Komentari na vest

Mijailović: Protiv Tventea da odigramo najbolji meč do sada

T

TheNorwegian

pre gotovo 2 godine

0-1
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Bez ikakve uvrede za naše klubove ali mislim da naši šteluju i u Evropi. Ajde Vojvodina protiv LASK-a realno su lošiji bili, ali Čuka protiv Hamarbija gde ih je ovde uništila pa popije petardu u Švedskoj bez problema. I TSC i FCSB je isto bila utakmica za bog sačuvati. I neka mi niko ne pominje Fejenord jer nas oni istresli iz gaća obe utakmice. Sem Zvezde i sa ovom jadnom upravom Partizan očigledno da nijednom našem klubu Evropa nije ni blizu prioriteta. Nadam se da će Voši biti. Čuka ispada 100%, jedino ako i Tvente ne digne ruke jer Fiorentinu ni da se udruže ne bi izbacili
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

@mop Zašto ti uopšte pratiš naš fudbal? Zašto uopšte komentarišeš ako tako misliš? Sedi kući i gledaj buduću Superligu Real protiv Liverpula a ja ću sutra da gledam Čuku uživo. Idi u kladionicu na kraju krajeva kao što verovatno ideš i tamo mrači oko sebe.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Dečko ti da me iskuliraš malo. Mura iz Slovenije igrala grupnu fazu, Vardar igrao, 100 puta slabije ekipe od ovih naših opasnih. Malo sagledaj priču realno, a ne da mene prozivaš ovde. Vardar je Fenerbahče izbacio te godine. Kog je Čuka izbacila, o Radničkom ne vredi ni pričati. Prati ti malo više fudbal generalno. Iznenadjenja se dešavaju ali ovi naši tu zaostaju. Voša i Spartak su izbacivali jače ali ostali su i od 3 puta gorih ekipa ispadali u Evropi. Prati ti malo naš fudbal.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Kojim ćeš prevozom doći do stadiona. Ako kažeš autom... 😂😂😂
D

Djordjo

pre gotovo 2 godine

Idemo Cuka hrabro

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Mislim da Cukaricki moze vrlo lako da nas iznenadi i da prodje u plej of
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Iskreno ocekujem da Cukaricki prodje Tvente... bez straha...
1

1223445566

pre gotovo 2 godine

Ајмо Чука, само мало храбрости и мање респекта према противнику. Прошле сезине жал за испадањем, али верујем да је добра школа за ову сезону, па на мегдан једној Фиорентини.