Aksel Disasi (©Reuters)
Aksel Disasi (©Reuters)

Najveće kvote na svetu na pobede Čelsija i Den Haga

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 11:06

Nigde nećete naći veće nego u Mozzartu

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Čelsi protiv Njukasla u 28. kolu engleske Premijer lige, odnosno na ADO Den Hag protiv Dordehta u holandskoj Erstediviziji. Kvote na njihove trijumfe nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Susret na Stamford Bridžu je ujedno i najatraktivniji koji će se odigrati ovog ponedeljka. Sastaju se dva tima od kojih se ove sezone očekivalo mnogo, mnogo više nego što su prikazali. Čelsi je 11. na tabeli sa 36 poena, četiri manje od desetoplasiranog Njukasla, koji je odigrao utakmicu više. Plavci su pre dve nedelje ostali bez trofeja, izgubili su u finalu Liga kupa Engleske od Liverpula posle produžetaka. To je jedini poraz na poslednjih šest susreta Čelsija u svim takmičenjima, ima tim za koji brani Đorđe Petrović još tri pobede i dva remija. U prošlom kolu, pre devet dana Čelsi je odigrao 2:2 sa Brentfordom, a istog dana je Njukasl savladao Vulverhempton sa 3:0. U prvom ovosezonskom susretu u prvenstvu Svrake su deklasirale londonski klub sa 4:1, ali su se Plavci potom osvetili u četvrtfinalu Liga kupa i prošli su dalje posle penala.

ADO DEN HAG - DORDEHT (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,63

Derbi 30. kola holandske Erstedivizije, drugog ranga takmičenja. Den Hag i Dordreht su direktni rivali u borbi za plasman u elitu, ova utakmica bi mogla značajno da odredi sudbine ovih ekipa. Den Hag je treći na tabeli sa 54 poena, jednim manje od Rode, a dva više od Dordehta. U elitu će samo dve najbolje ekipe na kraju sezone, a zasad se samo Vilem II izdvojio sa 60 bodova. Dordeht je u boljoj formi, pobedio je na svakom od poslednja četiri susreta. Den Hag u tom istom periodu ima samo jedan trijumf. U prvom duelu u sezoni, krajem novembra, Dordreht i Den Hag su odigrali 2:2.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara