Komentari na vest

Mitrović čeka novi pregled, prve procene tri do šest nedelja pauze

D

DusanRsrs

pre 29 dana

Dobro je sta tamo nema Argentine da nam da 6 komada, ali Englezi, Danci i Zmajčeki nece imati milosti ka nasoj odbrani sa Menkovicem i sličnima.
8

8

pre 29 dana

Dobri su ovi što ga etiketiraju , a on najbolji strelac u istoriji Srbije + još pomera lestvicu na više .
N

Nenad B.

pre 29 dana

Igrao Mirar ili ne sasvim je svejedno. Na EP nas očekuje teška blamaža. Piksi zove više od 30 igrača na okupljanje a nema ni 10 pravih. Umesto da uigrava to što ima i iole vredi on eksperimentiše sa Zdjelarom, Mijailovićem, Gajićem, Baždarom, Gačinovićem, Mašovićem... Odbrana koja je najkritičniji deo tima svaku utakmicu u drugom sastavu i formaciji. Mitru želim naravno da se što pre oporavi i zaigra, ali našoj reprezentaciji pomoći nema. Turistički na EP i bez velike nervoze i očekivanja, ako ubodemo bodić super, ako ne pa videli smo Nemačku.
A

Ajmo mitre

pre 29 dana

Taman da se ugoji jos 10 kg i tako ugojen predvodi napad na EP. I obavezno da sutira penale....
N

Nanas

pre 29 dana

I u toku utakmice da jedno 7,8 puta istrese nos...
L

Ljubitelj Eura

pre 29 dana

Da nema tog Mitrovića, ni na jednom SP ni sada EP ne bismo bili. Posle Tadića i njega, čeka nas potop
k

kobajasi

pre 29 dana

Tadic je odavno u penziji.
S

Sremac u Egzilu

pre 29 dana

Najbolje bi bilo da niko ne ide na EP, da nekako otkažemo učešće, miriŝe na tešku blamažu!
D

Dokle

pre 29 dana

Dzajic, Stevan Stojanovic, Pizon? Dokle Djoric, Bjekovic? Dokle? Do 101. godine?
P

Pjer

pre 29 dana

Rekreativac sa 10-15 kg viska u istom takvom takmicenju i iz tog poluamaterskog fudbala zovete igrace za nacionalni tim i onda se neko cudi kako nam raspali Rusi uvale 4...
B

Baggio

pre 29 dana

Rusis im sneska. Sad ce da se jave ovi pa da ti kazu: "zaboravljas sta je sve ucinio", "on treba i sa jednom nogom da ide"..i posle se cudimo sto nemamo snage i disemo na skrge u 35.minutu. Sto je najgore onaj nesrecni Piksi ce da podlegne pritisku pa ce opet da idu svi najbolji (na papiru) bez obzira da li su nogu polomili ili imaju obicnu prehladu.
l

lazeta

pre 29 dana

sa tim 10kg viska i dalje moze da reseta gde hoce
@

@lazeta

pre 29 dana

Vrhunac karijere Anderleht i Fulam. Naravno, moze gde hoce, al' za malo. Trazili ga Arsenal i Real, nisu uspeli da ga dovedu hahaha
D

Džukela klasična

pre 29 dana

Vrhunac karijere 43 gola u sezoni u Čempionšipu, više od Jovića sve ukupno skoro. Vrhunac karijere gol sa 18 godina protiv komšinice i protiv Hrvatske spas od bruke i nacionalne sramote. Vrhunac karijere 3 gola na SP, vrhunac karijere najbolji strelac u svim kvalifikacijama, vrhunac vrhunac karijere 75 miliona za 3 sezone plus bonusi. Postigao 2 gola sa 19 godina u LŠ. Vrhunac karijere 58 golova samo u reprezentaciji, toliko jović nije postigao ukupno golova u svim klubovima i reprezentaciji. Grobar je najbolji strelac reprezentacije ubedljivo i svi posle njega takođe Grobari. Kapiraš
E

E moj ti...

pre 29 dana

Znaci car druge lige? I nama treba drugoligaski igrac da bude prvi napadac? Jos ga uporedjujes sa Jovicem? Pa gde je Jovic prosao, ovaj za 3 zivota nece. To je kao kad kazes da je pobednik trke fica brzi od pretposlednjeg u trci Formule 1. Ne blamiraj se, Jovic igra fudbal na 3x visem nivou od Mitrovica, sto je bilo jako ocigledno u poslednjoj utakmici. Tako su i izgledali na terenu, Formula pored Fice.
D

Džukela klasična

pre 29 dana

jović je kanta obična. Toliko je dobar igrač da je postigao poslednji gol za reprezentaciju ne seća se ni on kada. Mitrović koliko je golova postigao, ovaj nije toliko ni na treningu
E

E moj ti...

pre 29 dana

A kako da ga postigne kad Mitar igra 90 minuta? Samo u Srbiji, drugoligaski spic igra 90 minuta, spic iz LS sedi na klupi. Pavlovic 2 godine na tribinama i sve vreme u startnih 11 reprezentacije. Zbog takvih paradoksa nam toliko dobro ide. A Jovic je izmislio fudbal za Mitrovica, zato je i dogurao dokle jeste, a ovaj ostao gde jeste.
@

@E moj ti...

pre 29 dana

Doguaro je dotle da se navijači Reala sprdaju sa njim. Taj špic iz LŠ uglavnom u Milanu i ulazi sa klupe, toliko je dobar.
T

Taktičar

pre 29 dana

Srbija treba da igra u formaciji sa jednim napadačem. Ko će to biti zavisi od selektora i od protivnika protiv kojeg igramo.Živković da se rastereti defanzive i Kostić da namesti nogu i nema zime!Sredina da bude zgusnuta pa ako prođe lopta neka nam je Bog u pomoći pozadi.Golmani su nam najsvetlija strana u odbrani,uzdam se u njih.Sa ovakom formacijom je moguće da osvojimo 4 boda i da se nadamo prolasku dalje,naravno ako nam se sve namesti.
D

De

pre 29 dana

Prosjecan igrač a boljeg kao nema. Onaj vlahović prenaduvan a sofija out. To bi bilo sve od srpskog fudbala. Jedino se Tadić izdvaja sve ostalo je na nivou belgijske lige
@

@De

pre 29 dana

Mitrović prosečan?! Nemaš ti pojma.
H

Hahahahaha

pre 29 dana

Prosečan 🤣🤣🤣 brat da je ostao u Fulamu u 30 mečeva bi dao sigurno 15 golova i bio u top 5 strelaca najjače lige na svetu. Svuda gde je igrao je dominirao i u reprezentaciji takođe. Gledaj klikere ili bejzbol
@

@hahahah

pre 29 dana

Dao bi 50 golova u PL. Zato mu je vrh karijere Anderleht i Fulam. Svetska klasa. Kako ga nije uzeo Junajted, Arsenal, Celsi ili Real kad je tako dominantan?
H

Hahahahaha

pre 29 dana

Zato što je u Fulamu bio najplaćeniji igrač i te pare ne bi imao u drugim klubovima
@

@@hahahah

pre 29 dana

Fulam je mogao da plati, a Arsenal, Celsi ili Real nisu? Boze, molim te, pomozi mu
M

Mora da je ogromna

pre 29 dana

Plata bila u Fulamu pa je strajkovao i molio da ga puste u S. Arabiju.
p

pa ne može i pare i ......

pre 29 dana

ne treba da ide na PE ako nije 100% spreman, a sada je povredio jer igra u toj "dolar" ligi, pa pošto je jasno stavio do znanja svima da su mu dolari prioritet, ne vidim čemu tolika frka oko jednog bivšeg vrhunskog fudbalera. I na kraju krajeva nama je odbrana kriminalna, Tadić nije nizašta, Kostić i Živković beda, Gaćinović sebičan, imamo mi toliko prečiš briga od zadnje lože jednog rekreativca.
l

lele3

pre 29 dana

Jedan od problema, i ako se vrati kroz 6 nedelja (2 meseca, pred samo EP), ne znam koliko je pametno takvog rovitog i svezeg od povrede ga stavljati u prvu postavu na EP. Bolje sa klupe da ulazi umesto Vlahovica.
P

POSTIC

pre 29 dana

ma kakav Ratkov
S

Srbin011

pre 29 dana

Zovi Marijanu brate da te opravi sto pre
P

Pobeda je resenje

pre 29 dana

Mogao bi poziv u reprezentaciju da dobije Cirkovic iz Tsca.
l

lazeta

pre 29 dana

I on i Birmancevic vrv bolji od Kostica
R

Realantip

pre 29 dana

Ako je ko zasluzio da ide na Evropsko i sa jednom nogom onda je to Mitrovic!
n

nema frke

pre 29 dana

Somi Mitru verujem. Dao je toliko golova u zadnjih sedam/osam godina. Cetiri ili pet sedmica nije katastrofa. Igrace na EP. Imace mesec dana da se pripremni. Neka mu FSS posalje kondicionog. Nije to nista posebno.
Z

ZZ Crew

pre 29 dana

E taj kondicioni sto mu posalje FSS ce ga oporaviti, struka na najvisem nivou
G

Gostizgdsgn

pre 29 dana

U Kataru je vodio rovite spiceve I svi su zamerali Piksiju sto ih je zvao kad su povredjeni, bolje da je zvao one zdrave. Onda, u junu pred mec sa bugarima u Razgradu bili su lakse povredjeni I Mitrovic I Vlahovic I Jovic I Piksi je umesto njih pozvao Joveljica I Djordja Jovanovica rekavsi "Naucili smo lekcije iz Katara, sada zovemo samo 100 posto spremne igrace. Joveljic I Jovanovic protiv Bugara odigrali katastrofa, a posle meca komentari - sto je zvao njih dvojcu, losi su , igraju MLS I Izraelsku ligu, Mitrovic I Vlahovic su bolji I sa jednom nogom od niih, pa i roviti su dali tri gola na SP, a Joveljic I Jovanovic protiv nikad gorih Bugara ne mogu da udju u sansu. Daleko od toga da branim Piskija, Ali sta God uradio trpece kritike
A

A.Recoba

pre 29 dana

Trpi kritike i Anceloti i Klop i Gvardiola i svaki zivi trener na svetu. To je normalno. Ono sto nije je da igramo sa povredjenima pa makar Scepovic igrao prvog spica.
U

Ujka Zitko

pre 29 dana

Na SP u Qataru alibi su nam bile povrede.Izgleda da ce nam i na EP povrede biti alibi za neuspeh😂😂😂😂
V

Vulex

pre 29 dana

Dusan Vlahovic prva opcija i kao izmena Petar Ratkov! Fizicki spremiji obojica od Jovica i Mitrovica.