Nenad Lalatović (©MN Press)
Nenad Lalatović (©MN Press)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 3. oktobar): Lalatović ponovo na Banovom brdu, Lester i Notingem Forest vade fleke

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.10.22. | 08:03

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

ČUKARIČKI - RADNIČKI NIŠ, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Brđani koji su u serji od četiri pobede dočekaće Nišlije na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Trener povratnik na Čair u prethodnom kolu upisao je trijumf nad Spartakom, međutim imaće težak zadatak da zaustavi nekadašnji klub.

VERONA – UDINEZE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Malo ko je mogao da pretpostavi da će Udineze posle poraza od Milana i remija sa Salernitanom režirati niz od pet pobeda. Izabranici Andree Sotila u fenomenalnoj su formi, a poslednji u nizu poklekao je Inter (1:3) te će verona imati nezahvalan zadatak da im stane na put. Domaćin, sa druge strane, malo čime može da se phvali s obzirom na to da je pobeda nad Sampdorijom nagoveštavala buđenje, ali su dva vezana poraza potvrdila da se radi samo o trenutnom blesku.

LESTER – NOTINGEM FOREST, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Rivali susret dočekuju sa ciljem da izađu iz ozbiljne rezultatske krize i prekinu niz poraza. Lester je u Premijer ligi bez osvojenog boda šest kola, dok je Notingem Forest praznih šaka ostao na poslednja četiri meča. Uprkos vrlo lošim rezultatima domaćin je favorit danas, a dodatni motiv predstavljaće im bebruarski poraz (1:4) u FA Kupu.

RAJO VALJAKANO – ELČE, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Tim iz Valjekasa u idealnoj je prilici da stigne do dragocenih bodova na svom terenu protiv Elčea koji je sa jednim osvojenim bodom u šest gkola i samo dva postignuta gola rano istakao kandidaturu za put u Segundu. U pobedama nad Valensijom i Espanjolom Rajo Valjekano je potvrdio da ima potencijal, međutim da bi izbegli neizvesnu sudbinu moraće da uspostave kontinuitet i počnu da osvajaju bodove u seriji.

CSKA SOFIJA – PIRIN BLAGOEVGRAD, 16.30

(Fudbal, Bugarska 1)

Tim Saše Ilića porazom na strani od Levskog (1:2) prvi put u sezon je ostao praznih šaka, a u prvom susretu posle pauze pokušaće da se vrati na pobednički kolosek. Zadatak za Pirin neće biti lak posebno ukoliko se uzme u obzir da je u 11 kola upisao samo jednu pobedu, a da su u gostima osvojili tri boda u pet susreta i postigli samo dva gola.

NORDSJELAND – RANDERS, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Derbi kola u Danskoj doneće susret dve najboljeplasirane ekipe. Randers je u nešto boljoj formi i iskoristio je prosipanje bodova rivala da ga pretekne. Dueli ova dva tima po tradiciji donose neizvesnu borbu, a niz međusobnih duela u kojima su oba kluba postizala makar po gol okončan je u februaru susretom mirnih mrža. 

SAMARA – CSKA, 17.00

(Košarka, VTB Liga)

VTB liga zbog dobro poznate situacije u svetu više nema tu jačinu, ali daleko od toga da nema kvalitetne košarke. Apsolutno prva zvezda čitavog takmičenja je Nikola Milutinov iz CSKA. Srbin će dominirati protiv svih, a prva na redu je Samara koja nema igrača koji bi mogao da zaustavi reprezentativca Srbije.

BEŠIKTAŠ - KONJA, 18.00

(Košarka, Turska 1)

Nije više Bešiktaš tim koji igra se bori za sam vrh turske košarke, ali ne bi smeli da dopuste sebi da šampionat počnu porazom. Protivnik je Konja koja je godinama u donjem domu tabele, a ako Bešiktaš bude odigrao na nivou na kojem se očekuje na svom terenu, pobeda ne bi smela da izostane. Međutim, treba uzeti u obrzi da je Konja deklasirala Bešiktaš na pripremnom meču pre tri nedelje.

FMP – MEGA, 18.00

(Košarka, ABA liga)

Srpski derbi u prvom kolu ABA lige. FMP ulazi u ovaj meč kao favorit. Ekipa Nenada Stefanovića je dovela nekoliko kvalitetnih igrača tokom leta, pre svega Trenta Frejžera, dok je Mega ponovo najmlađa ekipa u ligi sa novim trenerom Markom Baraćom. Posebnu pažnju treba obratiti na Malkoma Kazalona, koji će biti lider Mege.

LOKOMOTIVA KUBANJ – MBA MOSKVA, 19.00

(Košarka, VTB liga)

Lokomotiva je tokom priprema prikazala promenljivu formu, ali protiv današnjeg protivnika ne bi smela da izostane pobeda. U timu je i Ivan Paunić koga je mučila povreda, a ukoliko sve bude kako treba, mogao bi nekadašnji reprezentativac da ima ozbiljnu ulogu u timu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara