Luka Modrić (©Reuters)
Luka Modrić (©Reuters)

Luka Modrić odbio saudijskih 200.000.000

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.06.23. | 11:30

Ostaje u Realu

Jeste zaradio toliko da ni njegovi unuci neće morati da razmišljaju o računima, ali ovakav novac se ipak ne odbija svaki dan, a Luka Modrić upravo je to učinio pošto je odlučio da uprkos unosnoj ponudi iz Saudijske Arabije ostane u madridskom Realu

Vest javlja specijalista za transfer dešavanja Đanluka Di Marcio, koji podseća da je Al Hilal zvao Modrića da se preseli na Blisti istok i mamio ga astronomskim ugovorom. Da je prihvatio, Modrić bi u naredne tri godine zaradio nestvarnih 200.000.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, za razliku od Karima Benzema – prihvatio ponudu Al Itihada, tačnije Ministarstva sporta Saudijske Arabije (?!), koje će mu za dve godine isplatiti 200.000.000 evra neto – Modrić je odlučio da ostane u Madridu i verovatno završi karijeru u Kraljevskom klubu.

Čast koju samo retki zasluže, a Modrić svakako jeste osvajanjem tri titule prvaka Španije, ali čak pet pehara Lige šampiona, ne zaboravimo Zlatnu loptu, a ostalo ni da ne pominjemo. Pre samo mesec dana produžio je ugovor i na sledeću sezonu, a sada je i potvrdio da ostaje.

I još jednom: jeste da njemu više novca svakako nije neophodno, ali svakoga bi zagolicala mašta na sam pomen 200.000.000 za tri godine.



tagovi

Luka ModrićLetnji prelazni rok 2023Al HilalSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara