©Starsport
©Starsport

Najava dana (petak, 3. maj): Sale Obradović protiv strašnog Fenera, Zvezda sa Megom i dovoljno fudbala pride

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LANS – LORJAN, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Cilj Lansa je odbrana šeste, evropske pozicije, a Lorjanu opstanak koji je poprilično upitan. Dokaz je pet vezanih poraza, koji diktiraju igru na sve ili ništa. Videćemo šta će biti, a definitivno je da X sa novembarskog meča para ponovo niko ne želi.

TORINO – BOLONJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Bolonja je četvrta na tabeli i nema nameru da popušta pred timom koji nema naročite razloge da kidiše na ovom meču. Naime, Torino je deseti na tabeli, nije uopšte ugrožen a od Bolonje je poražen na poslednjem meču para sa 2:0. Videćemo šta može ovaj meč da donse, a na nama je da kažemo da više od dva gola nije palo na poslednja dva meča para.

HOFENHAJM – RB LAJPCIG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Remi sa Majncom, a onda četiri uzastopne pobede u Bundesligi, uz poslednje slavlje od 4:1 nad Dortmundom stoje u skoru RB Lajpciga. Hofenhajm igra na preskok, a izgiubio je i poslednjih pet mečeva para. Decembarski susret ovih timova okončan je sa 3:1 za RB Lajpcig.

HETAFE – ATL. BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Bilbao je peti na tabeli, ali je osvojio samo dva boda na prethodne četiri utakmice. Hetafe ima samo jedan poraz da sa proteklih pet mečeva i igra solidan fudbal, i može dosta toga da prikaže, mada ne mora grčevito da se bori za bodove. Interesantno, ali X je dolazo na poslednjih pet mečeva para.

VESTERLO – SINT TROJDEN, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Gent im je debelo umakao, ne mogu ga stići, a i forma oba kluba nije naročita. Igraće se tek onako, a bitno je reći da je Vesterlo ostvario samo dva remija u ovoj fazi takmičenja, te da Sint Trojden ima po dve pobede, dva poraza i isto toliko X ishoda na šest utakmica. Ovaj klub je dobio poslednja dva meča para.

HSV – SANKT PAULI, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Odbrana prvom mesta od Holštajn Kila koji nakon poslednjeg poraza za Sankt Paulijem kaska dva boda naziva se ultimativnim zadatkom. HSV je četvrti i ima svoje motive. Goreće zemlja na ovom meču, a na nama je da konstatujemo da je poslednji meč para okončan sa 2:2, te da ovi timovi kada se susretnu jako često mogu da donesu hrpu golova.

FENERBAHČE – MONAKO, 19.45

(Košarka, Evroliga, plej-of)

Krcata dvorana, zapaljiva atmofera – u takvoj se Monako nije snašao. Saši Obradoviću gori crveni alarm, na Bosforu je priteran uz zid! Teško će to ići u istanbulskom grotlu ne prodiše li Majk Džejms punim plućima. Ponovo su mu skresana krila, dok je u jarboj Fenerbahčea duvao orkanski vetar. Napravili su ga Marko Gudurić i Tarik Biberović, i turski klub više nije stao – 89:78. Jasno je da sada Turci žele da nastave jednako dobro.

CRVENA ZVEZDA – MEGA, 19.00

(Košarka, ABA Liga)

Crvena zvezda je autoritativnom igrom u drugom meču slavila protiv podgoričkog Derbija, Mega je napravila malo iznenađenje eliminacijom Cedevite. Duel dva beogradska kluba biće posebno zanimljiv zbog učestalih priča o interesovanju crveno-belih za Đurišića i Plavšića, kao i pobede Mege u prethodnom okršaju, pri konačnih 83:89.

A. RUBLJOV - T. FRIC, 12.00

(Tenis, ATP Madrid, zemljana podloga)

Rubljov koji je šesti na planeti ibacio je Alkaraza, tako što ga je dobio sa 2:1. Fric će morati da računa sa naletom adrenalina kod tenisera s kojim je prošle godine dva puta igrao. Obojica su po jednom slavila. U ukupnom međusobnom skoru stoji 4:1 za Frica.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara