Majk Tobi i Fredi Gilespi (©Starsport)
Majk Tobi i Fredi Gilespi (©Starsport)

Rastanak bez suza – Gilespi i Tobi napustili Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 15:35

Istekli su im ugovori

Uroš Plavšić prvi na listi novih, a Fredi Gilespi i Majk Tobi započeli su niz na spisku sada već bivših igrača Crvene zvezde. Osvajač triple krune u prethodnoj sezoni objavio je danas da se i zvanično rastao sa dvojicom američkih centara, na stranu to što Tobi ima i slovenački pasoš.

Vest koja nikoga neće iznenaditi, niti će ko suzu proliti, jer ruku na srce – Tobi i Gilespi nisu baš impresionirali u Beogradu.

Izabrane vesti

Tobi je još nešto i igrao po ABA ligi, ali se posle njegovih sjajnih rola u dresu Slovenije očekivalo mnogo više i u Evroligi. Ispostavilo se ipak da ga je na reprezentativnom nivou Luka Dončić činio boljim igračem od onoga što su njegove realne sposobnosti.

Gilespi se Zvezdinom timu pridružio naknadno, odigrao onaj jedan odličan večiti derbi kada ga je Miloš Teodosić hranio loptama, ali sve skupa nije pokazao da je centar vrhunske klase i da nije slučajno imao marginalizovanu ulogu i u Bajernu, pa će i on u potragu za novim angažmanom.

Zvezda se obojici zahvalila na saradnji i pohvalila njihovu profesionalnost, na koju zaista niko nije mogao ni da ima zamerki, usput im poželevši sav uspeh u nastavku karijera.


tagovi

Fredi GilespiMajk TobiKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara