Komentari na vest

Milojević: Kanga mnogo voli Zvezdu, nekad misli da može sve sam da uradi na terenu

Vasilije Zečević

pre 3 meseca

Podržavam Kangin odnos prema Crvenoj Zvezdi!
Y

Yolo77

pre 3 meseca

gde nam je stoper ? ne ,ozbiljno gde je nestao Djiga??
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Zvezda se navodno bori za titulu, a ne postoji ozbiljan tim u svetu, koji se bori za titulu, a igru bazira na učinku penzionera! Ovo neće proći, već u N. Pazaru!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Prvih 5 komentara ispod si ostavio sa 5 ukradenih Nikova, svaki komentar ti je isti, samo ukradene Nikove menjaš. U svakom komentaru prozivaš Zvezdu, trenere, igrače, pogotovo Afrikance. Svaki dan to isto radiš, zato što si ubačeni provokator iz komšiluka i navijač malenog kluba. Ozbiljan problem imaš u vugla. Kada će neka titula mukoooo. 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Znam da te mnogo boli i peče, zato i kradeš Zvezdaške Nikove mukoooo.
k

kondor007

pre 3 meseca

Don Vito Carleone , nisu oni mali klub , bar za jotu su jaci od vas , vi ste mali klub i ako ste veliki gutac narodni para opet nemate nista . Prva proletna utakmica je dokazala da ste mali klub i da ne mozete nista bez sudija . ako vas sudije ne budu gurale od titule nema nista , ako vas poguraju to znaci da nije vasa zasluga vec sudijska i ukradene titula , Razmisli koliko ste do sada ukrali titula , ja kazem vise nego sto ste osvojili posteno . Seti se hrvata Sajbera i bice ti sve jasno .
P

Podrška za Terzu

pre 3 meseca

Milojević: Kanga mnogo voli Zvezdu, nekad misli da može sve sam da uradi na terenu! Ovakva izjava ovog nazovi trenera poprima jednu humorističku notu! Njegov IQ se spušta do granice kada je potrebna posebna nega! Šta on misli da smo mi debili koji navijmo za Zvezdu! Podrška za Terzu
P

Pokret Gnjatić Paviljon

pre 3 meseca

Valjda je Sremčević barem malo shvatio kod koga je došao?! Njega trener “mister otkaz” stavlja za rezervu statisti Nedaje, skoro do kraja utakmice, nadajući se da će Nedaje postići pogodak i opravdati 4,5 miliona evrića bačenih u bunar (i naravno u džep, onoga koji se ugradio u njegov ugovor)! Tako će biti i u N. Pazaru, opet će statista Nedaje biti starter. Od sledeće utakmice u N. Pazaru, kada u takmičarskoj ekipi budu “čuveni galaktikosi Kraso i Hvan” (koji su se dokazali u LŠ), mladi igrači Zvezde više neće ulaziti u tim! Za njih više neće biti mesta kod “mister otkaza”! Ako misle da se varam, uveriće se!
N

NAJVEĆI ZVEZDAS IKAD.

pre 3 meseca

Utakmica protiv drugog tima Voždovca (u odnosu na jesen), sa realnim fudbalom nije imala nikakve veze! Ovo je više ličilo na neki drugi sport! Pešačenje na sredini terena, smaranje! Čist disbalans ekipe! Nažalost, ekipa N. Pazara će nas u subotu spustiti na zemlju! Oni će protiv nas izgledati na terenu potpuno suprotno! Biće brži, poletniji, sa brzom tranzicijom i presingom na zadnju liniju! Čak nam je i drugi tim Voždovca održao čas iz modernog fudbala presingom i igrom na sredini terena. U prvom poluvremenu, Zvezda je postigla dva gola iz odbitaka (a, ne iz izrađenih šansi), a spasao nas je golman Popović, odbranivši dva zicera Voždovca! Drugo ploluvreme smo i tako izgubili! Neka samo “mister otkaz” (Milojević) i dalje forsira statistu Kangu, Nedaje i Olanjiku, pa ćemo se u Novom Pazaru provesti kao bosi po trnju!
O

Ojo

pre 3 meseca

“Milojević: Kanga mnogo voli Zvezdu, nekad misli da može sve sam da uradi na terenu”! Navijači Zvezde ne smeju da podležu površnosti i jednostranosti propagande, koju o Kangi, štetočini na sredini terena , širi ovaj Milojević! Da se ne lažemo ova izjava Milojevića o epizodisti Kangi je šamar realnosti! Zar on misli da smo mi navijači Zvezde toliko naivni, da on može da nas na ovakav vulgaran način pravi budalama! Neka taj Milojević zadrži epizodistu Kangu (koji je rođen 4 godine posle smrti svoje majke), na sledećoj utakmici u Novom Pazaru, pa će jednim potezom odseći granu na kojoj sedi! A, to može da bude opasno za tog Milojevića!
J

Jel sudija

pre 3 meseca

isplacen u Evrima ili dinarima??
и

ичке

pre 3 meseca

иганске
P

PeraV

pre 3 meseca

Pedanterija od trenera.
V

Vokri kapiten

pre 3 meseca

Starac Kanga od stotinu...
f

fontana9

pre 3 meseca

Sto se cudite o godini rodjenja Kange ,pa on je i dosao u tim gde je sve moguce,pa i to da se rodis 6 godina posle majcine smrti.To je u ovo. timu sasvim normalno i sitnica sta se sve desava u tom klubu.
f

fontana9

pre 3 meseca

Aaaauuuu,kakvo uvlacenje u dupe navijacima,do sada nisam procitao ovaku izjavu trenera,katastrofa.
G

Glavati.Gorostas

pre 3 meseca

Milojevic je pobozan, to se meni ne svidja.
B

Buljooki

pre 3 meseca

Posle gola Vozdovca malo falilo da sudija svira odma kraj
M

MLMM

pre 3 meseca

Šta ste svi zaplenili, mladi pa mladi. Mladi ne osvajaju prvenstvo i titule. Mogu da zamislim šta bi vi pisali da igraju mladi i da ne osvojimo prvenstvo, terali bi i Terzića i Milojevića i sve te mlade. Miloje zna šta radi i ja uopšte ne sumnjam da Zvezda osvaja titulu. Kada svi budu tu, zdravi i spremni naš najbolji tim će izgledati ovako :Glazer-Nedeljković, Spajić, Dragović, Rodić-Mijailović, Hvang-Bukari, Ivanić, Olajinka-Krasi. Rezerve sa dobrom minutažom Kanga, Šerif i treba dovesti onog koreancs što može da igra i desnog i levog beka plus rezerve koje će igrati sa nešto manjom minutažom Popović, Điga, Stamenić, Lučić, Sremčević, plusi Katai kao džoker u pojedinim utakmicama i to je to. Dvadeset igrača u rotaciji po kvalitetu daleko iznad ove lige za sigurnu titulu. Milojevića boli uvo za vaša mišljenja i da li će vama da se svidi kako igramo i ko igra. On je došao da sa Zvezdom osvoji titulu i to će i učiniti na sebi svojstven način, svidelo se to vama ili ne. Kad utegne ovo što sam gore napisao teško će neko moći i gol da nam da a kamoli da nas pobedi. I još nešto nama je danas falio jedan igrač na sredini terena da bi sve izgledalo lakše i lepše. Šljivić i Ivanić nisu odigrali ništa ni u odbrani ni u napadu pa su onda i Mijailović i Kanga izgledali lošije i puno se trošili da bi bukvalno zatvorili rupu na sredini terena, videćete već protiv Pazara gde će verovatno umesto Šljivića i Endijae igrati Hvang i Sremčević kao bonus igrač pošto je Nedeljković povređen koliko će to biti bolje. Pozdrav do proslave titule.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Ma sve vec polako lici na Milojevu pravu Zvezdu! Kontrolisano sve, jos uvek ne savrseno ali bice uskoro samo treba sve da legne i bice super
B

BokiBGD

pre 3 meseca

Jedina pozitivna stvar ove utakmice je ponovno buđenje Olajinke. Očigledno je Miloje sa njim na pripremama radio i pričao i da mu je pronašao žicu. Negativna strana je ta što je odbrana nastavila po starom. Deluju kao bušan sir. Redovno nam bilo koji protivnik iz dva tri šuta na utakmici da bar jedan gol.
P

Pdk

pre 3 meseca

Spajic u prvom poluvremenu 6-7 rizicnih lopti na 20-25m daje saigracima. A Vozdovac visoki presing igra. Da su bili stalozeniji vec tad bi nas kaznili. Kanga kakav je takav je, upravu je Miloje, jedini SME da drzi loptu i trazi resenja.
?

??

pre 3 meseca

Ne moze mnoog toga ni da se promeni u odbrani kad nemamo adekvatne igrace. Zamisli odbanu nikolic, spajic, dragovic i rodic. Kako tu moze bilo sta da se promeni? Jedini kvalitetan dragovic, a i on je dosta popustio, dal je izgubio motiva ili je nezadovoljan, nesto jeste. Od sledece sezone treba svako od njih da se promeni. Ovde mnogo hvale spajica, a videcete da ce nam on doci glave u evropskim mecevima. O nikolicu ne treba ni pricati, ja ne znam sta on igra koju poziciju, al gde god da je igrao slab je. Rodic izlazi iz igre u 60.min drzi ruku u predelu srca jedva dise. Nije on nista kriv daje svoj maksimum, al mora biti zamenjen. Odbrana treba da im bude prioritet za remont. Moje misljenje da su vec sad na polusezoni trebali da kupe ili prekomanduju nekog i vec da ga spremaju za sledecu sezonu. Nzm ovaj mali levi bek kakav je. Gledao sam ga jednu utakmicu na pripremama, ima dobar centarsut, al mnogo njih kaze da nije nesto.
C

Cccc

pre 3 meseca

Miloje svaka tebi čast ali taj fudbal koji ti forsira sa tim starcima to je samo za danas. Tu nema budućnosti. Kad smo kod Kange on ne sme da igra zadnjeg veznog to je previše rizično za tim ali nešto ne vidim da stvara svojim pasovima neke šanse napadačima a pogotovo njegovi prekidi to je poklanjanje lopte protivniku. Voleo bi da me neko poseti koliko smo dali golova iz prekida koje je on izveo a otkako je u klubu izveo je stotinama kornera i slobodnjaka. Još nešto očito da Miloje ne veruje mladim igračima za Mijatović i Nedeljković je bolje sto su otišli inače bi samo potrošili džaba vreme na klupi. Očit primer Rodić niti je zdrav niti spreman ali je i bez priprema dobio prednost nad ovim dečkom koji je na pripremama odigrao sve utakmice.Mozete zamisliti koju u veru u sebe može imati dečko kada je pre njega dobio priliku jedan Rodić koji je više nespreman nego spreman i još povredjen. Ndijaja čim to čovek zasluzi toliko šansi za nikakav doprinos mislim da to niko nije imao kao on i Lučić.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Taj dečko se užasno pokazao sa prvim poluozbiljnim protivnikom na pripremama.
Z

Zato i bojkotujem

pre 3 meseca

Miloje zar opet cekamo na svojoj polovini?
n

nije on kriv

pre 3 meseca

kriv je skaut ofenbeher..on nije dobro odradio posao ovi prodali par igraca i doveli trenera koji nije znao da je trener..
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

OTIMAJ-TITULU!🖤🖤🖤🖤
O

Otimas je

pre 3 meseca

Vec skoro deceniju hahahha NI OVE SEZONE NISTA na tboju zalost.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Ko ti je oteo pamet?
m

milisav kekez

pre 3 meseca

grg to će kavav sklanjalice samo tako mogu da pobedu nemogu na poštemo djabe im sve kada ik posle otresi u evrope pa posle neka se čudu zašto su uvek zadnji na tabelo u Evropu
T

Tarantula

pre 3 meseca

Plače bukvar za tobom.
F

Forever Young

pre 3 meseca

Kada vidim ove militarce Rodića, Spajića, Mijailovića, Nikolića, itd itd, muka mi je.
O

Olegunar

pre 3 meseca

Segrt najvise voli Zvezdu. Njegov otac je bio sef obezbedjenja na Marakani,to dovoljno govori o svemu...
1

11211

pre 3 meseca

Kanga je Zvezdina bitanga! Svaki pravi Zvezdaš ga obožava! Biće mesta i za njega i za Korejca
a

abc

pre 3 meseca

Hvang. Stamenić Ado Ovako treba da izgleda sredina terena FK Crvena zvezda iz Beograda ako hoćemo da gledamo fudbal.
a

ajde objasni

pre 3 meseca

kako?
T

Trike

pre 3 meseca

Gospodine Milojevicu i ja mnogo volim ZVEZDU pa bi i meni trebali da dajete da igram, ali taj KANGA koji se rodio 4 godine posle smrti majke nema vise brzinu spor je i za ovu nasu BETON LIGU gde je danas bilo 48 faulova pa to nema ni u opstinsku ligu
O

Ojo

pre 3 meseca

Ova Zvezda bez Kange ne može
N

Niko1212

pre 3 meseca

Kako to Kim može za Bajern da igra, Son za Tottenhem a Hwang ne za Zvezdu.Oni nisu umorni. Doduše kakva nam je liga i ne mora da igra
D

Deka PG

pre 3 meseca

Kako su Kim i Bajern igrali, bolje i on da je još odmarao
z

zato sto

pre 3 meseca

su ono slabije lige..nisu toliko fizicke teske..on ne bi izrzao pola sata presinga a ne daj boze jos da pogresi kod predaje lopte.
Z

Zvezda89

pre 3 meseca

Gelor Kanga..o tom čoveku pravi zvezdaši će uvek imati poštovanja i respekt. On je to zaslužio, i tako će uvek biti.
D

Da,da

pre 3 meseca

Kanga je buducnost naseg kluba,kao i Rodic,Spajic,Popovic,Nikolic
r

realno...

pre 3 meseca

Hvang je daleko bolji
z

zuluf

pre 3 meseca

Hwang je suvi prosek.
K

Kanga

pre 3 meseca

Voli platu koju ne može nigde drugde da dobije nego ovde.
p

podesen

pre 3 meseca

Voli je za svih 800 000 evra bez bonusa.
D

Dragan Svezna

pre 3 meseca

Ona voli zvezdu! Hahahahaha... Volim i ja ali ne brljavim po terenu i ne carinim loptu.
G

Gnjatic Paviljoni

pre 3 meseca

Realno. Znate, tim koji dobija ne treba menjati. A Miloje je tukao Liverpul i igrao remi sa Napoli. Danas Roda zapusio usta, Kanga (od stotinu ljeta) odigrao doktorski i po ko zna koji put pokazao nevernim Tomama da bez starca nema udarca. Mozda bi neki voleli da imamo mlad i perspektivan tim ali i Miloja i Terza ipak najbolje znaju kako da se vrate dani stare slave (posle fijaska sa onim zlim Baharom) a samim tim i Senatori i njihova garda (gardisti). Borjan, Jovanca, Roda, Djed, Katai, mirni momak iz BJ, Kanga, onaj ludi Gobelja, ubica Peša, Mića Pavkov... to je to.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

To onaj sto voli Zvezdu za 1,3 miliona godisnje ?To je onaj sto rodjen 4 godine pre Majcine smrti ? Boli ga briga ima Covemk 38 godina i igrace do 39 godine u Zvezdi i zaradjivace milioni. Ne treba mu Amerika i Emirati

MILAN1989

pre 3 meseca

Па нормално да је рођен пре мајчине смрти. Овде треба увести тест интелигенције пре писања коментара
H

Hahahahaha

pre 3 meseca

Znas koliko prima,a ne znas kad je rodjen,dar pre ili posle majcine smrti,inteligentcija nije u minusu nego ne postoji hahahaha
a

au bre

pre 3 meseca

Moze da bude i minut pre,indijanac.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

_@ Hahahaha Nije samo on problem. Pogledaj koliko članova sekte ga podržava, i to ne smatra normalnim. 🤣🤣🤣
m

ma ja bre

pre 3 meseca

igra mora da se popravi do tsc-a inace nas razlupati mada i sa čukom će biti gusto.
И

И

pre 3 meseca

Prošli put ga je odmah oterao u Spartu. Da se ne lažemo, ne voli Miloje igrače koji znaju da komplikuju i improvizuju. Hvali ga samo zato što mu treba do kraja sezone, posle toga neće videti teren.
R

Realno...

pre 3 meseca

Mnogi ga pljuju, ali kada on nije na terenu, Zvezda ninašta ne liči!!!
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Verovatno je napredovao što je mladji i brzi🙃🙃🙃🙃 Miloje,slobodno kaži ono sto svi vide,Guravko ostavio razvaljenu ekipu.krs strance i odreda nespremni svi do jednog za ozbiljan fudbal!!!Sta li su gledali onaj umisljeni seljak iz palanke i klapa kad su ga “skautirali” na klupu Zvezde to je za antologiju ludila i neznanja!!!Uzas plus bačene desetine miliona u vetar
P

Preža

pre 3 meseca

Aman više sa tim Kangom. Čovek je odavno odigrao svoje, nemojte da se brukamo više u Evropi sa ovakvim sporaćima. Kažu voli Zvezdu? Svi mi je volimo mnogo više od njega. Moderan fudbal i Kanga, ne idu zajedno u istu rečenicu.
s

s___

pre 3 meseca

Olajinka će razbiti kod Vladana!
H

Hahahaq

pre 3 meseca

Kanga je medicnski fenomen, rodjen 1990. a majka mu se upokojila 1986.