Komentari na vest

Morao sam da prekinem ovu tišinu - Mbape o Mesiju, "klošaru" Nejmaru, odlasku iz PSŽ-a i reprezentaciji...

B

Bzz

pre preko 2 godine

Previse frke i raznih skandala da tako nazovem za tako mladog momka, najjace da nije problem u njemu.
H

Hm

pre preko 2 godine

Auu kakvo iznenadjenje...Nisam odavno procitao nesto direktnije i iskrenije od nekog fudbalera.Mislio sam da je neko razmazeno deriste ali ovim mi je promenio misljenje.Svaka cast na stavu,ako ustraje na svojim recima..

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Ajde batice ne gubi se.Nisi ti za dalje od psz i lige 1.Eto ti ga mesi,ne moze da se sastavi od kad je dosao u psz.Mozes ti samo da se prsis u ligi 1 i to protiv u zoni ispadanja.Ti bi u penal madrid? Procices ko roben,snajder,drente,kaka....Cuti tu i guraj tu "gumenjaru" u Ligi 1.A sto se tice reprezentacije,Ziruov rekord mozes samo da sanjas.😉
J

Jesi ti stari

pre preko 2 godine

Navijac Lajpciga?
f

fontana98

pre preko 2 godine

Smesno je sto mislis da si uradio nesto ovim komentarom. On nikad nece videti ovo, a mi cemo te ovde gledati kako izbacujes svoje frustracije u prazno
I

Imam lud da sam papir

pre preko 2 godine

Skroz korektan intervju! Bez uvijanja, izmisljanja, sve direktno. Kao sto prije neki dan neko napisa u komentarima, likovi koji dnevno zaradjuju ogromne milione (seici) ne znaju sta je rijec NE. Svaka cast klincu na stavu!
M

MUNE CUPRIJA

pre preko 2 godine

Po meni,taj Real zaduzen za unistavanje mnogih karijera do sada,klub koji mrzim najviše,dovesce ovog momka i to u najgorem trenutku po španski fudbal kada svi beže iz te lige glavom bez obzira..Jedino možda još i Real i samo na osnovu velikog imena može da privuče nekog,ali ko god dodje on ili Haland biće tolikon usamljen i nezadovoljan da će jedva čekati utakmice lige šampiona zarad ozbiljnog takmičarskog fudbala..Sve što vredi je u Engleskoj,ili u PSŽ sada,ali Premijer Liga će iz godine u godinu biti jača..Aj neka mi neko kaže koju je utakmicu španske lige osim Atletiko Barsa gledao?Zato dečko ako želis uzbuđenje idi u Englesku,ako želis da ispuniš dedi želju idi u Real,i čekaj priliku da što pre odeš..
G

Gost2509

pre preko 2 godine

Mbape je jedan od retkih fudbalera koji prati svoj san i to je zaista za pohvalu u danasnjem svetu. Pricamo o fudbaleru koji ce otici u real za realno duplo manju platu nego sto mu PSG nudi.(Uz sve to apsolutno mislim da je juzno-americki klan u svlacionici PSG-a poprilicno toksican i da ne samo ove sezone nego i prethodne marginalizuje Mbapea kao buduceg najboljeg fudbalera sveta i da je to ponizavajuce za jednog francuza u francuskom timu ) Kazes jedino sto valja je engleska i PSG, ok engleska ali sta to valja u igranju francuske lige. Poprilicno sam siguran da su sevilja, viljareal, sosijedad, betis jaci od svih timova lige 1 osim psg-a da ne pricam o atletiku koji stoji igra antifudbal ali kvalitet mu se ne moze osporiti. Mnogi klubovi u engleskoj su veliki, i sam sam pristalica jednog od njih ali jedan je kraljevski klub i o tome nema polemisanja.
V

Vlado Banja Luka

pre preko 2 godine

A šta na sve kažu balkanski tzv navijači Uefalone? Ah da, njih više i nema, a nisi od njih mogao otvoriti nijednu vijest... Što se tiče ovog intervjua, malom Mbapeu treba objasniti da su Real i Barsa, kao i veći dio španske lige bankrot! Za godinu-dvije, španska liga će biti u nivou francuske ili talijanske. Ili još slabija. Ako želi novi izazov i trofeje, treba gledati da ide u Englesku. U City, Celzi ili Liverpul. A to u ovom intervjuu nismo mogli vidjeti. Da će povući pravi potez.
E

Erko

pre preko 2 godine

Njegov san je Real Madrid tako da ostali udzabe da se ne nadaju. Pa eto sam je rekao da je otišao samo bi u Real Madrid otišao. Pa šta se to može promijeniti na ljeto kad bude slobodan nego da ode u Real Madrid? A još u januar može se desit da potpiše predugovor kao Alaba.
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

Ti si gori od navijaca zvezde i partizana, vest o jednima, odmah se javljaju ovi drugi da prozivaju ove prve. Ti mora da si rodjeni madridista peto koleno a?
K

Kraljević23

pre preko 2 godine

Ne da je nadmen i arogantan nego je preterao...Zamisli starijeg saigrača i jednog od najboljih na svetu nazoveš klošarom?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Preterujes…. Ako si nekada igrao termin sa drustvom fudbal ili bilo koji drugi sport, onda znas sta se sve izgovori tokom tih sat vremena, bez zle namere. E sad zamisli kako to tek izgleda na najvisem nivou fudbala…
f

ffffcccc

pre preko 2 godine

Pa kad je klosar 🤷🏻‍♂️
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Mbape sigurno prelazi u Real u to nema sumnje ni 1 posto...
p

plavac

pre preko 2 godine

meni je ovo skroz okej prica,nikoga ne masti,ne glumata i izigrava zrtvu...decko hoce u real i tjt
G

Gostersom

pre preko 2 godine

Aj da se kladimo da nece preci u Real...mislim da ce otici ili u Siti ili u Liverpul jer ce mu ponuditi sta god bude trazio,bar za Siti to nije problem Jos ako UAE zeli da se nadigrava sa katarom bice zanimljivo,a sto se tice Reala ne bi nudio 200 miliona da je bas siguran da ce ga dobiti sledećeg ljeta za dzabe
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Ajde, Liverpul. Odakle Liverpulu toliki novac?
G

Gost300

pre preko 2 godine

Strasan posao za Real,takav igrac za dz,ne pamtim bolji posao nikad,cudno da nece u "veliki celsi",koji ima manje titula od Evertona,kazu navijaci nema perspektivnijeg tima u Evropi,narednih 10 godina niko nista nece od njih osvojiti