Komentari na vest

Marko Nikolić nema u planu da se uskoro vrati u Rusiju

G

Gostoff

pre preko 1 godinu

Teško ti se piše Klope. Ako si imao neku šansu da opstaneš od ovog trenutka je više nemaš
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Deki Joksimović se izgubio u vlastitim lažima. Šta bi sa Krasnodarom? Zar nisu zaratili s Dinamom oko njega? Šta bi sa ligama petice? Svako par mjeseci serija tekstova o ovom luzeru čisto da se ne zaboravi da postoji. Ćelo je slika i prilika menadžerskog fudbala bez ikakve fudbalske podloge.
1

1.2 milj

pre preko 1 godinu

Eto toliko ima godišnje do juna 2023. To mu je obezbeđeno na osnovu ugovora dok ne potpiše za drugi klub. Sasvim solidan život za srpske uslove..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nek se vrati u Vojvodinu onda bilo bi interesantno videti njegovu Vojvodinu protiv Partizana prstalo bi.
C

Cer

pre preko 1 godinu

nije neka tajna da se Marko vraca u Partizan da preuzme ceo sportski sektor kad Ostoja ometla Vucelu
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Marko Nikolić je dao pre neki dan opširan intervju Aci Stojanoviću u podkastu Alesto, imate sve na YouTubu koga zanima, da ne bi bilo pisanja u prazno. Ukratko ne želi u klub koji nema prohodnost ka evropskim takmičenjima a ko zna kada će Rusi ponovo biti deo UEFA takmičenja. Ima ponude iz Belgije, Turske, Grčke, Poljske i arapskih liga a on bi hteo u neku od liga 5 ali ne u neku ekipu sa dna lige nego bar iz sredine, i onda vaga šta mu je činiti. Zanimljivo je da je otkrio da je bio mentor za dobijanje trenerske licence i Petriću i Milošu Milojeviću i da voli da pomogne kome god treba ako ga pitaju za trenerski savet i zvezdašima i partizanovcima. Zanimljiv intervju, preporučujem da se pogleda.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Он у лигама петице не може да буде ни гледалац.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ma da odbio 2 miliona i ne zeli u rusiju ..ha ha ajde da se lazemo jos
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Marko Nikolić odbio ugovor po kome bi zarađivao 2.000.000,00 evra godišnje u Dinamu iz Moskve??!!???!!!??? 🤢🤧🤮🤮. U OVAKO PRESNU LAŽ MOŽE DA POVERUJE SAMO BUDALA. NIJE MI JASNO ZAŠTO NEKO IMA POTREBU DA OVAKO LAŽE, KAO OVAJ ŠTO JE TO IZJAVIO. Za tu platu Marko Nikolić bi peške otišao iz Beograda u Moskvu. Ni jedan trener sa ovih prostora nije nikada dobio takvu PONUDU od bilo kog kluba, NITI ĆE DOBITI U NAREDNIH 5-6 godina. Marka Nikolića sam inače uvek cenio kao trenera, i ljudi koji su mu dali otkaz iz Lokomotive su pokazali da o fudbalu ne znaju baš ništa.

ZdravkoMamic

pre preko 1 godinu

Marko ima važeći ugovor sa Lokomotivom na osnovu raskida moraju da mu isplaćuju do juna sledeće godine ili dokle god ne nadje drugi posao. Sve drugo je spin.
s

svasta...

pre preko 1 godinu

Juventus ga trazi ali u dinzilendu
s

svasta...

pre preko 1 godinu

Zar on nece da postane trener Juventusa? Tako najavio njegov menadzer...komedija sa njim
v

vosa sampion

pre preko 1 godinu

Na zimu uzima Vosu! Vosa Sampion idemo do LS, pazi Vosa gazi blizance. Znam da vi iz bg ne mozete podneti Vojvodinu kad je jaka kao sad.
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Uskoro na mestu uspeha.
g

gostic'

pre preko 1 godinu

Bas tako,trener menadzer
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Kad ga nece niko
j

jocke11

pre preko 1 godinu

da, posto se za miloja otimaju
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Jocke bato, taj Miloje je odveo Zvezdu u LE, LS 2 puta i tukao Liverpool, Oly i igrao nereseno sa Napolijem. Ti pricaj sta hoces, ali Nikolic ni taj tvoj Partizan nije nigde uspeo da odvede. Tako da makar malo postovanja imaj kad pricas o Miloju, ako prema nikome vec ne zelis.
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Lik ladno zaradjuje milione dok ne radi i odbija ponude. A gde su nasi rekorderi, Velez Miloje, posle Arabije? Gde je i sta radi Grof?