Komentari na vest

Mladost, po dogovoru, protiv Zvezde bez najboljeg igrača

m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

ovo je najveca glupost sto postoji ...kad igracu kog si poslao na pozajmicu i za kog si odlucio da nije dobar za prvih 16-20 u rosteru ne dozvolis da igra . Pa zar se plasis igraca za kog mislis da nije imao mesta u tvom timu ??
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

Za sve poznavaoce fudbala, a vidim da ih ima strašan broj, ovo pravilo je uvedeno u Engleskoj. Razlog? Primarno da ne bi igrač namerno grešio protiv matičnog kluba. Sekundarno da ne grize namerno protiv matičnog kluba, čime štite sebe. Cilj pozajmice primarno je da igrač napreduje. Što bi bilo ko rizikivao zbog dve utakmice? Odakle vam lupanja da su to Zvezda i Partizan izmislili živo me zanima? A da, teorije ko je pošteniji, a svi lopovi
К

Косингас

pre preko 1 godinu

Јел то онај мали Монтенегрин што пљује по Србију која га храни?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Za ovog dečka nema mesta u Zvezdi ni na klupi, a ni među 26 igrača, ALI ZATO ZA KULIBALIJA IMA. Iz Zvezde su odstranjeni kao nedovoljno dobri ili prodati u bezcenje: i Lučić, i Radulović, i Stanojev, i Ohi, i Pavkov, i Joveljić, A KAO POJAČANJA ZA LIGU ŠAMPIONA I LIGU EVROPE DOVOĐENI I D E B E L O PLAĆENI : FALKO, DIONI, RIŠAIRA,,, I NAJNOVIJA RAGA KOJU NIKO NIJE HTEO NI U EVROPI NI U AZIJI TZV. K A L I F A KULIBALI, RAGA KOJA JE PREVAZIŠLA SVE RAGE I SAV ŠKART KOJI JE HODAO FUDBALSKIM TERENIMA U SRBIJI. Da čujemo šta o tome misli DEŽURNI ČUVAR LIKA I DELA DR. TERZIĆA NADALEKO ČUVENI I NEPREVAZIĐENI UVLAKOGUZAC, PUBLICI POZNAT POD NAZIVOM - U INAT DUŠMANIMA - DA TE ČUJEMO !!!!!!!
K

KLJAJICEVO

pre preko 1 godinu

SVAKA CAST DRUG ZA KOMENTAR. UPRAVO TAKO. INACE, VAN PAMETI JE OVA NEREGULARNOST PRVENSTVA DA MOMCI NE IGRAJU PROTIV ZVEZDE. STRASNO STA KOD NAS PROLAZI.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Ovo oko pozajmljenih igraca je nastalo devedestih godina, kad je Partizan guran sa svih strana. Drzavne firme su odreda morale da budu sponzori, a onda je Partizan zahtevao da svaki igrac koga pozajme ne moze da igra protiv njih. Pravilo je bezveze, ali tada je to bilo u redu, ali sada kad Zvezda pozajmljuje, odjednom je glupo, njje u redu itd. Ne budite licemeri, ako se nesto dogovori, onda to vazi za sve i svagda, a ne samo za jedne.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Smehoteka
G

Gostnznxkx

pre preko 1 godinu

najgluplje pravilo ikad... danas treba da se dokazu a ovi nasi slepci im ne daju da igraju
N

Nemate pojma!

pre preko 1 godinu

Kakvo pravilo?!Dogovor između klubova kad je overena pozajmica!Znate li vi u koliko slučajeva se desilo da igrač koji je na pozajmicu presudi svom klubu?Baš ima dosta primera,tako da je ovo sve logično.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Navija za Zvezdu,ali ovo je cista budalastina.
m

mhm

pre preko 1 godinu

A kakve veze ima za koga navijaš? Sad ha treba napišem navijam za partizan al je super pravilo
G

GostsaKomentarom

pre preko 1 godinu

Bas glupo pravilo... Ako bi njih dvojica stvorila eventualni problem Zvezdi onda bolje da se ugasimo. A opet njima bi dobro doslo da izgaraju i pruze maksimum i onda Molojevic uzivo vidi kakve igrace ima na pozajmici
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ako je ovaj najbolji, onda je vreme za drugu ligu.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ja veću glupost nisam ni video, ni čuo. Baš suprotno treba da bude, baš igrači koji su na pozajmici treba da igraju protiv svojih klubova kako bi imali još veći motiv da se dokažu, a njihov klub da vidi da li je napredovao. Zar Zvezda treba da se boji Radulovića, o čemu se ovde radi. Ajde neka stručnjaci objasne zašto igrači koji su na pozajmici ne igraju protiv svojih klubova, ne samo na ovom primeru nego uopšte, inače. Teška glupost.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Batali ti pracenje fudbala.
m

mhm

pre preko 1 godinu

To je praksa koju je partizan uveo za vreme toleta

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slažem.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Nije zbog straha od igre tog pozajmljenog igraca, vec je to pravilo zbog straha od optuzbi. To je jedno od retkih pitanja gde su se celnici partizana i Zvezde slozili, da igrace koje pozajmljuju ne igraju protiv njih. Svakako su favoriti protiv svake ekipe, u slucaju da taj igrac iz objektivnih razlog ne odigra kao protiv drugih (jer igra protiv najjaceg protivnika), svi ce uperiti prstom i reci ne zeli da se trudi protiv svojih. Glupost, ali je tako i to nije slucaj samo u nasem fudbalu.
D

Dart Vejdera 89

pre preko 1 godinu

Zamisli Babic ili Radulovic postignu pogodak i otkinu svom maticnom klubu tri boda koja bi mogla da kostaju Zvezdu titule. Ma koliko se pokazali, dokazali, namutnuli, nesto mislim da bi imali male sanse da zaigraju u Zvezdi. Isto moze da se desi da promase penal, neku dobru sansu, da odigraju lose, posle bi ih prozivali kako su namerno, promasili nisu dali sto posto sebe. Tako da je veoma logicno da se ubaci klauzula da pozajmljen igrac ne moze da igra protiv svog maticnog kluba.