(@Reuters)
(@Reuters)

Najava dana (subota, 23. mart): Brazil na Vembliju

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 3)

Northempton ima samo dva boda osvojena u prethodnih pet kola, tako da će igrati podređenu ulogu na meču sa Derbijem koji je drugi na tabeli. Da je tako vidi se i po poslednja dva meča para na kojima je Derbi Kaunti davao po četiri gola. Dakle, sve miriše na još jedan efikasan meč.

PORTUGALIJA M19 – SRBIJA M19, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za EP, M19)

Nije bilo banjo protiv Danaca. Izabranici selektora Radovana Krivokapića imali su minus, a onda došli na prag preokreta, ali posle propuštenih stopostotnih prilika, Danci su ostvarili vredan trijuf – 1:3 (0:1). Portugalci nisu dozvolilili da ih izenade Grci, i biće jako težak rival za Srbiju.

INĐIJA – METALAC, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Inđija je treća na tabeli, a u prošlom kolu napravila je kiks na derbi meču sa Tekstilcem koji je slavio sa 2:1. Zbog tog meča Tekstilac je otišao na plus dva boda u odnosu na njih pa je za domaćina imperativ pobeda nad Metalcem koji je 12. na PLS tabeli. Na tri od poslednjih pet mečeva para dolazio je X, a na meču u oktobru slavija je Inđija u gostima.

VRŠAC – DUBOČICA, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Ne ide Dubočici po volji. Tri remija i dva poraza iz prethodnih pet kola stvaraju im nervozu pred ovo gostovanje. Vršac je u prošlom kolu poražen od beogradskog Radničkog, a Dubočica je s minimalcem dobila meč paea z oktobru mesecu.

MAČVA – RADNIČKI NBG, 17.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Radnički je vezao dve pobede u poslednja dva kola, ali to ga ne podiže sa dna tabele. Mačva koja je na desetom mestu kud i kamo je je u boljoj poziciji. Pokušaće da dođe do što boljeg rezultata na meču s rivalom s kojim je poslednji put remizirala, pri konačnih 1:1.

ENGELSKA – BRAZIL, 20.00

(Fudbal, internacionalna prijateljska utakmica)

Pažljivo ćemo skenirati postavku koju na teren izvodi Sautgejt, ne zbog Brazila, već zbog onog što čeka Srbiju. Setimo se novembarskih 1:1 na meču Makedonije i Engleske, pa zaključimo da će na Vemliju domaćin želeti da stekne samopouzdanje protiv Brazila koji je i pored imena krajem prošle godine gubio od Urugvaja, Kolumbije i Argentine.

FRANCUSKA – NEMAČKA, 21.00

(Fudbal, internacionalna prijateljska utakmica)

Francuska kao jedna od najjačih reprezentacija na svetu u poslednjih desetak godina i Nemačka kao domaćin predstojećeg Evropskog prvenstva imaju ambiciju da se narednog leta popnu na krov Evrope. Francuzi će na megan bez povređenog Antoana Grizmana, koji će tako prekinuti niz od čak 84 uzastopna nastupa za nacionalni tim. Nemačka je vratila u nacionalni tim veterana Tonija Krosa, ali Nagelsman zbog povrede neće moći da računa Aleksandra Pavlovića.

ESPANJOL – TENERIFE, 21.00

(Fudbal, Španija 2)

Može Espanjol da vreba drugu poziciju koju drži Elče... Osrednja ekipa Tenerifa mogla bi da bude žrtva te ambicije. Željan je Espanjol i osvete za septembarski poraz na poslednjem meču para, tako da nam ostaje da vidimo šta će se desiti.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara