Pomoćnik selektora: Milivojević i Ramadani spremali puč u reprezentaciji!

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 10:10

„Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka nije rekao po završetku šampionata u Rusiji“, pita (se) Milan Obradović

Moglo se pretpostaviti, još dok je Mundijal trajao, da atmosfera u reprezentaciji Srbije, uprkos tome što su se i selektor i igrači upinjali da je prikažui idelanom, nije ni izbliza onakava kakva bi trebalo da bude. Prvljav veš polako izlazi na površinu, o čemu svedoče najnovije reči iz jata Orlova.

Pomoćni trener Milan Obradović, jedan od saradnika u stručnom štabu selektora Mladena Krstajića, uverava da je uticajni menadžer Fali Ramadani spremao puč u našoj ekipi i da je pokušao da ga izvede preko fudbalera Luke Milivojevića, koji je član agencije LIAN sports, u vlasništvu albanskog agenta.
Tokom prvenstva u Rusiji bilo je mnogobrojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme 'brigu' o nekoliko reprezentativaca iz državnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila“, rekao je Milan Obradović za Informer.

Izabrane vesti

Prethodnih dana upravo je Milivojević javno kritikovao Mladena Krstajića doduše, nije pominjao ime selektora, ali je rekao da „mu je izbor bio loš“ protiv Brazila - što se nikako nije dopalo zaposlenima u Fudbalskom savezu Srbije, mada oni ističu da su motivi kapitena Kristal Palasa drugačiji.
Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u državnom timu nema zbog tih izjava“.

Selektor Mladen Krstajić danas će saopštiti na koga računa za početak novoformiranog takmičenja, osim Milivojevića na spisku se, po svemu sudeći, neće naći ni Vladimir Stojković, Nemanja Matić, Branislav Ivanović...
Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće“, zaključio je za Informer Milan Obradović.

FOTO: MN Press


tagovi

Luka MilivojevićMilan Obradovićfudbalska reprezentacija SrbijeFali Ramadani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara