Radost igrača Barselone (©Reuters)
Radost igrača Barselone (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barselona 2,25, Inter 2,15, Ajaks, 1,77, Nica 1,75!

Vreme čitanja: 4min | ned. 19.03.23. | 10:45

Nigde nećete moći da nađete veće

Nedelja je dan za nove izazove - ujedno i dan velikih derbija - puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinice na Barselonu u El Klasiku protiv Real Madrida u Primeri, potom i kec na Inter u okršaju sa Juventusom u okviru prvenstva Italije, kao i kec na Ajaks u sudaru sa Fajenordom u holandskom De Klasikeru. Za kraj, tu je i promo kvota na trijumf Nice nad Lorijanom u sklopu francuske Lige 1 (sve duele šampionata Španije, Italije i Francuske možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

El Klasiku nikada nije bila potrebna pomoć van terena da bi bio spektakl. Ali pošto se Real Madrid pridružio pravnoj akciji koju su španske vlasti preduzele protiv Barselone zbog navodnih pokušaja uticaja na suđenje, stvari će se zahuktati na Kamp Nou u nedelju. Pobeda na domaćem terenu bi značila da bi Barsa mogla da ode na pauzu sa ogrpmnim šansama da osvoji titulu. Blaugrana je neporažena u 12 ligaških utakmica kod kuće, što je njen najbolji start kod kuće do sada od sezone 2019/2020. U 25 kola domaćini imaju 21 pobedu i dva remija i sa 65 bodova su lideri u Primeri. Real Madrid je ove sezone već prešao granicu od 50 postignutih golova, što bi mogao da bude glavni problem za moćnu odbranu domaćina. Aktuelni šampioni Španije, Evrope i Svetskog klupskog prvenstva suočiće se sa odlučujućim duelom u sezoni, jer bi sve manje od pobede Blankosa moglo da dovede do toga da se fokusiraju na druga takmičenja. Međutim, samo tri pobede u šest ligaških mečeva nisu ohrabrujuće pošto Galaktikosi igraju na više frontova i obezbedili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona eliminisavši Liverpul bez mnogo muke. U Primeri je Real Madrid zabeležio 17 pobeda i pet nerešenih susreta i sa 56 bodova je na drugoj poziciji.

INTER - JUVENTUS (NEDELJA, 20.45), 2,15

Inter je očekivao da će ove sezone ozbiljno da konkuriše za titulu prvaka Italije. Nerazuri su u prvom delu sezone nekoliko puta dozvolili sebi da upadnu u dugotrajne krize, što su takmičari, a posebno Napoli, vešto iskoristili. Inter je i pre zimske pauze ispao iz šampionske trke, a trenutno je drugi na tabeli sa 50 bodova, čak 18 poena manje od Napolija. Nerazuri još nisu sigurni među prva četiri jer peta Roma ima samo tri boda manje. Ujedno, ekipa je uspešna u Ligi šampiona pošto je eliminisala Porto u osmini finala. Juventus je definitivno imao planove za skudeto pred početak šampionata, ipak, početak sezone se pokazao neuspešnim. Redovno gubljenje bodova, ogroman broj povređenih igrača sprečilo je Staru damu da pokaže maksimum, a potom je timu skinuto 15 bodova. Tako sada torinski velikan zauzima tek sedmu poziciju na tabeli sa 38 bodova, zaostaje za četvrtim Milanom 10 koraka. U Ligi Evrope, u isto vreme, Juve je impresivan pošto je eliminisao Frajburg i plasirao se u četvrtfinale.

---------------

Novo, 23. kolo Mozzart Prognozzera je pred nama, nastavlja se borba za vredne nagrade i glavni dobitak od 200.000 dinara! Kao i uvek pred vama je 10 utakmica, a sve što treba da uradite je da tipujete tačne rezultate i postarate se da vam plasman i posle ove runde bude još bolji.

---------------

AJAKS - FAJENORD (NEDELJA, 14.30), KEC 1,77

Ajaks nije na visokom nivou kao prethodnih godina. Imao je ozbiljnih recesija tokom prvenstva, smene trenera, ali je uspeo da prebrodi sve poteškoće. Trenutno je drugi na tabeli sa 55 bodova, tri boda manje od lidera Fajenorda. Odozdo amsterdamski klub ozbiljno pritiskaju AZ Alkmar i PSV, pa je i druga pozicija daleko od zagarantovane. Pošto je u prošlom kolu pobedio Herenven sa 4:2, Ajaks je zabeležio sedmu pobedu u nizu u prvenstvu. Fajenord do početka sezone nije važio za glavnog pretendenta na titulu, ali je vešto iskoristio pad Ajaksa i PSV-a. Roterdamski klub je od prvih kola preuzeo vođstvo i još ga drži, ali u isto vreme situacija bi danas u velikom derbiju mogla da se promeni. Fajenord je ove nedelje na svom terenu savladao Šahtjor iz Donjecka sa 7:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige Evrope.

NICA - LORIJAN (NEDELJA, 15.00), KEC 1,75

Nica nastavlja svoj put ka ulasku u evropsko takmičenje. Sada je u dugom nizu bez poraza, koji iznosi 12 susreta u svim takmičenjima. Ipak, u poslednje vreme Orlovi često remiziraju – tri puta u četiri kola. Sva tri puta Nica nije uspela da savlada inferiorne rivale - 1:1 sa Okserom, 2:2 sa Nantom i 0:0 sa Remsom. Ovakvi rezultati mogu se objasniti učešćem u Ligi konferencije, gde je Nica izbacila Šerif. U Ligi 1 Nica je na sedmom mestu i zaostaje tri boda za Lilom. Lorijan ima isti broj bodova kao Nica - 43, ali je na devetoj poziciji. Za razliku od Nice, Lorijan je dva puta izgubio u prošlim rundama. Pored toga, klub je odigrao i nerešeno sa Lionom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid
Inter
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara