski. Da bi nam fudbal išao napred svaki klub u najvišem rangu takmicenja bi morao da ima ovakav stadion. Juče sam prolazio pored JNA posle dosta godina i ostao sam u neverici kad sam video nasta stadion liči. Ceo stadion je propao do te mere da se neko i seti da ga renovira ne bi mogao.Stadion je ceo u koroziji betonske grede popucale tuga. Da se čovek zapita da jedan od dva najveća kluba u zemlji nije imao za dva domara kompresor i farbu da to redovno održava…Zadnjih pet godina živim u Norveskoj u Oslu ne daleko od stadiona na kome igra Vålerenga , iskrem da budem Dok se nisam preselio u Norvesku nisam cuo za njih, ali stadion kakav imaju ja do tad u svom životu nisam video. Odrastao sam na marakani u onoj vodi po wc-ima kad sam ušao na stadion Vålarenge doživeo sam kulturološki sok…
X

XD

pre 9 meseci

I šta sad? Ajde da ih na silu stavimo u superligu pošto imaju stadion. Nema veze kakav imaju tim. Kao NBA.
t

televizor

pre 9 meseci

Steta je sto se nije gurala nova hala i kk Zdravlje, ovako je bzv sa fudbalskim klubom koji ce vecito biti neka druga ili treca liga. Leskovac nema privredu i privrednika za uspesan fudbalski klub. Realno nasa prva liga sem Zvezde i donekle Cuke, TSCa i Partizana je amaterska, a videli smo kako su i oni prosli u Evropi.
r

raspad

pre 9 meseci

Ima hala u Kraljevu Sloga se raspada.
S

Sve

pre 9 meseci

Pametnjakovići ovde, dežurni pljuvači. Uvek nađu nešto, da bi pljuvali. Neverovatni ljudi, kad se pravi, što se pravi, i obrnuto.
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Kaki je ovo AKVARIJUM ? Ovo neki svetleci AKVARIJUM zasta je ovo . Za ove somove , smudj , deveriku , pastrmku , zmije oguljare ?
X

Xao

pre 9 meseci

Potpuno bespotrebna gradjevina
B

Batica87

pre 9 meseci

I u loznici je sve moglo biti zavrseno do sad,ali razni lepljivi prsti su se umesali... Sto rek'o Velja Ilic,da su kraduckali,imali bi stadion za primer,ovako imamo stadion sa minimum 20 gresaka,od toga 5 mega gresaka... I par miliona evrica u dzepovima... Zalosno... Jadan je ovaj nas predsednik drzave koliko lopina ima oko sebe...

Goran Milojevic

pre 9 meseci

А мислиш да се он није омастио ни малао или???
t

televizor

pre 9 meseci

Jadan, ahahahaah, s sve njegove firme rade.
B

Batica87

pre 9 meseci

Krade i on za 2 zivota,ali ovi oko njega marinjaju za 5... Jer plase se da ce biti smenjeni,a nisu se ovajdili... I evo sad ucinak.se vidi... Sad da je pametan da ih postroji,i da kaze,imate do 1.11 rok da se stadion zavrsi,od para koje su munuli...
M

Megisa89

pre 9 meseci

a stadion u Loznici se raspada...
G

Gost123456789

pre 9 meseci

A sta se desava sa tim stadionom? Nisam upucen, citao sam na jos par portala da je lose uradjen, pa me zanima sta konkretno?
F

Fudbalista

pre 9 meseci

Jedini ste sportski portal u Srbiji koji čitam, i povremeno ostavim neki komentar. Sada imam pitanje. Šta znači u naslovu "Leskovački Old Traford" ako se zna da je stadion u Leskovcu dobio svoje ime? Šta ste time dobili? Zar nam nije dovoljno tuđih reči u našem lepom srpskom jeziku nego na silu uguravamo još naziva upoređujući neuporedivo a možemo, lepo, našim rečima da nazovemo stadion i time našu reč ističemo u svetu. Ko je novinar koji je bio na stadionu, zašto nnije potpisan kao autor ovog članka? Pretpostavljam da vam je neki gledalac - novinar u pokušaju, poslao tekst i sliku i vi to objavili tako, što bi se reklo - izvorno. Dajte malo, al samo malo, više profesionalnosti i objektivnosti i bićete apsolutno najbolji, iako me ne zanima šta pišu drugi portali.
m

maksim85

pre 9 meseci

Leskovac je ranije imao naziv Srpski Mančester, zbog velikog broja fabrika koje su se bavile tekstilnom industrijom. Možda je to logika da su iskoristili u tekstu naziv Leskovački Old Traford. Sportski pozdrav!
G

GG GFKD

pre 9 meseci

Apsolutno se slažem sa komentarom, to je i moja zamerka. Kakav "Old treford"? Stalno se upoređujemo s' nekim i tuđe prisvajamo. Pa čak i to što su Leskovac ranije nazivali srpski mančester.. eto od kada sve to traje. Stadion ima svoje ime, ima svoje stanare.. ne igra na njemu "Srpski mančester" već GFK Dubočica iz Leskovca.
F

Fudbalista

pre 9 meseci

@maksim85 - znaš za onaj vic koji se završava rečenicom - pe*er je onaj koji čuva ribice? Jebeš logiku, valjda treba da se vodimo zdravim razumom i podržavamo naš jezik, našu kulturu (koliko god da je imamo ili nemamo). Inače, od tog Srpskog Mančestera, barem koliko ja pratim privredu i ekonomiju, u Leskovcu ne postoji ni jedna tekstilna fabrika. Pustimo ono što je bilo da ostane tamo gde je i ajmo da idemo napred i gledamo da budemo bolji, ljudi, navijači, državljani, država.... Dakle, Stadion Dubočica, u Leskovcu, spreman je za odigravanje prve fudbalske utakmice koju će odigrati ekipe Dubočice i Novog Sada.
S

Statler

pre 9 meseci

Pokušaću ukratko da objasnim: u Srbiji odavno ne postoji novinarstvo, postoji nova disciplina koja se zove senzacionalizam. Otud tako besmisleni, bombastični naslovi koji treba da privuku pažnju da bi čitalac kliknuo na tekst. Ovde je to i donekle u redu ali na drugim portalima koji se ne bave sportom stanje je užasno. Reči koje najčešće možeš videti u naslovima su: HAOS, JEZIVO, HOROR, EVO, POČINJE/POČELO JE...Da povratiš.
F

Fudbalista

pre 9 meseci

@Statler - citiranjem dela tvog komentara pokazaću jasno zašto je ovo jedini sportski portal koji čitam, kako sam i napisao. "Ovde je to i donekle u redu ali na drugim portalima koji se ne bave sportom stanje je užasno." Jedino me malo, Darjan, nervira svojim navijačkim tekstovima kad piše o zvezdi - da imam godina kao on, možda bih i mogao da razumem ljubav, ovako mator, mogu da volim svoj voljeni klub (Partizan, naravno) i bez da mu se udvaram kad god mi se ukaže prilika.
z

zivoraddd

pre 9 meseci

Stadion je nov, a delegacija uefe je vec bila da kaze sta sve treba popraviti za evropske utakmice. Cirkus od drzave
V

VukkuV

pre 9 meseci

Stadion igra protiv Novog Sada?
g

gogoo

pre 9 meseci

Nemoguce da je prvi evropski ispit Čukaričkog 31. augusta, valjda 24. augusta.
B

Blaki

pre 9 meseci

Revanš protiv poraženog Olimpijakos:Genk, mislim da je 31.08.
Č

Čuka

pre 9 meseci

Koliko sam upoznat, Čuka će igrati na stadionu Partizana svoje evropske utakmice, a ne u Loznici. Ko je lud da putuje 270 km da bi bio domaćin kad već ima opcije u svom gradu da ugosti evropske timove.
G

Goran Boskovic grad Sabac

pre 9 meseci

@Cuka Po kojoj logici i kojoj putanji je od Beograda do Loznice 270km?
@

@Cuka

pre 9 meseci

I ko je ovde uopste spomenuo Loznicu😁...