Komentari na vest

Ludnica u grupi smrti do poslednjeg minuta: Njukasl od nokaut faze do začelja za pola sata

Владан

pre 5 meseci

Игра дечко разбија...браво Лука.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

I tako mocna premijer liga sa milijardama potrosenim za transfere osvojila dva certvrta mesta i imace samo dva tima u nokaout fazi dok "raspala" Italija samo zbog gol razlike Milana nema sva 4 u noikaut fazi!
K

Kazem samo

pre 5 meseci

I sa ta 2 tima ima 100x vece sanse da uzme LS nego Italijani i da igraju sa svih 20 ekipa iz lige.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

@Kazem samo Ne znam kako si to izracunao, bas imaju velike sanse, pogotovo Aresnal koji NIKADA do sada nije bio prvak evrope, ahahahaha! Ako si gledao Inter u finalu prosle godine onda znas da nisu osvojili samo pukom slucajnoscu!
R

Rale123

pre 5 meseci

Njukastl je dobro odigrao, ali ga je neiskustvo koštalo. Pozdrav
K

Kalabasas

pre 5 meseci

Jovic pokazao klasu za dvadesetak minuta,kako sacuva loptu otvori kontru,cisti osecaj... Mogao je na kraju i da se izalavi zabije gol .. Ne bi me iznenadilo da njukasl posalje u januaru nepristojnu ponudu.
S

Shy

pre 5 meseci

Pa kad su indijanci, trče kao navijeni, ali i kao muve - bez glave.
G

Gost39

pre 5 meseci

Kaže komentator na Areni, i pojedini ove - Milan se provukao? Bio je Njukasl bolji u prvom, a u drugom dva stative i nekoliko upropaštenih akcija, pre svega Leaa, i Ernandez koji maši prazan gol kada je golman istrčao u napad...pa ne liči na provlačenje. Da dodam, Milan je imao kvalitet za prolaz među 16 najboljih, ali nije imao timski duh. To se najbolje vidi po ponašanju rezervnog kapitena Ernandeza, koji em je sve više bolesno sebičan, em se sve više valja i mlatara rukama. Svaka čast za brzininu i agresivnost, ali nije tip igrača koga poštujem.
P

PVC

pre 5 meseci

Zašto ove Saudijce svi deru?
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Još jutros sam napisao da Newcastle neće dobiti. Nisam nikakav prorok, ali sam vrlo dobro upućen, znam da je ekipa istrošen i osakaćena povredama, momentum se okrenuo, na kraju je iskustvo imalo bitnu ulogu. Jasno mi je da Edi nije imao mnogo opcija u ovim utakmicama, ali mislim da je trebao da više rizikuje sa nekim mladjim momcima. Da malo pretumba tim, napravi neko iznenadjen je, izbaci neko novo ime... Ovako, totalno su potrošeni, a na kraju nisu uspeli. Nije Njuka ni igrala loše, samo nisu uspeli da prelome utakmicu, da postignu drugi. Milan osim čvrstine i borbenosti, nije mnogo pokazao. Tomori je odlično čistio opasne situacije, golman odbranio onaj siguran gol, ovi što su ušli na svežinu i iz kontre postigli gol. Citiraću Rafu Beniteza; "ima dana kad ne možeš da pobediš svog protivnika, ali i u tim danima gledaj da ne izgubiš"... Ovim zatvaram moje praćenje za ovu sezonu.
s

stigli gosti

pre 5 meseci

Zavrsavas pracenje sezone zato sto ti se tim nije plasirao iz verovatno najteze grupe u istoriji LS? Jak si mi neki navijac
B

Bar Kohba

pre 5 meseci

Ja za Milan navijam od 93 ili 94 nisam siguran, znaci 30godina, sada imam 37, posle Zvezde razume se. Milan je uz Real, Liverpul, Bajern, Barselonu, Ajax najveci klub kada je LŠ u pitanju i tu argumente ne treba navoditi. Ovde je dosla do izrazaja tradicija i velicina kluba, zasluzili su LE, a sami su krivi za ispadanje iz LŠ. Dortmundu svaka cast, Njukasl jos da se kali i uci, ali nisu se obrukali, PSZ plastika i klub koji moze samo u Ligi 1 da dominira.
D

Djape45║

pre 5 meseci

4 najjače lige na svetu, i uspeh u grupnoj fazi. Učinak Španaca 4/5, učinak Nemaca 3/4, učinak Italijana 3/4 i učinak Engleza 2/4. Uvek neugodni Englezi.
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Jedan krs od ekipe kao sto je Dortmund prvi u grupi? Smesna grupa!!!I PSG i Dortmund rutinski ispadaju odmah!!!Ko misli drugacije cujemo se u martu. Srdačan pozdrav
H

Haha

pre 5 meseci

Cuj krs ekipa🤦‍♂️
C

CZ***

pre 5 meseci

To za BVB može da kaže samo neko ko veze nema o fudbslu ili je zadojen mržnjom. Pa, biraj! A, mržnja je kao kiselina. Izjede vremenom onog ko mrzi.
G

Gost999

pre 5 meseci

Jovic vukao kontru od centra do sesnaesterca, dodao Okaforu, on Cukvuezeu, i gol za pobedu! Sreca pa ste objektivno izvestili i niste uopste spomenuli tu "sitnicu". Bravo Luka, igra odlicno vec par utakmica! Nije to nesto sto ce se Grobarima dopasti, ocigledno, ali igra sve bolje i bolje! Samo gazi i ne osvrci se!
@

@951357

pre 5 meseci

Kakav bi tek bio da ga trenira Murinjo. Od centarfora do desnog beka za poluvreme.
j

jovara

pre 5 meseci

ocigledno nisi do kraja citao tekst...
S

S. Eto'o likes this

pre 5 meseci

Do levog beka.
D

Dachaa

pre 5 meseci

Jovic odigrao vise nego korektno
G

Gost0007

pre 5 meseci

Steta za Milan ali sami su krivi, naravno kumovale su i povrede ali sta je tu je. Rekao sam i posle Borusije proslo kolo, taj mec je bio set lopta, nazalost odigrali su ocajno ali ruku na srce da se tada nije povredio Tsau ( posle njegovog izlaska, Krunic igra stopera i Milan prima dva brza gola) ko zna kako bi se i taj mec zavrsio. Bilo kako bilo, bila je sjajna grupa, mozda Milan shvati ozbiljno LE ali cisto sumnjam. Jedino ovaj ogavni PSG sto je proso, koliko bacenih para, a i dalje kompleks malog kluba vuku.
G

Guest

pre 5 meseci

Zašto ne spomenuti odličnih 15 minuta Luke Jovića?
G

Gostttt

pre 5 meseci

Ne uklapa im se u narativ. Kad treba da ga pljuju, tu su prvi, kad treba da ga pohvale, jedva ga spomenu
M

Mou

pre 5 meseci

Sreća, sreća, radost, BBilan je u LE! Mali klub za mala takmičenja .
G

Gost0007

pre 5 meseci

Odrasti, mene je sramota tvoje sramote i ovog komentara.

goranc333@gmail.com

pre 5 meseci

Najvažnije je znati da je Premijer liga najjača liga na svetu 😀😀😀
Š

Šibar 61

pre 5 meseci

Verovatno im je neko poklonio prvo mesto na rang listi uefe koje godinama ubedljivo drže i stalno razliku povećavaju
a

asddgsyd

pre 5 meseci

najbolja liga, svidelo se to nekome li ne.
G

Gostttt

pre 5 meseci

Kad Mitrović da gol iz penala u Arabiji, ide poseban članak, a kad Jović povuče kontru preko pola protivničke polovine iz koje Milan da gol za pobedu, njega ni ne spomenete u tekstu. Bedno, ali stvarno. Znamo svi da ste grobarski portal, ali stvarno preterujete.
?

??

pre 5 meseci

Ko pravi tako razliku kod nasih igraca koji odu preko taj je za mene budalitina najveca, pogotovo u reprezentaciji. Na takve ljude ne treba metak trositi, macolu i u glavu
R

Rale123

pre 5 meseci

PA KAŽE ; CITAT "u kontri koju mu je otvorio Luka Jović pogodio je stativu, ali zato Samjuel Čukvueze jeste, i to svega sedamdesetak sekundi nakon što je ušao u igru. Opet je sevnula kontra, Jović je ponovo povukao napad, Noa Okafor (još jedan rezervista) odložio za Nigerijca, a ovaj iz prve "zavrnuo" u dalji ugao za preokret. Na kraju je Milan mogao i ubedljivije da slavi, samo da je Tomori u još jednoj kontri - opet asistirao Jović - bio precizniji. Pogodio je stativu." JEL ZNATE VI DA ČITATE???
I

Inzaghi

pre 5 meseci

Steta za Milan, sami su krivi. Prva utakmica protiv Njukasla je morala da se dobije.

Luka CFC

pre 5 meseci

Sve pohvale za brata Luku. Ko je gledao poslednjih 15min video je da je trebao da ima dve asistencije. Da ova dva panja (Tomori i Leao) pogodili stative. Svaka čast Luka brate naš.❣️
P

Prdoje

pre 5 meseci

Velike čestitke za terzinja i bahriju. Eto Antwerpen i Celtic slučajno pobedili tako da je CZ i službeno najlošiji tim. Velike čestitke
A

Alde

pre 5 meseci

Šteta za Milan. Najlepše bi bilo da su ispali i PSG i mesari iz Njukasla.
R

Rossoneroo

pre 5 meseci

Milan je na zalost igubio prolaz kada je u prvom kolu demolirao Njukastl a nije uspio uzet tri boda .Psz je smijesna ekipa koja ima vise srece nego bilo ko .izvlacili su se protiv njukastl u 97 minuti penalima a veceras kad je Milan preokrenuo nisu smijeli 15 zadnjih minuta preci centar Dortmunda od straha da ne izgube drugo mjesto hahahah plastika.Forza milan
D

Druga zvezdica

pre 5 meseci

Što ne napišeš da vas je včrs Njukasl demolirao? Centar niste prešli, oni mogli utrpati 3-4 komada, kao Inter pre dva meseca :)
G

Gost0007

pre 5 meseci

@Dve zvezdice ,Ne moze bez Interniste na vestima Milana, tuzno zaista da neko toliko mrzi klub, toliko da ih vise mrze nego sto vole Inter.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Gost0007 Internista je lekar, interista je navijač Intera...
G

Gost0007

pre 5 meseci

@Pjanic, oprosti na lapsusu.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Gost0007 Opušteno brt...
b

boxer

pre 5 meseci

navijac sam Milana ,ali kad sam video da se raduju ligi evrope.... jadno i bedno. pitanje je i da li bi pobedili da se Njuka nije otvorila.
N

NjukaNjukaNjukaaa

pre 5 meseci

Jadno i bedno je da ti pises Njuka, verovatno si tip osobe koja isto pise i "repka" ili umesto 100 hiljada napises 100 K...
S

SEMPREMILAN

pre 5 meseci

idi gledaj sinter
T

Tarantula

pre 5 meseci

"Njuka"?Liči mi na nekog ko te milovao po zadnjici.
d

dadobob

pre 5 meseci

Prvo, svi su živi otpisali Dortmund u ovoj grupi, ali opet, kad ljudi nemaju očekivanja, oni su najbolji. Drago mi je zbog Newcastlea što je ispao, ne zato što ih ne volim kao klub, nego jer su njihovi navijači dobili ego do neba s 4. mjestom i mislili su da će imat "sigurno" prvo mjesto u grupi, uz to su trebali s pet komada u mreži iz Italije otići. Kako je samo 2 gola palo u Dortmundu će ostati misterij...
C

CZ***

pre 5 meseci

Ko otpisao Dortmund!?!?Možda si ti, ali onda moraš malo bolje pratiti fudbal i na SK, a ne samo na Areni. I sa razumevanjem pratiti.
B

Borna

pre 5 meseci

Sprdnja od kluba! Nisu smeli završiti kao treći, sad ih čeka plej-ofa za 1/8 finala Lige Evrope, pa 1/8 finala... Na vidiku nove povrede, nova odsustva, grčevita borba za četvrto mesto u Seriji A!
U

Uzice

pre 5 meseci

Zvezda i zvanicno najlosiji tim lige sampiona
j

jadooo

pre 5 meseci

Znaci gleda se ko je "najgori tim ls" tako sto se gleda koliko bodova je osvojeno u grupi? pa valjda bi bilo logicno da kada bi svako igrao sa svakim da se vidi ko je najgori , ali to je logika prosecnog navijaca partizana u zelji da ponizi zvezdu, nego da li ste tako 2010 govorili za partizan da je najgori u celoj ls?
p

pa sta drugo

pre 5 meseci

da se gleda, da igra sa psg dortmundom bila bi jos gora
A

Armirani beton

pre 5 meseci

Ala je dobrog fudbala bilo u grupama ove sezone, jedva cekam nokaut fazu. Prosto veze nemam ko bi mogao da osvoji.
D

Dddxx

pre 5 meseci

Нисам навијач ПСЖ али да се зна ја сам ЈоПо и осваја ПСЖ..нек се зна и памти а ко има мало м.да, мозга нек игра и заради озбиљне паре. Мене ако се сете , сете радио сам јер је то моја дужност да помажем људима