Komentari na vest

Muratova zamka s promenom formacije ili fora da sazna Piksijevu najveću tajnu?

Н

Није тајна

pre preko 1 godinu

Нема тајне, 3 спора назад имамо, углавном слабо повезана са средином терена, растуриће нас по боковима, видели су како то ради Камерун из контре и Швајцаро-Шиптари рачунају на бар 3 гола вечерас у нашој мрежи по том рецепту.
c

cooop

pre preko 1 godinu

Veceras isto Milos resava Murata ali ovog puta Veljkovic :) samo pametno i hrabro
V

Videćemo...

pre preko 1 godinu

Samo da se ne dogodi neka taktička greška, a da Piksi ne bude posle "šokiran", ili "neprijatno iznenađen" nakon utakmice, kao što je to bilo nakon Brazila i Kameruna kada je a) posle Brazila bio neobavešten koliko su neki igrači zapravo povređeni i/ili krili povrede od njega; b) protiv Kameruna, da su toliko digli visoko zadnju liniju a to je "apsolutno zabranjeno na ovom nivou. To je totalno, onako amaterski" (njegov citat).
P

Peppsii

pre preko 1 godinu

Igraće Švajcarci 451, a 352 uvežbavaju ako budu morali da jure rezultat. Ja mislim da treba da počnemo sa jednim napadačem.
r

realan gledalac

pre preko 1 godinu

Verujem u prolaz mislim da ce biti jedno 2 3 razlike za nas ubedjen sam svajcarci su na srecu dobili kamerun koji smo mi izdominirali al nismo imali koncentracije i srece a protiv brazila nema slike ni za jedne ni druge mi smo pokusali fudbal i nadrljali oni su igrali bunker i izgubili tako da sve vidjeno mislim da ce mo ih razoriti blago receno verujem u nase napred orlovi
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Ajde obilici ! Ocemo muratovu glavu !
G

Gost1111111222222

pre preko 1 godinu

zasto bi neko menjao sistem koji funkcionise vec godinu ipo dana?? pitajte Piksija??
F

FM

pre preko 1 godinu

Na kraju cemo i mi i Svajcarci ruku pod ruku kuci. Kamerun iz 2 u 1 zivi bili pa videli.
d

deki_kg

pre preko 1 godinu

Mi u lisabonu nismo srecno dali gol, pritiskali smo celu i zasluzili pobedu
B

Bicu Slobodan

pre preko 1 godinu

Švajcarci neće menjati njihovu 4231 a Piksi zbog toga što se opekao protiv Kameruna neće narediti totalnu ofanzivu. Gudelj se vraća u prvih 11 sa Lukićem a Vlahović čeka šansu sa klupe.
I

IgorNBG

pre preko 1 godinu

Piksi nije “naredio” totalnu ofanzivu na 3:1 već je odbrana sama izašla na pola terena, ponela ih je atmosfera i razvij događaja na terenu u tim momentima i to je to. Piksijeva greška je što nije ustao sa klupe na 2:3 da im poruči da pomere liniju nazad. Koncentracija je čudo, ona se ne može trenirati, to dolazi sa iskustvom ali ima nešto i do inteligencije. Ako igrač nije u stanju da razmisli o tome gde i kako je pozicioniran u odnosu na ostatak tima, i ne “vidi” sebe na terenu u odnosu na ostala dešavanja, taj ne može nikada biti vrhunski igrač. Moraš čitati igru tvog protovnika i znati šta ti je plan A i plan B na terenu, u svakom momentu. A to onda donosi sigurnost, samopouzdanje i mirnoću u igri. E nama to nedostaje da bi smi bili vrhunska reprezentacija.
@

@igor

pre preko 1 godinu

Da si i kad igrao fudbala znao bi da je to bila sasvim normalna postavka odbrane ,ne može ti razmak između linija biti 80 metara,odbrana prati vezni red