Komentari na vest

Marko Nikolić: Imao sam četiri ponude iz Rusije, sada sam pun energije i željan rada

V

VecnaKomedija

pre oko 1 godinu

Ovaj stručnjak je pričao da ide isključivo u lige petice, a sada ide priča kako može i Rusija i klubove ne otkriva zato što je profesionalac:))) Profesionalac da dođe do dobrog ugovora jeste i to je dokazao, ali je zato i majstor da igra bunker protiv UFE:)))Rusija mu je najveći uspeh u karijeri i možda se još neko prevari tamo da ga dovede:)))
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Imao sam 4 ponude, čak i velikih ruskih klubova, ali sam ih odbio. Ako sad dođe dobra ponuda bili iz Rusije ili Evrope (kao da Rusija nije evropska zemlja), razmotriću je. U prevod, ponuda nije bilo, niti ih ima, a ja se sad reklamiram preko oglasa.

Jedan je Mare

pre oko 1 godinu

Vrhunski trener dokazan uzimao trofeje, titule negde i duple krune koga god da je trenirao tek je u cetrdesetim pa je naparavio malo duzu pauzu inace raste kao trener i ako tako nastavi sigurno ce stici do lige petice jednog dana.
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 godinu

Legenda kluba. Pobedio drzavu i sistem, sam protiv svih. Uz Stanojevica, nas najpismeniji trener. I nije kao svi ostali da uzme prvu ponudu. Prosle godine su 4 velika kluba dolazila i nudili saradnju, Nikolic je to razmotrio ali se i zahvalio. Vreme mu je za iskorak. Ili Zenit ili CSKA ili jos bolje milsim da bi mu Bundesliga sad najbolje legla. Eventualno da uzme neki klub iz gornje polovine Premijer lige. Strpljivo ceka, najradije bi u njegov Partizan ali atmosfera nije dobra. Njega titule zanimaju kao sto se kitio njima u Olimpiji, Videotonu, Lokomotivi. Partizanu to nije dozvoljeno. Zato sada vaga i razmatra, odmorio se dinu dana i jace i gladan je pobeda. Ponuda iz lige petica samo sto nije stigla. A onda jednog dana kad ovaj zulum prodje da ponovo uništavaš Zvezdu i pravis one spektakularne nizove. Volim Partizan
D

Dragan Vlažnica

pre oko 1 godinu

Ne razumem zaista. Nije imao posao cele prosle godine i jace, imao ponude 4 kluba ali je na planini, sanka se pa ce videti sta buducnost donosi. Nijedna ponuga ga nije zadovoljila te na kraju ide u Videoton? Da upotrebim taj popularni izraz - nidje veze!
c

cpr

pre oko 1 godinu

gospodin, i vec legdenda Partizana, vratices se u nas tim i osvajacemo titule opet!
g

gostivoje

pre oko 1 godinu

Da Ostoja smeni Vučelu, pa lepo Marko u tvoj Partizan!!

Ogy

pre oko 1 godinu

Zna se kakav je Osoja i sta je radio i gde bi bio sada kosarkaski klub da nije velikog Zeljka i mnogih dugih koji su stali iza voljenog kluba ali bi bilo zanimljivih komentara od 2 sata bili bi proglaseni drzavnim projektom i u fudbalu. Nedo bog da se tada dovede neko pojacanje slicno Bukariju kod nas odma nam budzet 100 miliona ,najveci u istoriji ni petinu nema Zvezda mnogo...
G

Goust

pre oko 1 godinu

Drs se ti fizickog, Rusija je isto u Evropi 😉
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Misli da je trener
d

denula

pre oko 1 godinu

Uspeo je nešto što niko od naših trenera nije. Da pobedi i drzavu i ceo fss. Ta sezona 2016-17 ostace upamćena da je titula bila namenjena zvezdi ( svaku utakmicu imala po penal + crveni za protivnike ) , na derbiju davala golove iako je lopta bila metar u autu. I pored svega toga , bili su toliko nesposobni i uspeli da izgube njima namenjenu titulu..cak su i na krovu protiv voždovca imali penal + crveni za voždovac al su bili kao što rekoh jednostavno nesposobni!
G

Gostiona12

pre oko 1 godinu

Imao je on četri ponude od rusa da vodi omladinske ekipe
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Eno Novi Pazar trazi trenera.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Toliko si tražen i poželjan a opet toliko vremena bez posla.. zanimljivo.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

500 dana bez posla? Svaka čast! Trebalo je izdržati!
G

Gost432

pre oko 1 godinu

Ti znas kako je to.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Definitivno nas najbolji trener bez ikakve konkurencije! Uspeo je nesto sto niko nikada nije: da pobedi sistem i nadmudri drzavu i liferuje najvecu trenersku prevaru koja je ikada krocila u srpski fudbal u ruske stepe da tamo pridrzava kisobrane lokalnim novinarkama!
@

@kitoljubac

pre oko 1 godinu

Kad je takav nek dodje da vam pomogne! Teska prevara od trenera, nije hteo u Rusiju vec odabrao niksd jacu Madjarsku, hahaha
G

Gost555

pre oko 1 godinu

@Kalcopolista Duhovito ali istinito, bravo care, uvek mi je drago da citam tvoje komentare. Samo napred.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Da li ste ikad čuli ,pročitali da ozbiljan trener govori kako ga traže brojni klubovi?Ali avaj,on zbog profesionalizma neće da govori o tome.Važi. P.S. Koji je smisao ovih ,tzv.intervjua,da nam kaže da li se sanka,skija ili da ga ne zaborave?
P

Pohahontas

pre oko 1 godinu

Ali zato nemamo pojma gde su Slavisa Stojanovic, Miloje i grof od Mojkovca, kucamo na vrata zaboravljenih asova.
G

Gost i ć

pre oko 1 godinu

Да бре, отимају се о тебе. Чуо сам да је псж одустао од муриња, чекају тебе да дођеш са скијања.
h

hazbi

pre oko 1 godinu

Kako nisi