Domagoj Vida i saigrači (©Reuters)
Domagoj Vida i saigrači (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na AEK, Marselj i Monako

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.04.24. | 11:05

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se vanredna kola i brojni Kupovi širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U pitanju su jedinica na AEK protiv Panatinaikosa u sklopu grčke Superlige, a potom i kečevi na Marselj u sudaru sa Nicom, odnosno na Monako protiv Lila u prvenstvu Francuske. Susrete Lige 1 možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Na četiri runde pre kraja plej-ofa grčke Superlige AEK je u najboljoj poziciji. Na vrhu je tabele sa 72 boda, ali samo jednim više od Panatinaikosa, upravo rivala sa kojim ove srede ima posla. AEK je slavio u poslednjem meču u prvenstvu sa 2:1 protiv Arisa, produživši niz neporaženosti na tri meča. Prethodni neuspeh doživeo je protiv Panatinaikosa u gostima sa 2:1 početkom meseca. S druge strane, PAO Je deklasirao Lamiju sa 5:0 u poslednjem meču, što je bila njegova četvrta uzastopna pobeda.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

MARSELJ - NICA (SREDA, 21.00), KEC 2,40

Marselj je podbacio u prvom delu sezone u francuskoj Ligi 1. Tek u februaru Olimpik je oživeo, kada je Žan-Luj Gase preuzeo kormilo kluba. Sreća nije dugo trajala, jer u prethodna četiri kola Lige 1 OM je osvojio samo jedan bod. Trenutno, zaostatak od zone međunarodnih pozicija iznosi šest bodova. Ipak, Marselj ima uspeha u evropskim takmičenjima, jer je sredinom aprila uspeo da savlada Benfiku u četvrtfinalu Lige Evrope, a pa ga uskoro očekuju polufinalni susreti sa italijanskom Atalantom. Nica je odlično počela tekuću sezonu u prvenstvu Francuske i čak je bila lider na tabeli. Mnogi su mislili da će tim odoleti PSŽ-u u borbi za šampionat, ali nije uspeo da dugo zadrži tako visok nivo. Tim Frančeska Fariolija trenutno je tek na petom mestu, a u proteklih deset kola klub sa Azurne obale je zabeležio samo dve pobede. Jedna od njih bila je pre nekoliko dana nad Lorijanom od 3:0.

MONAKO - LIL (SREDA, 21.00), KEC 2,40

Monako nije izgubio na sedam mečeva zaredom, još od sredine februara. Pobeda u prošlom kolu nad Brestom od 2:0 omogućila je Kneževima da se konačno popnu na drugo mesto na tabeli prvenstva Francuske, ali je pozicija nesigurna, jer su Brest i Lil samo dva, odnosno tri poena daleko. Pobeda u predstojećem obračunu bi mogla da učvrsti Monako na drugom mestu, ali timu Adija Hitera neće biti lako da savlada predstojećeg protivnika čak ni na svom terenu. Lil je takođe u odličnoj formi. Gosti su, kao i predstojeći protivnik, bez poraza u Ligi 1 već sedam rundi. Trenutno su Doge na četvrtom mestu i zaostaju samo bod za trećeplasiranim Brestom. Prošle nedelje Lil je razočaravajuće završio učešće u evropskom takmičenju, pošto je eliminisan u četvrtfinalu Lige konferencije od Aston Vile.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara