Ljubinko Drulovic (MN Press)
Ljubinko Drulovic (MN Press)

Najava dana (utorak, 26. mart): Pratimo Orliće, zatim PLS i prijateljska posla Pancera i Lala, kao i Španije protiv Brazila

Vreme čitanja: 3min | uto. 26.03.24. | 07:57

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

GRUZIJA – GRČKA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za EP)

Nemaju čega da se stide ni jedni ni drugi. Naime u nizu od poslednjih pet mečeva Gruziju je savladala jedino Španija, a Grke Holandija. Remi Grka i Francuza je tek priča za sebe, tako da je sve sem tvrde utakmice nerealno očekivati. Biće ovo napet meč.

UKRAJINA – ISLAND, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za EP)

Umela je Ukrajina da zablista i onda kada se to od nje ne očekuje, a primer je remi sa Azurima. Nije joj Island ni približan po snazi, pa se očekuje da nominalni domaćin koji igra u Vorclavu, odnosno na tlu Poljske bude dominantan na ovom meču.

VELS – POLJSKA, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za EP)

Vels je Fince isprašio sa 4:1, a Poljaci Estoniju sa 5:1. Biće ovo meč na kom obe selekcije igraju na pobedu, a mi se sećamo i istorije para gde Poljaci bolje prolaze po nepisanom pravilu. Pet puta uzastopno slavila je Poljska.

LITVANIJA – GIBRALTAR, 18.00

(Fudbal, Liga nacija)

Na prvoj utakmici bilo je 0:1 za Litvance. Gibraltar je toliko slab da samo teorijski može da im zapreti. Šta reći, sem da je ova selekcija od Holandije primila šest, a od Francuske čak 14 golova. Izazov na ovom meču s tim u vezi odnosi se na tipovanje na golove.

SRBIJA M21 – SEVERNA IRSKA M21, 18.00

(Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M21)

Mlada reprezentacija Srbije M21 nije uspela da savlada u Luksemburgu, relativno slabu selekciju domaćina – 1:1 (1:0). Naši momci posle neočekivanog remija, sveli su šanse za baraž na plasman na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine održava u Slovačkoj na minimum. Irci sun a petom mestu u grupi, tako da ne bi trebali da budu nepremostiva prepreka za naše momke.

GRČKA M19 – SRBIJA M19, 16.00

(Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M19)

Omladinska reprezentacija Srbije M19 poražena je u drugom kolu turnira elit runde kvalifikacija koji se održava u portugalskom gradu Aveiru od selekcije domaćina – 4:1 (2:0). Grci su takođe izgubili od Danaca, a činjenica je da ni jedna ni druga selekcija Grupe 4 nema još uvek zabeležene bodove. Biće ovo teška, tvrda utakmica.

RADNIČKI S. MITROVICA – OFK BEOGRAD, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Imaju Romantičari ubedljivu prednost u odnosu na rivale, čak 12 bodova više do drugoplasiranog Tekstilca, što treneru Simu Kruniću daje privilegiju da kombinuje sastav i ukazuje šansu mladim igračima, ali moraće i da povede računa da njegov tim ne dopusti pratiocima da se osetnije približe i uoči plej-ofa šampionsku trku učine neizvesnom. Zato će plavo-beli morati ozbiljno i koncentrisano da pristupe sledećem izazovu, koji ih očekuje u Sremskoj Mitrovici.

SMEDEREVO – GRAFIČAR, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Neće Smederevo lako prepustiti četvro mesto Jedinstvu ili Radničkom iz Sremske Mitrovice, a za pik na Inđiju potreban je makar još jedan kiks pomenutog tima i pobeda nad Grafičarem koji je u seriji od dva poraza. Smederevo je slavilo na poslednjem meču para, a tadicija susreta ova dva kluba u tri navrata zaokružila je GG3+ igru.

NEMAČKA – HOLANDIJA, 20.45

(Fudbal, internacionalna prijateljska utakmica)

Nagelsmanovi Panceri uspeli su da davladaju Trikolore da 0:2, a ono što je obeležilo pomenuti prijateljski meč je pogodak Virca, na asistenciju Krosa, još u prvom minutu utakmice. Teže će čini sa Holanđanima koji rešetaju istina slabije rivale u skorije vreme. Setimo se samo Škota kojima su nedavno dali četiri gola...

ŠPANIJA – BRAZIL, 21.30

(Fudbal, internacionalna prijateljska utakmica)

Pogrešno tipovanje na Špance protiv Kolumbije oborilo je mnoge tikete. To izdanje ove selekcije upozorava na moguć ishod meča sa Brazilom koji je grešio prošle kalendarske godine, a pre nekoliko dana savladao Engleze s minimalcem. Biće ovo tvrda, uzbudliva utakmica dve jake selekcije koje se nisu susretale čak 11 godina.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara