Stefan Mitrović (MN Press)
Stefan Mitrović (MN Press)

Mlada reprezentacija ponovo razočarala: Mitrović načeo Kiprane, Krstić prvencem sprečio poraz

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.22. | 15:51

Kipar pokazao zube u prijateljskoj utakmici odigranoj u Nikoziji

Novo razočaranje mlade reprezentacije Srbije. Posle eliminacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, te remija sa Bugarskom u prijateljskom meču, Orlići su u još jednoj utakmici identičnog karaktera podelili plen sa selekcijom Kipra u Nikoziji – 2:2 (2:1).

Selekcija Gorana Stevanovića povela je golom Stefana Mitrovića sredinom prvog dela. Krilni fudbaler Crvene zvezde ukrao je loptu defanzivcu Kipra i rutinskom završnicom doveo u vođstvo Orliće. Međutim, usledio je blickrig Kiprana.

Izabrane vesti

U 34. minutu Gavrijel je pogodio sa bele tačke, da bi se pred sam odlazak na odmor Kucakos najbolje snašao u gužvi pred Katićevim golom i zatresao mrežu za potpuni preokret.

Stevanović je na pauzi napravio nekoliko izmena, a kao najbolja pokazalo se uvođenje Borisa Krstića. Napadač rezervnog tima Domžala upisao je debi u dresu mlade reprezentacije ulaskom u 60. minutu, a samo osam minuta kasnije postigao i prvenac za konačnih 2:2.

Narednu prijateljsku utakmicu mlada reprezentacija Srbije igra u Limasolu 22. novembra protiv Severne Makedonije.

Srbija je igrala u sledećem sastavu: Katić – Lazić (od 46. Rogan), Đeković, Ilić (od 60. Krstić), Mićić, Stanković, Vasiljević (od 60. Petković), Mitrović (od 72. Motika), Miladinović (od 46. Miletić), Mituljikić (od 46. Knežević), Ratkov (od 80. Đorđević)



tagovi

mlada reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara