"Luka Jović protiv Voše"
"Luka Jović protiv Voše"

Luka Jović: Ne možete da zamislite koliko mi ovaj gol znači

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.15. | 08:54

Od maja do marta ili od Vojvodine do Vojvodine trajao je post 17-godišnjeg centarfora

Luka Jović protiv VošeKonačno – Luka Jović. Od maja do marta ili od Vojvodine do Vojvodine trajala je golgeterska apstinencija Zvezdinog vunderkinda. Kada je veliki broj navijača već izgubio strpljenje i pod upitnik stavio sve priče o talentu 17-godišnjeg centarfora, Luka Jović je proradio. Bio je to gol u njegovom stilu. Sačekao je centaršut Aleksandra Kataija i onda hladnokrvno ćušnuo loptu pored golmanove stajne noge.
"Mnogo mi znači ovaj pogodak. Ne možete da mi zamislite koliko. Stvarno mi mnoog znači", bila je prva rečenica Luke Jovića po izlasku iz svlačionice.

Osmeh nije skidao sa lica, ali je po izlasku iz igre dobio i "ukor" trenera Nenada Lalatovića.
"Šef mi je čestitao na golu, ali mi je rekao da sam mogao još jednom da zatresem mrežu. Sve se to brzo zaboravlja, kao što sam i zaboravio udarac koji sam dobio. Verujem da u već od ponedeljka biti fit i da ću nastaviti da igram. Probio sam led, nadam se da ću se u naredne pobede ugrađivati golovima. Bilo bi lepo da postignem još šet golova do kraja sezone", poručio je Jović pomalo u šali, više u zbilji.

Izabrane vesti

On je realno ocenio dešavanja na travi stadiona "Rajko Mitić" poručivši da su crveno-beli do bodova stigli teže nego što rezultat pokazuje.
"Posle našeg vođstva oni su preuzeli inicijativu, imali veći posed lopte, jer su igrali dugim loptama i dobijali svaki vazdušni duel. To je stvaralo velike probleme u našoj igri. Na polurvemenu smo se skupili i odigrali sjajno u nastavku. Verovali smo od početka u ovu pobedu, kao što verujemo da možemo da budemo prvi. Gledamo sebe, ali i znamo da je Partizan oslabljen u odnosu na jesenji deo".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLuka JovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara