Džejmi Vardi (©Reuters)
Džejmi Vardi (©Reuters)

Lester i Panatinaikos najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.04.24. | 10:51

Nigde nećete naći veće kvote

Kraj aprila obično je klizavo tle u sportskim takmičenjima. Ovog utorka u jeku je završnica u Čempionšipu, plej-of košarkaške Evrolige... Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Lester u sudaru Sautemptonom u okviru engleskog drugog ranga, kao i kec na Panatinaikos protiv Makabija iz Tel Aviva u sklopu prvog meča četvrtfinala Evrolige.

Izabrane vesti

Lester igra sezonu na visokom nivou i opravdava status jednog od glavnih kandidata za promociju u Premijer ligu. Ekipa trenera Enca Mareske trenutno vodi na tabeli Čempionšipa sa 91 bodom i ima dva poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Ipsvič, a Lids je na četiri boda zaostatka. Nedavno su Lisice imale krizni period i izgubile su dve vezane utakmice, ali su se oporavile za vikend domaćom pobedom nad Vest Bromvičem od 2:1. Sautempton je pre početka kampanje, takođe, važio za jednog od očiglednih pretendenata za ekspresni povaratak u Premijer ligu, ali nije uspeo da se nosi sa zadatkom. Tim Rasela Martina je sa 84 boda četvrti na tabeli i ima pet bodova zaostatka za drugoplasirasnim Lidsom. Posle tri uzastopne pobede Sveci su za vikend izgubili od Kardifa na strani sa 2:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PANATINAIKOS - MAKABI TEL AVIV (UTORAK, 19.30), KEC 1,45

Pre početka sezone Panatinaikos je napravio mnogo kvalitetnih akvizicija i potpisao novog trenera sa šampionskim pedigreom, Ergina Atamana. Delovalo je da će biti neophodno mnogo vremena da se kockice sklope, ali je turski stručnjak pronašao dobitnu formulu veoma brzo. Atinski Zeleni su ligaški deo Evrolige završili na drugom mestu sa skorom od 23 pobede i 11 poraza. Samo Real Madrid je bio bolji. Sada na startu plej-ofa Panatinaikos ima posla sa Makabijem, i bliži se prvom susretu posle impresivne serije pobeda. PAO je dobio 10 mečeva zaredom u svim takmičenjima. U poslednjem kolu Evrolige Zeleni nisu ostavili šansu berlinskoj Albi savladavši je sa 84:75, a zatim su savladali Olimpijakos sa 77:71 i Peristeri sa 93:88 u nacionalnom prvenstvu. S druge strane, Makabi je u osnovnom delu sezone Evrolige završio na sedmoj poziciji sa učinkom od 20 pobeda i 14 poraza. Kao rezultat toga, igrači Odeda Kataša su bili prinuđeni da igraju u plej-inu. Tamo nisu imali nikakvih problema jer su savladali Baskoniju sa 113:84. Makabi je u seriji od sedam trijumfa, a u 25 prethodnih susreta na svim frontovima doživeo je samo jedan neuspeh. U ligaškom delu takmičenja Makabi je oba puta bio bolji od Panatinaikosa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara