I Matija Nastasić odjavio selektora: Neću da budem deo ovog tima!

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.09.18. | 15:07

Štoper Šalkea razočaran selektorom reprezentacije Srbije

"Nikad bolja atmosfera". Takve reči su stizale iz usta Mladena Krastajića i Aleksandra Kolarova, samo izgleda da ni selektor, ni kapiten reprezentacije nisu bili u pravu kad su govorili o ambijentu u džravnom timu, pošto je glas protiv stanja u sadašnjoj ekipi digao i - Matija Nastasić.

Standardni defanzivac Šalkea je jasno stavio do znanja da ne želi da bude u jatu Orlova dok im komanduje nekadašnji kapiten kluba iz Gelzenkirhena, Mladen Krstajić.
Nemamo kontakt“, uverava Nastasić u izjavi za nemačke medije. „Krstajić i ja poslednji put nismo razgovarali kako se, inače, razgovara. Odlučio sam da je bolje da ostanem u Šalkeu i treniram u klubu, nego da budem sa ekipom“.

Izabrane vesti

Inače, Matija Nastasić nije bio član reprezenatcije Srbije na Mundijalu u Rusuji. Pod obrazloženjem da „nije stigao da se oporavi od povrede zarađene u završnici minule sezone“. Nek’ bude da je to tačno, izgleda da štoper iz Valjeva ima druge motive zbog kojih ne želi da sarađuje sa Mladenom Krstajićem.
Ne želim da budem deo ovog tima sada. Selektor me nije kontaktirao i to me je baš razočaralo. Videćemo šta će biti u budućnosti. Nije trenutak za mene da budem deo reprezentacije", pojasnio je Nastasić, osim Luke Milivojevića, još jedan od klijenata agencije LIAN Sports, pod vođstvom Falija Ramadanija, koga je pomoćni trener u stručnog štabu naše selekcije, Milan Obradović, optužio da je pokušao da napravi puč za vreme Mundijala.

FOTO: Star sport


tagovi

Matija Nastasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara