(©Reuters)
(©Reuters)

Marko Nikolić nema u planu da se uskoro vrati u Rusiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 18:46

Tvrdi njegov agent Joksimović

Pomalo razočaran je Marko Nikolić otišao iz Lokomotive, pošto ga je tadašnji novi sportski direktor Ralf Rangnik sačekao na „prvoj krivini“ da ga smeni, iako je srpski trener imao sasvim dobre rezultate sa klubom.

Imao je Nikolić brojne ponude da se vrati u Rusiju ovog leta, najuporniji je bio Dinamo iz Moskve, koji mu je nudio ugovor od 2.000.000 evra godišnje, ali je nekadašnji trener Partizana, koji je crno-belima doneo poslednju titulu pre pet godina, odlučio da odbije.

Izabrane vesti

A, kako tvrdi njegov agent Dejan Joksimović u razgovoru za ruske medije, Nikolić ni ne planira da se vrati, bar u neko skorije vreme, u najveću zemlju sveta.

„Marko je sasvim dobro, prati redovno rusku Premijer ligu. Da li ima u planu da se vrati u Lokomotivu ili preuzme Dinamo? U ovom trenutku nema u planu da se u skorije vreme vrati u Rusiju“, rekao je Joksimović za ruske medije.

On je dodao i da je srpski stručnjak razočaran rezultatima koje beleži Lokomotiva.

Marko je veoma razočaran rezultatima Lokomotive. Ali, mislim da smo znali da će tako da bude sa ljudima koji su došli u klub“, poručio je Joksimović.

 


tagovi

Marko NikolićLokomotiva Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara