Novak Đoković (AFP)
Novak Đoković (AFP)

NAJAVA DANA (petak, 2. jun): Nole na čelu, pa finale EP za kadete, Serija A, i ostali

Vreme čitanja: 3min | pet. 02.06.23. | 08:11

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

N. ĐOKOVIĆ – DAVIDOVIČ FOKINA, 14.20

Izabrane vesti

(Tenis, Rolan Garos)

Pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča sa 7:6(2), 6:0, 6:3, Novak Đoković udara na Davidovič Fokinu, 34. na ATP listi koji mu je dužan još od aprila prošle godine, pošto ga je Španac u Monte Karlu, na zemlji savladao sa 1:2. Biće ovo uzbuljiv meč, budući da se kao I gore pomenuti igra na zemljanoj podlozi.

SASUOLO – FJORENTINA, 20.30

(Fudbal, Italija 1)

Ne moraju ni jedni ni drugi da srljaju, jer ono što su do sada postigli definitivno odaje utisak o timovima koji zaslužuju osrednje pozicije na tabeli Serije A. Međutim, Sasuolo je u poslednje vreme popustio, što bi Fjorentina mogla da iskoristi baš kao i u januaru kada je bila bolja s konačnih 2:1.

PJUNIK – URARTU, 18.00

(Fudbal, Jermenija 1)

Titula je ulog, jer kiks Urartua u prošlom kolu približio je Pjunik na samo dva boda manje. Dakle, praktično sada može da dođe do smene na prvom mestu, a mi navodimo da je Pjunik poslednji meč para dobio sa 1:3 u aprilu mesecu.

LOK. PLOVDIV – ČERNO MORE, 18.45

(Fudbal, Bugarska 1, plej-of)

Udaljeni su i jedni od drugi od Evrope, pa mogu da igraju sami za sebe. Lokosi su ipak u težoj poziciji, pošto su vezali tri poraza. Černo more ima tek jedan bod sa poslednje tri utakmice. Poslednji meč para u aprilu pripao je Černom Moru pri konačnih 2:1.

NEMAČKA M17 – FRANCUSKA M17, 20.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo, M17 - finale)

Već smo ih videli u drugom kolu Grupe C. Taj susret Nemci su dobili sa 1:3. Francuzima sada nije do takvog ishoda, mada će sasvim sigurno biti istremirani moranjem da se navali na stamene kadete Nemačke. Biće ovo finale uzbudljivo.

BOHEMIJANS – SLAJGO ROVERS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Bohemijans je treći na tabeli, ali u poslednja četiri kola trokira. Naime, tim za sobom ima dva poraza i dva nerešena ishoda. Slajgo je zabeležio dve pobede i tri poraza sa prethodna tri meča. Inače, Bohemijans je dobio poslednja dva meča para.

DERI SITI – ŠELBURN, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Deri Siti je u boljoj formi. Poraz u prošlom kolu od Slajgo Roversa definitivno nije nešto što brine ovu ekipu. Protiv osrednjeg Šelburna očekujemo da ovaj tim igra navalentan, pa i dominantan fudbal. Deri Siti je dobio poslednja dva meča para.

ŠAMROK ROVERS – DUNDALK, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Šamrok će zaigrati na keca bez daljnjeg. Teško će mu osrednji Dundalk poremetiti koncepciju, budući da iz poslednja tri kola vuče tek jedan bod. Šamrok Roversi su lagano dobili poslednja dva meča para, prvo sa 3:0, a zatim 0:4 u aprilu mesecu.

VEHEN – ARMINIJA BILEFELD, 20.45

(Fudbal, Nemačka 2, plej-aut)

Arminija je ta koja želi da opstane u Cvajtoj, što je upitno ne samo zbog trećeligaša s kojim se susreće, već zbog igre demonstrirane protiv Magdeburga koji je poražen sa 4:0. Vehen je takmičenje u Nemačkoj 3 završio na četvrtom mestu i biće jako motivisan da pokuša proboj u viši rang.

VALENSIJA – BARSELONA, 21.00

(Košarka, Španija 1, plej-of, četvrtfinale)

Barselona je prvi meč para rešila sa plus 10 bodova u odnosu na Valensiju. Prva i druga četvrtina bile su tesne, da bi tek u trećoj Barsa došla do 29:18, što je i rešilo ovaj meč. Kako god, biće ovo tvrda utakmica, budući da je Valensija naučila lekciju iz prvog meča.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara