©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 4. oktobar): Barsa na Đuzepe Meaci, jer Liga šampiona je u fokusu, plus odbojkašice na Svetskom prvenstvu

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.10.22. | 07:35

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BAJERN – VIKTORIJA PLZENJ, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Vitorija igra kao pred streljačkim vodom. Šanse za uspeh u Minhenu sa šestoricom izbačenih iz stroja gotovo da ne postoje, a sprema joj se isto što i Aspirndžijama u Bundesligi. Naime, njih je Bajern pred ovaj meč tukao sa 4:0, tako da će se tim iz Plzenja plašiti debakla, sličnog onom s Barselonom koja ga je do nogu potukla s konačnih 5:1.

MARSELJ – SPORTING, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Igra se bez navijača, a favorit nije definisan, mada Marselj iz utakmica sa Totenhemom (2:0) i Ajtrahtom (1:0), nije izvukao ni bod. Sporting jed dobio mečeve prva dva kola, osvojio je dakle šest bodova i može da se pdreračunava. Gosti dakle mogu opušteno da uđu u duel s rivalom koji prosto mora da napadne kako bi došao do prvih bodova u grupi. 

AJAKS – NAPOLI, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Čvrstina Kopljanika pala je na Liverpulu (2:1), dok Napoli iz prva dva kola ima maksimalnih šest bodova, uz gol razliku 7:1. Ovo će po svoj prilici biti tvrda utakmica, uprkos Ajaksovih ligaških neuspeha protiv AZ Alkmara (2:1), te X ishoda sa Iglsima (1:1). Lider Serije A te rezultate domaćina svakako će pokušati da upotrebi na što bolji način.

KLUB BRIŽ – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Klub Briž je pobedama nad Leverkuzenom (1:0) i Portom (4:0), pokazao da ima ozbiljne ambicije u Grupi B. Atletiko Madrid sa druge strane na duši ima poraz od Aspirindžija, pri konačnih 2:0. Oba tima će imati želju da pobede, tako da meč može da uđe u kritičnu, možda i neizvesnu završnicu. U svakom slučaju, Madriđani imaju manje prostora za preračunavanje.

AJNTRAHT F. – TOTENHEM, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Sporting je bio bolna tačka kako za Ajntraht, tako i za Totenhem. Greške u odbrani koje su dovele do tih kiks partija mogle bi ponovo da budu presudne. Ne očekuje se lak posao za ma koji od dva sastava. Sigurno je da će Konte pokušati da smiri strasti tima nakon poraza od Arsenala (3:1). Greške sa te utakmice ne smeju da mu se ponove u Frankfurtu.

INTER – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Bajern je pobedio i jedne i druge, tako da je motiv osvajanja bodova podjednak kako za Špance, tako i za Italijane. Barsa trenutno ipak deluje kompaktnije, a nestabilnost Intera vidljiva je bila i u Seriji A. Inzagi će morati da se pozabavi svim onim problemima koji su njegov tim bacili na kolena protiv Udineza i Rome. To su činjenice.

LIVERPUL – RENDŽERS, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Od Klopa se uvek očekuje mnogo, mada je Liverpul u poslednje vreme, umeo da obori tikete. Poslednja greška desila se na meču sa Brajtonom (3:3). Ipak, čini se da Rendžers koji je poražen od Napolija i Ajaksa, bez datog gola, a sa sedam primljenih nije tim od koga Englezi treba da strepe.

PORTO – LEVERKUZEN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Porto je u haosu! Tim bez bodova iz prva dva kola, koji je dao jedan, a primio šest golova mora da se brani. Leverkuzen će igrati na konto slabosti domaćina i daće sve od sebe da mu se ne ponobvi epizoda zvana Klub Briž. Biće ovo naporna utakmica za Portugalce koje do izvesne mere sokoli ligaška pobeda nad Bragom 4:1.

REDING – NORIČ, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Borba timova koji pretenduju za ulazak u Premijer ligu ima da bude žestoka. Dva boda razlike nisu ništa, a i prvo mesto je za oba tima toliko blizu da će ovde biti žestoke tuče za pogodak i eventualno osvajanje tri boda. Sve u svemu, mada to ne znači puno, treba znati da je na poslednjih pet mečeva para bolje prolazio Norič-

SRBIJA Ž. – POLJSKA Ž, 20.30

(Odbojka, Svetsko prvenstvo, žene)

Srbija će prvi meč druge runde odigrati sa domaćinom Poljskom u Lođu. Posle toga je rival Dominikanska Republika, pa onda Tajland i Turska. Četiri najbolje reprezentacije iz novoformirane grupe plasiraće se u četvrtfinale, a naše devojke, naravno s obzirom na igru iz mečeva sa SAD, Kazahstanom, Nemačkom, Bugarskom i Kanadom svakako treba smatrati za favorite, ne samo nastupajućeg meča, već i za osvajanje odličja na takmičenju.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara