Komentari na vest

Na Enfildu počele pripreme za život bez Klopa: Nemac na ivici suza, igrači mu olakšali dan (VIDEO)

д

делија

pre 3 meseca

Да је ретка сорта схватио сам када је на Маракани носио Рамонду на јакни.
S

Soy argentino

pre 3 meseca

Alonso je najbolje resenje posle Klopa za Liverpul. Ja ne vidim vise ni jednog trenera koji je organizovan kao Cabi Alonso.
D

DDF

pre 3 meseca

Jedino idealno resenje za trenera Liverpula je Cabi Alonso,odlicno poznaje Liverpul kao klub,imao bi podrsku navijaca,engleski fudbal
O

Olimpici

pre 3 meseca

Klopp ide u Romu, sve je dogovoreno. Friedkin objavili da je sporazum postignut.
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

ahahahhaa....najvega glupost koju sam cuo u životu!
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Odličan i pametan momenat da ode iz Liverpula,8 godina za današnje uslove je rekord,ostavlja im sistem,dobar kostur tima to je tim za top-4,napravio im je dobru tranziciju zadnje dve sezone,uzeće bar 2 trofeja ove sezone,ja bih lično voleo da uzme PL ima objektivne šanse za to.Logična zamena bi bio Ćabi Alonso,baš ono što treba Liverpulu.Trenerski posao je ekstremno stresan pogotovo na tom najvišem nivou,moraš 24 sata da živiš fudbal tu trpi porodica najviše,postoje stvari koje ne može novac da nadomesti,lično mislim da će odmoriti godinu dana a zatim preuzeti Nemačku,ne vidim ga u timovima tipa Real,Bajern on je graditelj a oni traže instant rezultate odmah.
M

Mikoli TB

pre 3 meseca

Konacno jedan normalan komentar u moru idiotskih. Slazes se s tobom brate.

lpool

pre 3 meseca

Realno posle himne me utakmica nije previse zanimala. Znam da navijacima drugih klubova ( ovima veliko Srbima sto se zaklinju u blizance pogotovo ) ovo deluje fejk i krindz i pateticno ali brate knedla mi je bila u grlu 10 minuta .. Covek je obelezio deo ( skoro deceniju ) mog zivota, posle trauma sa Higsom i Ziletom, Hodzsonom, nesrecnim Rodzersom ponovo je obnovio strast za Redsima i dao nadu da ce baksuzi nesto uraditi kako treba. Uzivajmo do poslednje sekunde drugovi crveni. I'm a believer!
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Knedla u grlu da se ne ukenjam na ovakav komentar.
P

Pećko Pivo

pre 3 meseca

Navijač sam Partizana. Nema većih patetičara i ljubitelja patetike od navijača CZ i Partizana. Navijači CZ prednjače u tome ali ni ovi "moji" ne zaostaju puno. Kad je Stanojević dobrom delu navijača omiljen onda znaš da patetika (laž) prolazi.