Komentari na vest

Mrkela: Uskoro još jedna promocija, Degenek nam je uvek interesantan

D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Terzić lično, Zvezda je podigla standarde, Zvezda je prevazišla Degeneka🤔🤔🤔. Odprilike ista priča je bila i sa Ohijem🤔🤔🤔.
D

Djape45

pre 11 meseci

Eraković, Spajić, Dragović, Milunović, Leković, Djurić, što se tiče štopera to je to.
d

d. g.

pre 11 meseci

Njega dovode kao desnog beka.
D

Djape45

pre 11 meseci

Pa to je opcija, ali mislim da on ne bi odgovarao na beku kod Bahara.
f

fjjffj

pre 11 meseci

za tri fronta nam treba jos jedan dobar u odbrani
z

zigabogutovac

pre 11 meseci

Djuric vise nije deo zvezde. Zimus je zvanicno potpisao za Domzale mislim
D

Djape45

pre 11 meseci

Procitao sam da Zvezda ima opciju da vrati Djurica za 250 hiljada eura i da ce to uraditi.
M

Motel Radmilovac

pre 11 meseci

Zalečio kičmu?
C

Coca cola

pre 11 meseci

Он игра а чапља се санира и лијечи.
d

d. g.

pre 11 meseci

Bez imalo stida govori o Degeneku kog su dva puta bez razložno oterali iz Zvezde. Čovek je reprezentativac Australije koja postiže bolje rezultate od naše.
D

DsCz@d.g.

pre 11 meseci

d.g. - Slažem se s tvojim komentarom! Na isti način su oterali i Ristića, Joveljića i Jovića. Onda se neko čudi zašto Ristić nije hteo da se vrati u Zvezdu. Da je Degenek drugi, ne bi se nikada vratio u Zvezdu, dok su njoj Terzić i njegova ekipa!
б

бари 1991

pre 11 meseci

Стаменић невјероватно подсјећа ликом на Јефтовића ,вјероватно је и и грачким квалитетим сличан ,изузев што је млађи,моје лично мишљење
M

Manche

pre 11 meseci

Mnogi su ovde protiv prodaje Kangve. I ja sam takodje. Medjutim, ako sklonim po strani sto je decko ultra simpatican i pozitivan, sto je dobro za svlacionicu, i sto je dao neke zaista prelepe golove, i sto je vrlo cesto prava zujalica na terenu, u LE je bas los bio , a to treba da bude merilo kvaliteta. Sa druge strane, nije imao kontinuitet, zasluzuje sansu da se pokaze kod novog trenera.
F

FkpCascais@Manche

pre 11 meseci

Manche - Kangva je doveden kao pojačanje! Tako ga je najavljivao g. Mrkela. Došle su utakmice Zvezde u LE, a prethodno i protiv Makabija (8 utakmica), gde se Kangva nije video na terenu. Propao jue u zemlju! Treba ga nekome dati "gratis", jer ga Zvezda nikada neće prodati. Ko će kupiti tu prevaru?!
M

Miloje neprikosnoveni

pre 11 meseci

Daj mi 11 Degeneka i osvojicu LS !
P

Pop2

pre 11 meseci

Dao jedan gol, igrao kao rezerva. Ne kažem ni da je on bolji od Latte-a ali dati 2 milliona je rizik za neproverenog igraca. Taj Kaly Sene je dao isto 15 golova pre 2 sezone u Grasshopersu, zato ga je Zvezda i htela. Čudi me da ga sad nisu uzeli za džabe kad su proslog leta hteli 2.5 milion da plate. Ima I članak na Mozzartu oko tog transfera
M

Mop

pre 11 meseci

Deset je dao. Lako se da proveriti
L

Lijo

pre 11 meseci

It’s stated that Kangwa is likely to leave for around €3million (£2.6million) this summer and Forest are trying to get a deal done. French duo Lille and Montpellier are also trying to sign Kangwa this summer, whilst Scottish champions Celtic are interested too.
в

врх

pre 11 meseci

Незванично Барак изјавио да хоће Дуланта,Кастањеду и Хазизу
Z

Zvanično

pre 11 meseci

Barak ne želi da dovodi pojačanje iz Makabi Haife zbgo džentlmenskog dogovora, kako ih ne bi slabio.
h

hahahaha hahahaha

pre 11 meseci

letnje loženje..

drugi bek

pre 11 meseci

Pa on nikad nije bio bek. Sad rešili da ga nateraju. On je lud ako to prihvati.
D

Dragan Lizaljka

pre 11 meseci

Najinteresantniji je bio onomad kad ste mu nasli uhlebljenje u Singarpur (via Deutsche Bank) ali nesto se bilo izjalovilo.
g

gc

pre 11 meseci

Interesantnijeg nemaš?ma staće nam on....e ovaj mali što je danas promovisan iz Kopenhagena novozelendjanin ustvari nas.. nekako daje dobar utisak...
з

зики

pre 11 meseci

Нека ме неко од вјерних навијача наше Звезде демантује ,ако имамо осим Букарија ,бар једног брзог играча.Надао сам се Хазизи,али ме је Барак одмах демантовао да неће доводити играче из клуба који је предходно водио.Зна ли неко докад важи уговор у Италији Немање Радоњића или је још члабн Бенфике?
Y

YayaT77

pre 11 meseci

Lale Lat,Kraso,Stamenic,Olajnika,Azarov,Vigo svi su veoma pokretljivi;plus klinci SljivicStankovic,Radulovic...Pratis li fudbal ili samo citas komentare?
@

@yayaT77

pre 11 meseci

Velika je razlika izmedju BRZINE i POKRETLJIVOSTI ! I reci mi da nisi naveo Stamenica u BRZE IGRACE ?!? Pratis LI TI FUDBAL ?!
z

zbunjola

pre 11 meseci

Kad Mrkela da izjavu znas manje nego sto si do sad znao
g

gg26

pre 11 meseci

PRIVATIZACIJA!!! Sve ovo je mazanje ociju!
т

трипле

pre 11 meseci

Нисмо ли га као клуб превазишли мађијо? Зна ли се где смо коња везали? Овај прича једно Терза друго
o

ovaj

pre 11 meseci

s' vremena na vreme uključi GPS da ga zvezda vrati....
v

vracaj

pre 11 meseci

Degenaka obavezno kojih sest moze da igra centralno i na beku ne lupaj nego vracaj...
e

erceze

pre 11 meseci

Sta je sa Olayinkom, on jos uvek nije promovisan
p

peglaju mu

pre 11 meseci

godine...
t

tutankamon

pre 11 meseci

eno ga u Budvu na odmor
M

Mrkelinho10

pre 11 meseci

Ako kaze da imaju 6 tipa igraca na degenekovoj poziciji i jos ovaj nov golman. Jednostavno granitna odbrana a u napadu nove bombe sa vec ustaljenom sredinom mambi. 1/4 ls minimum.
G

G-12Smit

pre 11 meseci

Pravi se neki tim i prodajete Kangwu? Za mene je neumoran igrac i jedan od najtalentovanijih u Zvezdi. Ima pas,trci non stop,sut sa distance,vrlo pismen igrac u igri, uvek je ako ne prvi,onda drugi,treci ucesnik pri postizanju gola. Pogledajte i njegovu statistiku odlicna i nije cudo da ga trazi Notingem da igra premijer ligu,nama nevalja? Notingem veliko ime sa dve tilule prvaka evrope. Problem Kangwe u Zvezdi je sistem igre(ako ga malo bolje analizirate,vidite u njemu da ima sportsku disciplinu i da je ambiciozan za neku promenu ritma u samom mecu). Ko ce da zameni Kangu za godinu dana? Kanga je iskusniji i odgovara mu to nazovi rasulo u taktickom smislu,lakse igra kd nema sistema striktnog,a Kangwa je drugaciji, samo u neki sistem igre mu pase da da igra,da se zna ko sta radi,nesto kao Klopovi timovi imaju(sve isplanirano pre meca). A ako ga prodaju za 3 m to je smesno. On vredi vise i tu ce se ogradi Terzinjo jedno dva m i svi dobri.
S

Sladajac

pre 11 meseci

Jel ti stvarno misliš da bi on završio u N.Forest?, odmah bi ga poslali na pozajmicu u Olimpijakos...
s

skupljaš

pre 11 meseci

sličice kk zvezda??
g

gx

pre 11 meseci

Terzic Mekinja...za nula se dovede igrač pa se prodaje ..posle godinu dana za bilo šta...plus je plus ..ko pita za ligu šampiona i tu je garantovan dobitak...a mi navijači lizajke i gledamo bioskop liga šampiona..6 utakmica i ćao...kakva loga Evropa...ili ono treće takmičenje..
Y

YayaT

pre 11 meseci

Brate,ne ume da isprati igraca u defanzivi,veoma slab u duelu,takticki nepismen,nema iskustva igranja u grupama LS LE; nema autoritet;to sto je za Zvezdu odigrao u Evropi je bilo veoma tanko.Ima vrlina(brz,pokretljiv,jak sut) ali ima i mana.
Y

Yui

pre 11 meseci

Danas se piše i u Irskoj o Krisu. Seltik nudi 2.8 mil
A

Alex20

pre 11 meseci

'Kao klopovi timovi,imaju sve isplanirano'😂😂😂,nemoj dalje ljubi te brat.
L

Late Lat če biti pun pogodak

pre 11 meseci

Ako potpiše, Late Lat bi mogao postati omiljeni igrač među navijačima Zvezde, iako je sada i doveden Kraso sa svojom odličnom tehnikom, ali i Olajinka, heroj Slavije iz Praga.
S

Samo kažem2

pre 11 meseci

Imam veoma loš osećaj za Latte-Lath-a. Radi se o igraču koji je ove sezone postigao prvi put dvocifreni broj golova, pre toga niže lige i mršav učinak. Drugi “Red Flag” je taj sto ga plaćamo 2 miliona, on je takodje član menadžerske agencije iz koje smo prošle godine isto iz Švajcarske hteli napadača Bazela Kaly Sene-a, tražili su isto 2 miliona evo danas prešao za džabe u Lausanne. Da smo ga stvarno hteli a da nije neka kombinacija uzeli bismo ga za dzabe ove godine za drugog špica a ne plaćali ovu mačku u džaku 2 mil.
M

Mop

pre 11 meseci

Pa vidi sad. Taj lik je u Bazelu za dve sezone odigrao 19 utakmica i dao tačno jedan gol. Ako je to pojačanje za vas onda ti počni neki drugi sport da pratiš
P

Patetičar i huškač protiv saigrača

pre 11 meseci

Povratak rijaliti igrača.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ako prodate Kangvu za 3M vi ste sišli s uma. Taj dečko će sledeće godine vredeti bar 6M. Vidite kako raste cena mladim igračima. Eraković sad vredi 9 M po Transfermarktu. Do skoro je bio na 6M.
s

sadik

pre 11 meseci

Verovatno je vratio kičmu u falc pa moze...
P

Popsi

pre 11 meseci

Lepo je što se u poslednjih 6 godina sećate samo tog trenutka jer boljih uspeha niste imali.
Z

Zacepi malo

pre 11 meseci

a rikadro i dalje u djep erakovicu vi ste za pricanje pukli ste kao lubenica
?

???

pre 11 meseci

Barak hoce degeneka na beku, ne znam kojih 6 igraca mi imamo na toj poziciji. Jedino ako gobelja vredi za 4. Ja msm da mozemo bolje od degeneka, al ako ga trener trazi treba ga dovesti.
P

Popsi

pre 11 meseci

On je mislio na mesto štopera.
?

???

pre 11 meseci

Ma moze on da misli na mestu spica. Barak je rekao da bi degeneka na desnom beku i to je to on sastavlja tim, a ne mrkela. Za njega je degenek soper i nista drugo, ne mozes ti matorom coveku objasniti drugacije.
g

ghost11

pre 11 meseci

Ogromna greška je puštanje Kangve za tričavih 3 miliona. Dečko je ozbiljan potencijal
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Ako uzmemo 3 miliona za njega, puna kapa. Decko je odlican za nase uslove, ali je gradjen cudno, u smislu da je nekako sav mrsav i krut, kao daska. Samim tim, svaki njegov duel sa jacim igracima jacih ekipa je unapred izgubljen.
s

sg018

pre 11 meseci

u kojoj formaciji ce Bahar igrati? i zasto se pozicija desnog beka ne spominje? Vigo je tu jos 6 meseci
D

Daj faul

pre 11 meseci

Verovatno nesto sa 3 pozadi… a Viga ili koga vec ce podizati visoko
z

zigabogutovac

pre 11 meseci

Kada bi napadali igrali bi sa tri pozadi, dok kada bi se branili Degenek bi isao na desnog beka i imali bi 4 pozadi. To nekako govori da se trazi levi bek koji je dobar i napred i pozadi
?

???

pre 11 meseci

Objavite 3.put pisem isti komentar, a zelim da odgovorim liku. Moje misljenje je da barak hoce defanzivne bekove, dobre skakace (rodic degenek) tako da 4 pozadi, 2 centralna ili zadnja vezna (sa defanzivnim karakteristikama bar jedan) tipa ado i kangva ili ado i stamenic, jedan prednji vezni tipa ivanic, 2 po strani ili krila (bukari i ovaj novi iz slavije) i jedan napadac. Ovo sto ti kazem za bekove koliko znam da baraku prekide uigrava trener golmana i to im je jako oruzije, uz to cemo ici na kontre i polukontre sa brzim igracima po strani i u napadu. Na to sve imacemo i solidne tehnicare u ekipi (vidi se i po tome sto je trazio golmana koji zna nogom) pa cemo moci i mi da kreiramo napade. To nam je nekako i najrealnija opcija, tesko da mozemo mi da se nadigravamo sa pszom, realom, sitijem i ostalim tehnicki jakim ekipama. Ovako cemo svima praviti probleme i bicemo sto se nas tice najopasniji moguci. To je neko moje misljenje
S

Sandu123321

pre 11 meseci

Nesto kao siti ,gde su im bekovi defanzivni
:

:):)

pre 11 meseci

E Rodić i Degenek su skakali do mojega naročito bekovi :)
?

???

pre 11 meseci

@:) :) rodic i degenek bi bili bekovi. Ovako ja msm da ce izgledati nasa postava: izraelac gk-degenek dr, rodic dl, dragovic i erakovic dc-ado dm, kangva(stamenic) dm(dc)- ovaj iz slavije aml, bukari amr, ivanic amc(tako neka pozicija) i kraso st. Tako bi imali odbranu koja bi bila defanzivna, a isto tako rodic i degeñek znaju da upute i koristan centarsut ako dobiju instrukcije da krenu napred. Mada u napadu nemamo neke skakace pa msm da to nece biti bas slucaj, msm da cemo vise ici na skok igru iz prekida, a ovako napad kreirati od odbrane preko veznih koji znaju sa loptom i proigravanjem.brzih krila i napadaca, pa cak i ivanica koji zna i da asistira i da da go. Krila ce cesto napadi protivnicki go samim tim sto i.aju mnogo golova iza sebe u prosloj sezoni vidi se da su opasni. Napred su nam svi igraci koji znaju i da daju i da asistiraju. Videcemo, ja msm da ce ovako biti
S

Silnik

pre 11 meseci

Prodaj Milunovica dovedi Degeneka, ne znam sta ce ti Milunovic tromi za LS. Imas vec Erakovica i Spajica dovedi i Degeneka koji moze igrati i beka i Barak ga je upravo za beka i trazio. A i Gobeljic i dalje je tu prima platu , Srnic takodje.. teraj te igrace i dovedi Milosa ratnika naseg.
И

И

pre 11 meseci

Управо тако. Реши се питање бека једноставно. За ЛШ нам треба бек који је добар у одбрани пре свега. А што је најлуђе, видели смо да Дегенек зна боље и да дода и да центрира од свих наших бекова. Не би он пуно ишао напред, али у тим ретким излетима бар знам да неће погодити трибину са супротне стране.
M

Mrkelaaaaa

pre 11 meseci

Šta je sa igračem koji igra iza napadača...?
P

Popsi

pre 11 meseci

Kraso igra iza napadača. To je izjavio kad je došao, da mu ta pozicija najviše leži.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Ne treba nama igrac koji ce igrati iza napadaca, imamo Kataija i Krasoa na toj poziciji. Nama treba napadac, a Late Lata ne racunam u napadace, jer je istog profila kao i Bukari.
?

???

pre 11 meseci

Ivanic
N

Nenad23

pre 11 meseci

@Gostyyy Svaka čast na komentaru. Vidi se da se razumeš u fudbal. Ali pitanje je da li i svi ostali vide to isto kao ti. Mi imamo igrača/e koji će igrati iza najisturenijeg napadača (čitaj 9 -ke), kao recimo Krasso, Katai... , ali nama treba upravo taj 1. napadač, što Latte Lath nije. Sportski pozdrav
i

igor978

pre 11 meseci

haaaha, on će biti zamena za Erakovića
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Terzić : "Crvena zvezda je kao klub prevazišla Miloša Degeneka". Pa???
P

Popsi

pre 11 meseci

Kad je to rekao?
I

Isto i

pre 11 meseci

Ohija