Gol Ksandera Severine, detalj sa poslednjeg derbija (Peđa Milosavljević/Star sport)
Gol Ksandera Severine, detalj sa poslednjeg derbija (Peđa Milosavljević/Star sport)

Najava dana (sreda, 24. april): Večiti derbi u epizodi Kup Srbije, žestoko i u Bergamu i na grčkom derbiju

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

EVERTON – LIVERPUL, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Everton je tek na 16. mestu na tabeli Premijer lige, a Liverpul izjednačen sa Arsenalom na čelu tabele. Dakle, tri boda se ne smeju izmigoljiti Klopu, kao što nisu ni na prethodna dva meča para koja su okončana sa po 2:0. Na poslednja četiri međusobna okršaja timova nije padalo više od dva gola.

MAN. JUN. – ŠEFILD JUN., 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Tri remija, poraz, a nijedna pobeda na poslednje četiri utakmice razlog su za alarm u redovima Mančester junateda. Sve u svemu, još jedan kiks ne bi smeo da se desi, budući da im u goste dolazi poslednja ekipa u premijerligaškom društvu. Mančester junajted je dobio poslednji meč para sa 1:2.

ATALANTA – FJORENTINA, 21.00

(Fudbal, Kup Italije)

Viola je na Frankiju savladala Atalantu 1:0 i imaće minimalnu prednost pred revanš u Bergamu. Pobednika je odlučio evrogol iskusnog veziste Rolanda Mandragore koji je strašnim udarcem sa 30 metara poslao neodbranjiv hitac pod prečku Karnesekijevog gola. Biće zanimljivo, možda i napeto na ovom revanš meču.

MONAKO – LIL, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Razlika od tri boda ne znači da je Monako opušten na drugom mestu tabele. Lil i Brest mu debelo prete, tako da će ovaj meč biti beskompromisan. Lil je poslednji meč para dobio sa 2:0, dok Monako međusobnu utakmicu nije dobio još od maja 2022.

KLUB BRIŽ – GENK, 20.30

(Fudnal, Belgija 1)

Posle pobede nad PAOK-om u Ligi konferencija, te Union Sen Žiloazom u ligaškim vodama, Klub Briž ima sve karte u svojim rukama i slobodno može da zapreti Genku. Istina i rival je opasan pa se očekuje neizvesnost pri suočavanju trenutno drugoplasiranog domaćina i Genka kao četvrtog na tabeli.

AEK – PANATINAIKOS, 19.30

(Fudbal, Grčka 1)

Derbi može da odluluči i šampionat budući da AEK ima samo bod više od Panatinaikosa. Gosti su poslednji meč para početkom meseca dobili sa 2:1, a svi golovi su začuđujuće pali u prvom poluvremenu. Sve u svemu, AEK je na tom meču imao apsolutan primat po pitanju poseda lopte, pa i šuteva u okvir gola, ali je Panatinaikos na kraju ipak bio srećnije ruke.

RADNIČKI 1923 – VOJVODINA, 16.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Vojvodina je do polufinala došla tako što je posle boljeg izvođenja penala eliminisala Čukarički, dok je Radnički 1923 bio bolji od Novog Pazara. Ove dve ekipe trenutno i u prvenstvu Srbije vode veliku borbu za izlazak na evropsku scenu i nalaze se na pozicijama četiri i pet. Egal utakmica je u najavi, a GG3+ dolazio je na poslednja četiri meča para.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN, 19.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Večiti derbi igra se ponovo, a posle onog od subote gde je Partizan igrao vrlo dobro, a Zvezda slavila sa 3:2, procena je da nas ništa ne može iznenaditi. Uostalom, i u martu je bilo uzbudljivo kada se sve okončalo sa 3:3, tako da ovu utakmicu oba tima dočekuju s puno žara. Naravno, Zvezda zbog moguće duple krune, a Partizan zbog makar jednog osvojivog trofeja u sezoni koja je mnogo više obećavala nego što je dala.

MONAKO – FENERBAHČE, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Monako ove kalendarske godine još nije poražen na svom parketu, što je veliki podstrek za tim Saše Obradovića. Fener jeste u padu, ali daleko od toga da je manje opasan. Iz tog razloga Kneževi treba da budu oprezni i čuvaju se pre svih Najdžela Hejs Dejvisa i Skotija Vilbekina.

BARSELONA – OLIMPIJAKOS, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Barseloni je dobar period pokvario poraz od Asvela u poslednjem kolu Evrolige. Ipak, kao blagi favorit ulazi u seriju sa Olimpijakosom koji je u Blaugrani znao često da se časti poslednjih godina. Ovo je serija u kojoj smo možda i najbliži tome da vidimo brejk.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara