(©MN Press)
(©MN Press)

Zaoriće se pesma u Pioniru: Makabi će imati podršku oko 1.000 navijača protiv Panatinaikosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 12:41

Policija odobrila

Planovi se parve, ali se i menjaju u hodu. Prvobitni je bio da Makabi četvrtfinalnu seriju Evrolige igra u Areni, međutim, Panatinaikos će dočekati u Pioniru. Ali, ovoga puta hram košarke neće zvrjati prazan i izraelski klub neće imati malobrojnu podršku.

Isprva je odluka bila da će Makabi u trećoj utakmici serije moći da bodri 300 ljudi. Maksimalno. Ipak, uradili su Izraelci sve što je u njihovoj moći da se na tribinama nađe više navijača. Najnovije procene su da će ih biti oko 1.000.

Izabrane vesti

Zaoriće se pesma u Pioniru. Neće biti vatreno baš kao u Oaka areni, ali će klub iz Tel Aviva konačno moći da računa na vetar u leđa. Od početka sezone je zbog ratnih dejstava u Izraelu privremeni domaćin u Beogradu, a ovoga puta srpska policija izašla mu je u susret.

Makabi se zahvalio snagma bezbednosti i svima u Srbiji koji su ih dočekali raširenih ruku i putem saopštenja obavestio navijače da će svi koji u Beograd dođu sa ulaznicama moći da uđu u legendarnu dvoranu i podrže ekipu.

Procena izrealskih medija, ali i Basketnewsa je da će u Pioniru večeras biti petocifren broj navijača. Treća utakmica serije igra se od 19.00, a posle utakmica u Atini, rezultat je 1-1. Makabi je odmah u prvom meču napravio brejk, no u drugom nije imao odgovor na minijature Joanisa Papapetrua i Matijasa Lesora, te fantastičnu predstavu Kostasa Slukasa.



tagovi

EvroligaKK Makabi Tel AvivKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara