Komentari na vest

Matijašević vidi Čuku između večitih: Bićemo ispred Zvezde ili Partizana, dovodimo dva stranca, Sale Ilić će u Humsku ili Grčku

G

Guza

pre oko 2 godine

Bices ispred Zvezde samo preko nje mrtve, sto znaci nikad ! A sve ostalo, mozda.
D

Draškooo

pre oko 2 godine

Direktore, polako !!! Prvo infrastruktura, pa da se priča o pojačanjima i drugim ambicijama !!!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Nemate infrastrukturu za više! Nemate pravu filijalu za medjuprostor od 18 do 23 godine! Nemate ekipu za korak više u Evropi u bilo kom takmicenju! Pogrešni pojedinci i prioriteti u Omladinskoj školi! Prerastanje škole u Akademiju? Prava skauting služba? Rešavanje pravno-imovinskih odnosa? ...
N

Nenad NBG

pre oko 2 godine

Nisam njihov navijac, ali kada je Cuka igrala fudbal, veciti nisu bili ni u planu...
c

cccccc

pre oko 2 godine

A one ode iz Cuke...
N

Noke

pre oko 2 godine

Nece S.Ilic doci u Partizan, sve dok je ova uprava na celu. On se u Cukarickom lepo pokazao ove sezone i stvarno se vidi njegov pecat.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Jedno su zelje a drugo je realnost..
v

v1ad

pre oko 2 godine

Svidja mi se ambicija, ali polako sa tim. Imas 20 bodova manje od drugoplasiranog i nesto pretis. Za pocetak udji u Ligu Konferencija, verujem da Cukaricki to moze, gradi tim i klub i za jedno 2-3 godine, prestizes ovakav Partizan. Zvezda je svetlosnu godinu daleko.
I

Imamo oči

pre oko 2 godine

Pa ima 20 bodova manje od drugog jer drugi igra prijateljske u ligi. Da igra pošteno, lagano bi Čukarički bio drugi. Zvezda je za 3 klase iznad ove lige, tu ne treba komentar.
R

REALA

pre oko 2 godine

Biće verovatno, pogotovo ako Partizan ne krene da dovodi pojačanja u pravom smislu te reči.

Branko Nikolić

pre oko 2 godine

Direktore, polako! Najpre nam dajte da uživamo u dobrom fudbalu u poslednjih 9 kola. A, posle ... iskusan centarhalf i levonogi vezni za narednu sezonu. Pozdrav sa Banovog brda.