Komentari na vest

Maroko zakuvao grupu sa Hrvatima, Modriću su potrebni bolji igrači ispred

P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

A realno ko je mislio da ce Hrvatska njih pobediti ? Maroko je ekipa koja ima odlicne igrace :Bono iz Sevilje, Aguerd iz West Hama, Mazrauoi Bayern, Hakimi PSG, Ziyech Chelsea i td. Po cemu je bolja i jaca Hrvatska. Njihovi Stubovi,Stablo.. Srce...su Modric i Perisic. Kada oni ne budu igrali Hrvatska biti jako hendikepirana.
S

Sb

pre preko 1 godinu

Hajde ti Luka polako...
m

madimalista

pre preko 1 godinu

Hrvatska dobije Kanadu i vec je prakticki u osmini finala, to su 4 velika boda.A tamo kako stvari stoje moguce sa Japanom koji je upravo porazio Njemačku.Tako da je ivo danas super za Hrvate oni se za razliku od drugih naroda sa Balkana vracaju sa medaljom dok se drugi jedva i kvalificiraju.
B

Blam

pre preko 1 godinu

Mnogo ti mastas....pa kako te nije sramota posle onakve ocajne i grozne igre htvatske danas da komentarises nesto....ono danas je bila najlosija igra neke reprezentacije od pocetka prvenstva!!!
j

jekiiii

pre preko 1 godinu

Mastas mnogo decko....pa hrvatska kako je danas igrala mrtvo,bezidejno,ocajno mene bi bilo sramota da uopste nesto komentarisem na tvom mestu....hrvatska je reprezentacija koja je najlosije igrala od svih od pocetka prvenstva!!!
v

viceprvaci svijeta

pre preko 1 godinu

Haha kakvi kompleksaši Argentina izgubila, Njemačka izgubila, Kostarika i Iran primili 7 odnosno 6 komada, a Hrvatska danas fulala 2 zicera Vlašić sa metra pucao u golmana i čista ruka tj penal nije sviran za Hrvatsku, kompleksi veliki sutra ce vas Brazil tako išamarati da nista svjesni.
f

final four lige nacija

pre preko 1 godinu

Blam i jaki pricate gluposti da nije bilo one sudačke krađe pred ocima cijelog svijeta kad su Ronaldu ponistili cisti gol u Bg nebi ni vidjeli SP, a da ne govorim da mnogi ovdje pišu da cete pobjediti Brazil koji ce vam sutra uvaliti laganih 3-4 komada brzo ce te se otrijezniti. 😁🔝 Ne brinite vi za nas Hrvate mi redovito prolazimo grupe i osvajamo medalje.
g

gost....

pre preko 1 godinu

Ova tri igraca ako neigraju naj bolje sto mogu a to su Kovacic Modric Brozovic, Hrvaska nema sta to se vidjelo svi mogu proci grupu bice borba do kraja pozzzz
k

kolodin

pre preko 1 godinu

Maroko ima sasvim solidnu reprezentaciju, odličnu odbranu i jedan od najboljih bekovskih parova na šampionatu Hakimi desno i Mazrui levo. Stoperi su Aguerd i Saisi koji su godinama standardni u West Hemu i Wulfsima. I na golu je Bono kome je Dmitrović rezerva. Oni će svima praviti problem
h

hahahahahaha

pre preko 1 godinu

nece kockasti ni grupu proci
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ako ćemo iskreno Hrvati su i na prošlom Svetskom bili sasvim prosečni.Ne računajući utakmicu polufinala sa Engleskom gde su stvarno dobro odigrali ostale eliminacione utakmice protiv Danske i Rusije koje su dobili na penale da su izgubili niko ih se ne bi sećao,a došli su do finala Svetskog prvenstva.Za razliku recimo od one reprezentacije iz ‘98 koja je bila treća,a koja je ubijala kakav fudbal je igrala.Da je kojim slučajem ta reprezentacija uzela to Svetsko prvenstvo uopšte ne bi bilo ne zasluženo.Francuska koja je potom uzela to Svetsko ih je na jedvite jade izbacila u polufinalu i to golovima Tirama kojem su to bili jedini golovi koje je ikad dao igrajući za reprezentaciju ako se ne varam.
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Ovo nije Hrvatska od pre 4g. Maroko je imao top podrsku. Zakuvace se ova grupa poprilicno, lako se moze desiti da Hrvatska ne prodje dalje.
9

987

pre preko 1 godinu

Nemojte se čuditi podršci, Marokanci su strašni navijači. Imaju jedan od najludjih gradskih derbija, derbi Casablanke, Vidad-Radža.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Nije Vaha lud sto je precrtao Zijeha...decko se ponasa kao da je bog i da svi za njega igraju...Vaha da je ostao selektor dobio bi ovo jer je hr bila uzasna....e sad marokanci nek se cesu, s imali su top priliku jer du i belgija i hrvatska u padu.
N

N1204

pre preko 1 godinu

Od prvih 9 tekmi na SP tri zavrsene 0:0,i sad ce raznorazni analiticari i strucnjaci da nas bombarduju kako svi igraju fudbal,a poenta da je kvalitet nikad tanji.Hrvatima vicesampionima prvi spic Kramaric covek koji u Bundes ligi jedva dobaci do 10 golova(pola iz penala),a umesto njega ulazi igrac iz njihovog Ling Longa.
c

cccc

pre preko 1 godinu

Geneeralno losa utakmnica,ali Hravti su imali neke svoje sanse!!!ali bledo....
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Šta je sa Oršićem?
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

Poruka za naseg golmana Dmitrovica. Druze, ako zelis da branis u nekom klubu standardno onda bolje menjaj klub. Bezi iz Sevilje jer pored Bona utakmicu videti neces. Nije ni cudo sto je Bono prvi golman Sevilje a Dmitrovic na klupi. Momak je fantastican golman.
G

Gost/

pre preko 1 godinu

Dmitrovic je takodje fantastican golman, jednakog kvaliteta, sto je, uostalom, do sad i pokazao u Sevilli. Sve pruzene prilike je bas sjajno iskoristio. Poruka za vernog navijaca Maroka?!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

@gost da je jednakog kvaliteta branio bi 50 % utakmica
G

Gost/

pre preko 1 godinu

@Tripke, nije sve u tome, da pratis Sevillu znao bi. Svakako se ocekuje prodaja Bona, a nasledice ga Dmitro, najbolji golman Srbije. Kao sto je i Bono bio rezerva Vacliku pre toga, samo sto Vaclika nisu prodali kad je eksplodirao, nego je doziveo povredu. Tako funkcionisu kao klub, vec godinama.
S

Slepci

pre preko 1 godinu

Kad Modrić bude otišao u penziju, hrvatska će biti u rangu Rumunije. Nemaju napadača nijednog, sve u svemu mnogo su smešni
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Ne, mi cemo bit velelsila sa 20 godina bez EP. Videces kako cemo opet spustit glave po obicaju kad i sad u grupi ostanemo. Plasim se ja za nas fudbal, tuđi me ne zanima.
D

Druže

pre preko 1 godinu

Mi smo tek sad stali na noge i konačno nam tim pravi trener a ne menadžeri. Imamo mladu reprezentaciju babaroga i tek su godine pred njima. Na EP 2024. idemo sigurno pa ćemo da vidimo šta i kako. I da izgubimo sve 3 utakmice u grupi, za mene su šampioni jer su preporodili srpski fudbal i reprezentaciju
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Danas je Modric mogao da ima Mesija, Ronalda, Mbapea, Halanda, Levandovskog i Nejmara ispred, i nista ne bi vredelo. Hrvati su se dodavali na centru 90% vremena, lopta napred nije otisla 10 puta ukupno. Toliko odsustvo zelje za napadom i uzimanjem i minimalnog rizika, odavno nisam video kod neke ekipe. Mi smo igrali sa vise zelje i napadackih ambicija kad nam je Krstaja bio selektor nego oni danas.
F

Fudbal 555

pre preko 1 godinu

Izuzetno losa utakmica vidjecemo kako ce igrati u nastavku ali ovo danas bas lose i za jedne i za druge Hrvati svakako slabiji nego u Rusiji sto se Maroka tice tek poslije Belgije ce se vidjeti gdje su danas su odigrali mec bez ikakvih sansi zaista ispod nivoa za sp i oni i Hrvati nisu smjeli nista rizikovati i nadaju se bodovima protiv ove Kanade.Sada ovi Hrvati moraju od starta napasti Kanadu mada ako im ne daju brz gol mogli bi Kanadjani tu imati sanse.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Da li je neko zapazio igraca po imenu Ezazuli? Momak nije znao gde se nalazi i na koju stranu napada. Otisao frajer na tribine, a loptu ostavio na centru

milford

pre preko 1 godinu

Čovek je ladno pod ugovorom sa Barselonom
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Nije to toliko lose bilo...Svi igraju fudbal, bod je uvek bolji na startu turnira, nego ni jedan osvojen...
B

Bilo je

pre preko 1 godinu

Predobro
@

@ тако је

pre preko 1 godinu

Јел то мароканска тачка гледишта?
p

purger

pre preko 1 godinu

Mi smo danas igrali sa 4 obrambena i 6 veznih igraca. Pa ne mozes ni ocekivati pobjedu kad igras bez napadaca. Juranovic dodje u poziciju da nabaci, a nikog u protivnickom sesnajstercu. Uzasna i kukavicka igra koja ide na dusu Dalicu. Ko sto dalmatinci kazu bolje da sam gledao prsut kako se susi nego ovo. Uzas!
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Jedna od najlosijih utakmica koju sam pogledao. Strasno. Nadam se da ce Hrvatska se popraviti, jer nema vise komociju da kiksa
b

brisko144

pre preko 1 godinu

Užasna utakmica! Nadam se najgora na prvenstvu, jer ako bude gore od ove.... Hrvati bezidejni skroz, a Maroko bez hrabrosti da bilo sta proba. Ni jedan jedini korner napravili nisu, a komentator ih hvali kao da su San Marino pa je cudo da su izvukli bod protiv kroasana....
S

Sevsi

pre preko 1 godinu

Hrvatska bezidejna,tanka i ocajna!!!
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Hrvati igraju kao mi 2018 godine, daj da mi budemo kao oni na peoslom prvenstvu!!!
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Sto mi je milo em drago
R

Razočarenje

pre preko 1 godinu

Najviše me razočarao Livaja , mislio sam da će napraviti nešto bar. Možda da je ubacio Orsica ranije. Sve u svemu dosadna tekma
N

Nije reseno

pre preko 1 godinu

Znate vi ko je Josip Mišlov? E moj Srbi. Nazalost Osceola to nije reseno. Kad se sve resi fer mozemo pricati o miru I navijanju.
R

Rolex

pre preko 1 godinu

Mi Srbi uvek pobedjujemo!!!
H

Hop

pre preko 1 godinu

Rvati nista spec.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Uzece bod Kanadi i lagano za dom spremni.Kako su samo nadobudni a veze nemaju.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Od kad je Terzic izgovorio nadobudan Motika pre 2 dana, sve vise po komentarima vidjam rec nadobudan, nadobudni 😂
p

proci ce oni dalje

pre preko 1 godinu

0:0 nije lose na startu..
u

urija

pre preko 1 godinu

Komentator sa arena pre svega objektivan, pa onda sve ostalo.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Hrvati baš loše odigrali...Sada moraju da dobiju Kanadu u drugom kolu...Inače...Za dom spremni!!
z

zasto moraju dobiti

pre preko 1 godinu

Canadu,uopste ne moraju i sa X a i porazom su i dalje u igri...Inace dobice je ali nebitno.
C

CroOsijek

pre preko 1 godinu

Slabo. Vise ocekivao od jednih i od drugih, cak sam malo i precijenio Marokance, ljudi su ko i mi, nista specijalno. Ako i prodjemo grupu, tesko dalje od osmine...
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Ne pamtim da sam gledao goru utakmicu u zivotu. Hrvatska se ponašala kao da je Specija koja ide na bod protiv Juventusa.