Ilija Stolica na treningu Partizana (©MN Press)
Ilija Stolica na treningu Partizana (©MN Press)

NAJAVA DANA (petak, 24. jun): Parni valjak i Zvezda kreću, zatim odbojka uz Srbiju s Kanadom

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.06.22. | 08:09

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

INTER ESKALDES – VIKINGUR, 21.30

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Tim iz Andore deluje kao samo kao formalan rival za Vikingur. Islandski predstavnik ima bolji tim, pa ga smatramo favoritom meča. Pre ovog susreta u istom takmičenju savladao je Levadiju sa 1:6, a i u nacionalnim vodama dobija utakmicu za utakmicom. Napomenimo da su mečevi oba tima uglavnom jako efikasni.

FRANCUSKA M19 – ITALIJA M19, 17.30

(Fudbal, Evropsko prvenstvo M19)

Žestoko će biti u derbiju Grupe A. Mladi Trikolori posle pobeda nad Rumunima i Slovacima barataju sa gol razlikom 7:1, dok Azuri po istom osnovu imaju 3:1. Biće ovo tvrda, neizvesna utakmica, budući da u borbi za prvo mesto u grupnoj fazi učestvuju timovi izuzetno organizovane odbrane.

RUMUNIJA M19 – SLOVAČKA M19, 17.30

(Fudbal, Evropsko prvenstvo M19)

Više će ovo biti meč za čast, nego takmičarska utakmica, budući da su Francuzi i Italijani očekivano ti koji nose epitet najboljih u Grupi A. Ipak, ovde manje očekujemo od mladih Slovaka koji su na prve dve utakmice bili jalovi u napadu, a primili su šest golova. Rumuni su na obe utakmice postigli po počasni pogodak.

ŠAMROK ROVERS – BOHEMIANS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Šamrok ne želi da topi zalihu bodova koja ga održava na prvom mestu. Tim je u prošlom kolu poražen od Dundalka zbog primljenog gola z 80. minutu utakmice. Bohemijans koji je šesti na tabeli, svakako ume da pogreši, tako da domaćin ima ulogu favorita. Poslednji meč para gosti su izgubili s konačnih 1:3.

ŠELBURN – DUNDALK, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Drugi tim Irske vezao je pet pobeda, pa na putovanje u goste Šelburnu ide poprilično samouveren. Što se tiče domaćina, teško će mu biti da nakon uzastopnih poraza od Šamroka i Bohemiansa ne upiše i treći uzastopan kiks.

FIN HARPS – ST. PATRIKS, 21.00

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Sent Patriks bi napao treće mesto Deri Sitija, a pošto se bije sa fenjeraški orijentisanim Fin Harpsom, jasno je da neće oklevati u nameri da ostvari pobedu. Inače, gosti su dobili poslednja dva meča para, a oba puta bilo je po 2:0. Videćemo, može li Fin Harps da pruži značajniji otpor ovog puta.

KLUŽ – PARTIZAN, 17.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Tim koji predvodi Ilija Stolica polako, ali sigurno dobija pojačanja. Posle povratka Zlatana Šehovića, zvanično je stavljen paraf na trogodišnji ugovor sa doskorašnjim igračem Karabaga, Patrikom Andradeom. Kluž će Parnom valjku biti protivnik na pripremama u Sloveniji, a ne očekujemo laku utakmicu sa ekipom koja je već savladala Kopar (0:2), te kruševački Napredak (0:3).

BRAVO – CRVENA ZVEZDA, 13.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Bravo je osvojio peto mesto u slovenačkom šampionatu. Osvajač duple krune srpskog fudbala s njima ne bi trebalo da ima problema. Videćemo kako će i koliko kombinovati Dejan Stanković, a jedino je sigurno! Favorit meča nije upitan, ali jeste potencijalno moguć opseg postignutih golova.

LIBEREC – MLADA BOLESLAV, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Mlada Boleslav je bila sedma, a Liberec osmi na na češkoj tabeli. Poslednji meč para iz februara okončan je sa 3:3. Iz tog razloga očekujemo kvalitetnu utakmicu dva jako izjednačena tima. Ipak, napominjemo da je Liberec bio u lošoj seriji na kraju vojevanja u nacionalnom takmičenju.

SALCBURG – CSKA SOFIJA, 18.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Bugari su bili ne tako sigurni na kraju nacionalnog šampionata. Teško će im biti da se suprostave veoma jakom Salcburgu koji je dominirao u austrijskom takmičenju. Inače, treba pomenuti da su se ovi timovi samo jednom do sada susreli, te da je na prijateljskom susretu 2019. slavio tim iz Sofije.

SRBIJA – KANADA, 12.30

(Odbojka, Liga nacija)

Negativna iskustva utakmica Srbije sa SAD, kao i sa Nemačkom, teraju na opšti oprez na meču s Kanadom. Rival je u poslednje vreme gubio od jakih Poljaka. Izabranici Igora Kolakovića igrali su motivisano i koncentrisano protiv SAD. Ukoliko tako zaigraju s Kanadom, koju smatramo manje opasnom, uspeh je moguć.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara