Komentari na vest

Natho: Znao sam da će Bahar otići

N

Nejbi

pre 3 meseca

Komsinice koji ste vi trulez od kluba to je cudo !
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Natko, jedini problem u ligi je bio sto vas nisi pobedjivali mnnogi timovi, koji su trebali da vas pobede a gubili su na cudan nacin. A kada su igrali protiv Zvezde igrali su muski, i pokazivali zube, sto je po meni pravilno, i tako su trebali igrati sve utakmice. Ali to je visa sila, ne mozemo se boriti protiv toga. Valjda ce se na proljece situacija promenuti, izbori su zavrseni, sad krece stvarni fudbal.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Jadno je to što priznajes da sve u ligi zavisi od jednog (NE)čoveka a to nazivas pravim fudbalom. Zvezdastvo u svom punom sjaju.

Pfc

pre 3 meseca

Da su prosle godine protiv TSC , Cuke i Zvezde igrali kako su igrali protiv Partizana ovi manji timovi nisam siguran da bi zavrsio Partizan na cetvrtom mesto pogledam rezultate u Evropi mozete se vaditi da ste kao u LS pa imate pravo da se provucete onako ali prosle sezone u LE da se uporedi koliko TSC kiksa u prvenstvu sada a u istoj LE nije bio mnogo inferiorniji nego vi.
I

Interes tarzanke ispred svih

pre 3 meseca

Nije Bahar dorastao livadama, kožnim jašama, tarzankama, postrojavanjima i ostalom šabanluku. To mogu samo naši treneri da isprate i ispoštuju.
N

NathoPenaltkoZnaSve

pre 3 meseca

Ovaj Natho sve zna, a videli smo i kako majstorski širi ruke i unosi se sudiji u lice i sve to bez kartona. Bolje bi mu bilo da vidi gde će sa svojim trenerskim magom bata Muljajem kada na kraju opet bude četvrto mesto:)))))
N

Nejbi

pre 3 meseca

Duljaj je za Milojevica _coban- a Milojevic _ovca-
A

Alo decko

pre 3 meseca

Samo mnogo jadna i sobom nezadovoljna osoba može ovako da vredja takvog igraca
Č

Čičak traka

pre 3 meseca

Kao prvo, ne pravi se tim za LŠ u julu i avgustu nego se prvo dovede kvalitetan, proveren trener pa se onda pravi kostur tima barem 2-3 sezone da sve klikne kako treba na ključnim pozicijama pa se onda dodaju finese, uigravaju akcije i ostalo. Velika greška što je Bahar oteran tako brzo jer video se pomak u sistemu igre, još veća greška u izboru stranaca, pretvorili su Zvezdu u legiju bezosećajnih stranaca koji su tu samo zbog para i prilike da ''individualno zablistaju'' tokom LŠ, a to se jasno videlo po sebičluku na terenu. Njih Zvezda kao klub zanima isto ko i mene bugarska grnčarija. Barak je počeo da gradi neku igru, neki smisao se video u utakmicama LŠ, iako je osvojen samo bod niko nije s lakoćom ''odradio'' Zvezdu kao prethodnih sezona. Zvezdi je presudio sebičluk stranih napadača pred golom kao i njihove jako loše reakcije kod odbrambenih zadataka, nezainteresovanost, neznanje i čist nekvalitet pojedinaca koji su Baharu verovatno bili nametani od strane znamo već koga. Nema takmičarskog uspeha za 3 meseca, to može da se desi jednom u 1.000 slučajeva da sve samo od sebe klikne iz momenta.
.

.....

pre 3 meseca

Kada Milojević do maja bude povezao 15 pobeda i dve nerešene ponovo će ovaj da plače kako je prvenstvo neregularno.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Džaba Milojeviću 15 vezanih pobeda u našoj ligi pošto kad izadje u Evropu ne prima manje od 5 gola po utakmici da je on bio jesenas trener primio bi u oba dvomeca i protiv Siti i protiv Lajpcig 10+ golova.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Liverpul se pamti, Olimpijakos... Nešto o čemu zebrasti mogu samo da sanjaju.
A

Ahaha1

pre 3 meseca

Kad vi imate 15 pobeda za redom liga je postena a kada Zvezda to ima onda je sve namesteno! Naravno
T

To niko

pre 3 meseca

nije rekao.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Bravo za izokretanje rijeci. Covjek prica jedno, ti ga iptuzujes da prica nesto totalno drugo. Strasno ko sve komentarise.

Delija

pre 3 meseca

Ovaj natko me mnogo podseca na Bozinova, onaj kaze na -12 i tri kola do kraja da imaju sanse za titulu, ovaj od kako je dosao u komsiluk samo obecava titule a na kraju, pa zna se ZVEZDA ŠAMPION!! Tako ce biti i u buduce. Pozdrav 👋 👋 👋 👋
Č

Čovek

pre 3 meseca

je iz Izraela. Naravno da su ga pitali o Baharu. Preterujete u komentarima.

Kas

pre 3 meseca

Ne bi rekao da su slicni pre pocetka sezone rekao je da je sansa za titulu manja od 1% ,a ni Bozinov nije bas tako izjavio.
s

sg018

pre 3 meseca

A u glavi samo Crvena Zvezda, Crvena Zvezda le olee
J

Joe Black

pre 3 meseca

Sa Baharom u LS niko.vas nije nadigrao, covek je po meni sasvim.korektno vodio zvezdu, a poraz od nas u derbiju nije bio strasan, cak.je i zvezda imala bolje sanse za pobedu jos plus dva gola iz ofsajda ponistena(opravdano)..
T

Tarantula

pre 3 meseca

Ne pametuj kad si gledao 2,eventualno 3 utakmice Zvezde i to na tv.Sa tim šatro stručnjakom nismo bili bolji ni od koga(obzirom na uloženi novac i ono kako se sudi Zvezdi i Partizanu),ni od koga,a bio sam na svakoj.Znači da dođe laik a Zvezda i Napredak na primer zamene dresove,ne bi znao u koga je uloženo brdo para i ko je doveo izraelskog Pepa!
D

Dragan 1985

pre 3 meseca

Zvezda je ukupno od lige sampiona za ulazak, za prodaju karata i tv prava zaradila 23,14 miliona evra. Posto ljudi nemaju pojima da je ulazak u LS samo 15 miliona evra a ne 23. Zatim novac od prodaje igraca koji je iznosio 13 miliona evra, morala je da vrati pozajmljeni dug Miliji Babovicu koji je bio 13 miliona evra. Zvezda na svom platnom spisku ima 44 fudbalera, 29 u rosteru i 15 na pozajmicama. Zvezda ima 15 fudbalera koji godisnje zaradjuju od 300 000 do 1 000 000 evra...sto je prosek negde oko 650 000 evra na godisnjem nivou. Vecina njih je vezana trogodisnjim ugovorima. Mora da plati Baharov ceo ugovor sto je negde oko 3,6 miliona evra za tri godine, godisnje 1,2 evra. Zvezdin dug zakljucno sa 31.12.2022 godine iznosio je oko 76 miliona evra plus tekuci dug za 2023 godinu koji je iznosio oko 30 miliona evra, to je negde oko 106 miliona evra. Zarada od LS plus prodaja igraca za 2023 godinu je oko 40 miliona evra, vracen dug od 13 miliona evra Miliji Babovicu...sto znaci prihodovanje od 27 miliona evra, ali tekuci dug 30 miliona evra. To znaci da je Zvezda u minusu 3 miliona evra za 2023 godinu, i sad ukupan dug zakljucno sa 31.12.2023 iznosi oko 79 miliona evra.
G

Gost X

pre 3 meseca

Source: Trust me bro
D

DS1989

pre 3 meseca

Mozda nisi informisan a mozda i namerno lazes za samu LS dobija se 15,6 miliona evra(vidim da je tebi 600 hiljada evra nista) LS ne da svakome istu cifru vec timovi kako su bolje rangirani tako dobiju milion gore a Zvezda je bila na 26 mestu na rang listi i tako dobila jos 6,6 miliona evra zato je uprava Zvezde navijala da ispadne Dinamo Zagreb i td sto vise timova da je ispalo koji su bolje rangirani Zvezdi je donosilo vise para jedan tim jos milion ide na racun. Uglavnom Zvezda nije zaradila od LS 15 miliona vec 22,2 miliona. Ovo je bez karata i TV prava i jednog boda koji je doneo jos milion evra. Sa kartama i tv peavima Zvezda je zardila preko 30 miliona evra ove sezone od LS. Ti sledeci put kada odlucis da lazes nemoj ovde posto ima nas informisanih da te demantuju istinom...
P

Pfc

pre 3 meseca

Na kojoj ste to listi 26.u ls? Na onoj zvanicnoj ste 32/32, najlosiji plasman jednog kluba sa Balkana u istoriji
T

Tarantula

pre 3 meseca

Hahhahahah, šta opčinjenost svetskim šampionom izrodi ove sa Vol Strita,pa to ne mogu sve škole i fakulteti.
D

Dragan 1985

pre 3 meseca

DS1989@ Zaboravio si da napises za onaj dug od 13 miliona evra sto je Tvorza pozajmio. Izgleda da ti nisi dobro informisan

Proficap

pre 3 meseca

Pogledajte Zvezdine igre sa priprema, i sa pocetka sezone, pa onda kako je igrala kasnije. Jednostavno, covek je imao problema, porodica (zena) nije htela da dodje sa decom u Beograd. Covek je skoro posle svake utakmice isao za Izrael i tamo bio po 2-4 dana, a ekipu su trenutali pomocnici. Nista nije funkcionisalo. Bahar je odlican trener, da mu je porodica bila ovde, Zvezda bi ugrala kao na pocetku prvenstva.
R

Ris

pre 3 meseca

Mislim da je bolji trener od Milojevića. Zvezda u nekim utakmicama realno nije imala ni sreće. U LŠ niko vas nije nadigrao, a u derbiju su vam se dva gola gledala na VARu. Znači da su bili minimalni ofsajdi. Mogao se derbi i drugačije završiti. Zvezda u zadnjih pola godine kada je Milojević bio trener nije bila ništa posebno, čak su i neke delije govorile da je vreme da dođe neko drugi.
p

porodični

pre 3 meseca

jeste ali onda budi frajer i reci neću da dolazim kod vas jer se moja porodica sa tim ne slaže. Ovako si ukanalio i sebe i porodicu i klub u koji si došao

RIKS

pre 3 meseca

Ja sam grobar i Bahar je sigurno bolji trener vi mozete pogledati utakmice protiv PSG i Bajerna to su bile kao viktorije lopta uvek na polovini Zvezde i Borjana koji je sprecio da se ne primi dvocifren broj golova. Nije da protiv Sitija u gostima nije Glazer radio isto ali bar se prelazila polovina i drugi mecevi su bili dosta pristojniji.
N

Neznalice

pre 3 meseca

Bibras Natho nije kapiten Partizana. Pozdrav.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Ali bi trebalo da bude
F

Filip9922

pre 3 meseca

Aman, druže, više ti Zvezda u ustima nego sopstveni klub….
p

pustite mi komentar

pre 3 meseca

A jel liga je postala odjednom takmicarskija, aha znaci pre sezone je bacio udice grobarima kako ovde je nemoguce osvojiti titulu,tj sve namesteno, sad ipak posle poraza zvezde, nije zvezda slabija nego je takmicarskija liga, koji spinovi i lazi ovog lik
V

VOLIM PARTIZAN

pre 3 meseca

Isto tako si znao i da unazad godinama uzimamo titulu (pred pocetak svakog novog prvenstva si obecavao i znao da cemo uzeti titulu)... jadan li je nas PARTIZAN kada si nam ti sa tvojim fizikalijama glavni igrac..., a prvo Urosevic a sada i Sveta Markovic (prosecni igraci za nas PARTIZAN) kapiteni... plus trener Igor Duljaj... e, na to smo mi spali...!? Upravu ne bih ni spominjao, oni su tek posebna prica... bez obzira na sve ovo gore navedeno (ono sto najvise boli ove sa druge strane brda), VOLIM PARTIZAN
G

Gost033

pre 3 meseca

Nisi znao da će primati platu od zvezde sve do 2027?
S

Samo realan

pre 3 meseca

Nece, ako nadje novi klub.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Niko nista: Natko: Zvezda zvezdaaaa zvezda zvezda zvezda aaaaa zvezda zvezda kme kme, zvezdaaaa zvezda. Jel sam rekao zvezda? Zvezda, kmeee
T

Tesko ludilo

pre 3 meseca

Neverovatno likovi koji su terali Stankovica i dalje placu za Baharom, ovo je neverovatno...Ds je bahar Srbin sad bi bio najgori trener u univerzumu
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Samo da pitam, zbog "fakata". Pričalo se da je, u te 3 godine Zvezdine dominacije, prvenstvo namešteno, da se sve zna. Pričalo se i pre i na početku sezone da je i ovo "već završeno, dajte im odma' titulu". Pričalo se i posle derbija da se sve okreće nakon izbora, da kreće sistematsko uništavanje i KK i FK. Pričalo se. Nije li vreme da se promeni jelovnik?
K

Ko kaže

pre 3 meseca

Da i sada nije namešteno?
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

_@Ko kaže Kaže tvoj Bibas. Čitaj malo. Sve je "konkurentnije".
Z

Zaim

pre 3 meseca

Jeste on trener za Zvezdu ali,uprava nije za Zvezdu.
H

Hahahah

pre 3 meseca

Drugo je kad odes a drugo kad te oteraju zabe u babe netreba ih mesati a u vezi titula mozes samo da je sanjas ti i tvoi saigraci sportski pozdrav
x

xdxdxd

pre 3 meseca

Kako da ti verujemo kada si pricao da ce nas, nikad skuplji tim u istoriji srpskog fudbala, razbiti i zimu docekati na prvom mestu, a na kraju vas je nikad losiji Partizan oducio od fudbala? kako?
p

pancevac992

pre 3 meseca

xdxdxd oducio od fudbala?presli ste 2 puts pola,i imali ste srece jer nas duduk trenirao,mi vas kad pobedimo sa golom razlike,govorite kako je jedva
x

xdxdxd

pre 3 meseca

@ pancevac Kako sad duduk? zar nisi pricao da je on dobar trener, pegla fiorentinu i kompaniju, kako cete da razbijete jangbojse, da i mancester moze da padne. Pre utakmice si znao ko vam je trener, kad si pricao kako samo cekate derbi da nas razbijete, tad nije bio duduk, a sad kad ste izgubili odjednom duduk? Ako smo mi tako losi i samo dva puta presli pola, zasto nas niste pobedili kad ste vi toliko napadali i kad ste toliko dobri? Ili hoces da kazes da nemate sanse ni protiv tog najgoreg Partizana? da nam je dovoljno da 2x predjemo pola da bi vas peglali? Ako najgori Partizan pobedi zvezdu, sta to govori o vama? Svasta ste pricali, ispostavilo se da pojma nemate, ne moze vam se vise verovati...
p

pancevac992

pre 3 meseca

xdxdxd sa kim ti boksujes lice?ko je pricao?ides nasumicno i pises svakom pricao si pricao si,ja licno nista nisam pricao za ovog, jer po meni nije dobar trener,re rekla kazala price mogu da ti prodju kuci
B

BLo

pre 3 meseca

Nije otišao, nego je oteran.
N

Nije

pre 3 meseca

Oteran, nego su svi videli da on nije za Zvezdu. Ali su sa njim trebali i drugi otići. Oni koji su ga doveli.