Komentari na vest

Ne, nije ovo takmičenje za TSC! Razlika u svemu, a najviše u strahu

D

Dixy

pre 9 meseci

Ako cete iskreno, TSC ce postojati dok je Orbana. Posle toga se nece pamtiti ni ova utakmica
Z

Zaobidjite

pre 9 meseci

Ostavi ti Zvezdu 2004 i PSV, taj PSV je igrao 1/2 LS te sezone i Zvezda je u prvoj utakmici dobila PSV sa 3 2 , vodila i 3 1 do pred kraj. U revansu je Zigic dobio crveni vec na pocetku i bilo je 11 na 10, uz to u tom timu Zvezde je bilo gomila klinaca 84 rodjeni, Basta, Jankovic i drugari. Tako da zaobidjite Zvezdu i blamiranja , sa ovim sto ej TSC uradio, nikakve veze nemaju.
L

Lord Lukan

pre 9 meseci

Zigic tu revans utakmicu nije ni igrao, povredio se na poslednjem treningu, crveni je dobio Milan Bisevac😎
D

Deyan X

pre 9 meseci

Gledao sam prvih 20 min i mogu reci da su igraci Brage na suvi kvalitet i iskustvo dali golove. Da ne opisujem previse, pogledajte kretnju igraca bez lopte tokom akcije, i gestikulacije, i rukama i telima, gde da im se doda lopta. Nema tu neke filoziofije, pameti trenera, straha nasih igraca... Jednostvna dodavanja uz kretnju koju danasnji fudbal trazi... i to je to.
d

da skratimo

pre 9 meseci

prirodna inteligencija
a

aaauuu bree

pre 9 meseci

Ja kao Topolčanin a to su se juče pitali svi prisutni na stadionu postavljam jedno krucijalno pitanje, gde su pare (5milki)od Ratkova? Sa igračima koji su Evropu igrali samo na PS, sramota, Žemberi lopove!!!!
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

sta kukas za 5 miliona...neko je u dugu 80 pa se niko ne pita kako i gde su pare ??
V

Vlada V

pre 9 meseci

Shvatite da se ovde igra polu amaterski fudbal, daleko smo mi od pravog takmičenja. To je sve zahvaljujući guranju i finansiranju bg kancera.
m

mita i trta

pre 9 meseci

pa dobro evo sad je vojvodina uzela neke pare ,tsc isto prodao za dobru lovu pa sto se ne pojacate ?? kako uvek neko drugi kriv ,pa djes na evropu sa radinom i jelicicem ??
D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Ove postojeće trenere u SLS bi dekretom trebalo odstraniti iz fudbala! Postojeći treneri su ostali zakopčani u ’70. Bilo koje evropsko takmičenje nije za srpske trenere! Da FSS POD HITNO organizuje predavanja, stranih trenera i instruktora, za grupu od 20-tak potouno novih i mladih trenera. Da Džajić i Nedimović reaguju!
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Zasto stalno potencirate strah? To znaci da su onda p.... Aman nema tu straha to je neznanje, batalite vise sa vasim "strucnim" analizama

Ivica Gasic

pre 9 meseci

Sramno izdanje Brage večeras! Ovako ne sme da igra zbiljan klub! Umesto da normalno odigraju tekmu i daju 10, 12 komada ovim pacerima, oni reše da igraju fudbal samo prvih 20 minuta, a posle da se šećkaju po terenu i čekaju kraj! Pa šta je ovo bre?? 5 golova pp, a u drugom niti jedan??! Nema veze, neka sam popadao tiketa krš, ali i vas će Paokara zato da natanka sledeću grrrljmhh%##muja??$$$
B

Bane15

pre 9 meseci

Ovaj novinarski slepac izjednacuje zvezdin poraz protiv PSV-a tada sa ovim slepcima. Aloo novinaru...taj PSV je ispao u polufinalu LS na zilet te iste sezone. Zvezda ih je zgazila u Beogradu a tamo uz crveni za Zvezdu i penal za Holandjane od 5 minute. Malo realnosti i istine ne bi ti skodilo kvazi novinaru
B

Bzvz

pre 9 meseci

Da nema Zvezde bili bismo kao Crnogorci plasirani.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Eh, pa i da Skoti nemaju Seltik i Rangers, bili bi Banglades u fudbalu...
C

Chisam

pre 9 meseci

i ovako smo u rangu Cg
g

gostnekosklupe

pre 9 meseci

I opet se ispostavilo tacno ono sto sam rekao pre par meseci. Zvezda ce opet biti ta koja ce morati da odrzi koficijent kako zna i ume jer ovi amateri od drugog do 5 mesta NEMAJU POJMA i bolje da su sa juniorima igrali i bar se nebi obrukali a imali bi dobar izgovor za ispadanje! Ovo je jezivo koliko su ostali losi a trpaju se u mesta za evropu! U evropu mogu samo Zvezda i nekadasnji partizan,ovo je sada boza i amaterizam!
d

darkok

pre 9 meseci

hahaha,zvezda da održi koeficijent a koliko je to zvezda osvojila prošle godine bodova?E moj botu celih 6,5 dok je Partizan osvojio 12 dakle skoro pa duplo više i da nije bilo tih Partizanovih bodova u poslednje dve sezone predhodne 9 zvezda nikada ne bi igrala grupnu fazu LŠ toliko o tome a baš bi voleo i navijam protiv svog Partizana da ispadne pa da vidim koliko će ova tri raspala kluba da osvoje bodova
B

Bane15

pre 9 meseci

@darkok...ti si izgleda neka botina, troll ili slepcina. Koeficijent se gleda zadnjih pet godina a ne samo prosle ezone kada ste igrali kup paje patka. Za tvoju informaciji Zvezda 48 Partizan 24
@

@Bane

pre 9 meseci

Ti nisi troll ti si dokaz sto Srbi imaju ovakvu vlast i zaslužuju još gore. U najmanju ruku funkcionalo nepismen i jos se hvalis time. Za sezonu kad je obezbedjeno da nas šampion ide direktno u ligu šampiona. U petogodišnjem ciklusu: C. Zvezda 71.5, Partizan 45.5 razlika za nacionalni koeficijent čak 26. Ove sezone za sada C.Zvezda 54 Partizan 41, razlika 14. Nalupaš neke brojeve kao ova vlast i boze moj i verovatno vičeš Terza Magija, Terza Magija.
P

Plavi10

pre 9 meseci

Iskreno sam mislijo prije ovih europski utakmicada su vam klubovi jaci.sad tek mogu zamisliti kaka vam liga kad ovi boda nemogu uzeti, kakvi su tek ovi sto su bili 10 u ligi. Jos da i Zvezda krene sa utakmicama pa da se vidi kakava je ona. Mislim da vam sledi gadan pad na UEFA ljestvici.

Ivica Gasic

pre 9 meseci

Pa šta ako sledi pad? Jer trebalo možda da ne igraju pošto su mnogo slabiji?? Ne! Ovo je bilo potrebno i njima i celoj našoj javnosti da bi videli koliko još puno moraju da uče da bi mogli biti barem egal sa prosečnim evropskim ekipama što ova Braga jeste. Zvezda je međutim druga dimenzija od svih ostalih. Najjači, najorganizovaniji i najperspektivniji klub ovog regiona. Zvezda je ovu nesrećnu Bragu pre par godina lagano izbacila iz takmičenja, što bi uradila prelako i ove sezone. Ali drugi naši klubovi moraju još da uče!
P

Prosto

pre 9 meseci

Naša ligaška takmičenja su čist amaterizam na svim nivoima počev od super lige. Ne postoje najosnovniji uslovi za takmičenje u polovini klubova najjače nam lige a i da postoje uslovi opet ni to nije dovoljno jer je naša struka od nivoa petlića totalno amaterska. Greška nam je od samog starta sa odabirom dece jer se u našim velikim klubovima ne biraju klinci koji ispunjavaju fizičke i tehničke sposobnosti koje zahteva moderan fudbal. Hitrost, brzina, snaga , mirna glava, razumevanje fudbala i pozicija na terenu i talenat sa loptom. Opšte je poznato da do najvišeg nivoa našeg fudbala uglavnom stižu deca čiji su roditelji imali da plate mešetarima za njihov proboj na naše tržište. Pošto sam navijač Partizana pričaću samo ono što je evidentno u mom klubu, najuspešniji produkt su nam bila deca koja su došla iz manjih sredina i to u adolescenciji kao već gotovo izgradjeni karakteri i evidentni talenti dok klinci koji su od samog početka u Partizanovoj školi neuspešni u seniorskom fudbalu zbog navedenih razloga. Po meni za jači klupski fudbal je potrebno profesionalizovati lige u zatvorenom sistemu, u prevodu, imati dve do tri profesionalne lige sa ograničenim brojem klubova u koje ne može niko da udje bez ispunjavanja oštrih kriterijuma. Što znači da nije dovoljno plasmanom na tabeli doći do profesionalne lige dok se ne ispune ostali kriterijumi.
k

klasika nasa

pre 9 meseci

nema para i kad nema para normalno nema ni kvaliteta a i ono malo sto valja ode preko.I onda imas Spartak,Ivanjicu, Surdulicu ,itd ekipe koje nemaju sa cim da te ugroze pa glumis ludilo po nasoj ligi.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Ovo je veliki problem, sto navodis. Od petlica se jos talenti unistavaju. Resenje je jednostavno. FSS bi trebao da svaki transfer u domacoj Ligi oporezuje sa nekim procentom, i da to salje maticnom klubu iz koga je taj talenat i potekao. A prvi transfer u inostranstvo 5% da ide maticnom klubu. Tako bi se klubovi motivisali, ili bar jedan deo njih, da proizvode talente, a ne da klepaju bogate roditelje po usima, da bi njihovi antitalentovani sinovi igrali u prvom timu petlica.
н

нс бој

pre 9 meseci

Нажалост фудбал у Србији је ближи аматеризму него неком озбиљном,европском.Сећате се кад смо играли против рибара,радника на доку,ту смо негде.Наш фудбал је негледив,све више људи не интересује уопште.Зашто?Јел то циљ,да и ми навучени одустанемо. Празне трибине а глумимо неке величине.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Ništa neobično, samo su stvari postavljene na svoje mesto! Toliko!
B

Bane15

pre 9 meseci

Bitno da je Partizan na svom mestu...a tek ce biti u cetvrtak kada ih kosaci trave i prodavaci lepinja operjaju. Sta oni znaju sta je zagrebacka gromada
V

VladaBg

pre 9 meseci

Moramo da razumemo jednu stvar, sto neko rece da treba po selima da zidamo stadione, zato jer ljudi imaju kulturu odlaska na stadion?! To bi bila najveca greska da tako unakazimo fudbal, fudbalski podizuci sela, preko citavih gradova. Nema to veze sa kulturom, nego sa posebnim mentalitetom seoskih sredina, koja imaju lokalpatriotizam i prema svojim okolnim gradovima, i prema Beogradu, i znaju da im je to max domet. Sa druge strane, gradovi imaju lokalpatriotizam samo prema Beogradu, ali je on iscasen i skrenut na temu da se takmice sa BG koji od njih vise voli Zvezdu?! Par klubova u Srbiji imaju koliko toliko svoju bazu navijaca: VOJ, RKG, RNIS, malo OFK i NP, i to je iskljucivo zato sto su ti klubovi bili donekle uspesni pored CZ i FKP u SFRJ Ligi, sem NP koji iz jasnih razloga ima svoje navijace. Ali to nije neizmenjivo da klubovi prosire i dobiju nove navijace, to je resivo.
Р

Ратм

pre 9 meseci

Ајде, пали више...смараш са тим фантазијама (за које си плаћен)...иди играј фм.
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Kojem strahu?!Jel ovi iz Brage imaju krila?Jel lete?Dajte nemojte da se brukate nego napisite da kako su bili drugi tako su i prosli!Ne jede se sve sto leti!
N

Nele 007

pre 9 meseci

Koliko ja znam oni sasvim zasluzeno izborili kvalifikacije za LS...regularno su bili drugi...
D

Dandi Utd

pre 9 meseci

Ja sam video veceras i u prethodnoj utakmici da su ovi iz Brage leteli bukvalno.
A

Apostolos

pre 9 meseci

Ne ide nama ta lopta sa nogama rodjaci. Nit klubovi, nit reprezentacija znaju sa loptom. Jednostavno, mi ne znamo taj sport.
S

Struka A

pre 9 meseci

Ne znam da li je neko uocio da fudbaleri u nasoj ligi ne znaju osnovne elemente igre, trcanje, prijem lopte, dodavanje, sut? Kakve crne odbrane i taktike, kad oni ne znaju da dodaju od tacke A do tacke B loptu?
M

Marko BK

pre 9 meseci

Ne znaju, jer ne umeju da se pozicioniraju na terenu. Ova Braga, samo na dobro pozicioniranje je uzela na desetine lopte, jer je delovalo kao da ih ima duplo vise na terenu, sto se i videlo po igracima TSCa, koji su do te mere bili preplaseni, da ni elementarni "pas u noge" nisu cesto znali da izvedu.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Ne bih ovde bas toliko sve svalio na strah. Strah je bio u Portugalu. A ovde su momci krenuli bas ofanzivno. Znaci, nije se u utakmicu uslo sa strahom. Medjutim, kad su odmah poslije toga dobili po nosu – 2 gola iz 2 sanse u prvih 10 minuta, pa onda jos 2 u narednih 10 – pa naravno da je u tom momentu bila opsta pometnja na terenu. Tako je i Partizan u Azerbejdzanu prosle sedmice primio svoj drugi gol, a gdje je po iskustvu Partizan, a gdje TSC? Po meni je TSC u ovu utakmicu usao bez imalo respekta i to se na kraju, bar po meni, ispostavilo kao njegova najveca greska. Jer moras ipak da znas gdje si, a gdje ti je protivnik ako hoces da imas bar koliku-toliku sansu da izadjes iz borbe kao pobjednik. Ili bar neporazen. Znaci, pricamo ovde o iskustvu. TSC ga jednostavno nema. Druga stvar koja mi je isto upala u oci je da je odbrana bilo katastrofalno postavljena, a to je vec do trenera, da se ne lazemo. Ako obratite paznju na to gdje su stajali igraci TSC u trenucima kad su postizani golovi, oni su imali i po 5-6 igraca sabijenih u sesnaestercu ispred golmana u tim momentima, a niko da se sjeti da pridje lopti, da blokira udarac, napravi pritisak na igrace Brage s loptom. Pa naravno da su ih Bragini igraci u takvoj situaciji rastavili na komade. Svako bi. Jednostavno, TSC-ova odbrana je bila maltene nepokretna u tim momentima. Na kraju, razocaravajuce, naravno, ali nije poenta iz ovoga izaci demoralizovan nego valjda nauciti nesto. Tako rade/razmisljaju pametni ljudi.
l

lik

pre 9 meseci

Prvo i kada imaš bolji tim za protivnika,pokaži bar da imaš muda,igraj čvrsto i agresivno. Stajali daleko od igrača i svaki put školskim duplim pasovima ispadali. Greške u predaji lopte na par metara su stvar samopouzdanja,a tu trener nije uradio svoj posao. Naši treneri pojma nemaju,završavaju kao i škole što se završavaju. Užas
l

lik

pre 9 meseci

Da dodam,mogli su dovesti Sanogoa,čovek hoće da ostane u Srbiji i još 2 iskusna igrača,uz Vulića. Izgubili bi,ali časno.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Nama je najveci problem centralizovan fudbal usmeren samo na rivalitet izmedju CZ i FKP, a svi drugi samo statiraju oko njih, bukvalno su musice koje zuje dok se dva slona bore izmedju sebe. To je radilo posao u staroj zemlji jer su tu bila jos takva 2 slona samo kockasta, Dinamo i Hajduk, a sada je besmisleno, jer nema nikakve atraktivnosti i ne radja kvalitet, samo gusi ligu da se prirodno razvije, da se stvore jos neki fudbalski centri kao sto su NS, KG i Nis, i tek onda mozemo ocekivati znatno jaci kvalitet i samu atraktivnost Lige. Naravno, strani treneri su nam u ovom trenutku preko potrebni, jer ovi trenutni ne znaju ni da prepoznaju talenat, a kamo li da ga formiraju
K

Koan

pre 9 meseci

Ko im brani da se razviju? Konkretno TSC, dobio lep stadiončić, vrlo pristojni uslovi za rad, uspeli i da prodaju igrača za ozbiljan novac. I šta oni urade? Ništa. Slično i sa Čukaričkim. Umesto da podignu nivo dovođenjem stranih trenera, jer ovi domaći su "krš" oni recikliraju i vrte u krug trenere ili izmišljaju neke koji su totalni početnici. Počnite od trenera, ima toliko mladih, ambicioznih trenera iz Španije, Portugalije...
G

Ghost gosta

pre 9 meseci

@ Koen BG blizanci im brane da se razviju posto drze monopol nad ligom.
P

Pedjast3

pre 9 meseci

Zvezda problem kad izgubi TSC,Zvezda problem kad izgubi Partizan,e baš je obrnuto Srpski fudbal je problem Zvezdi !Problem je sto su ostali neambicinozni ,ovaj TSC ,Cukaricki i dalje nemaju nikakve takmicarske ambicije,to su obicni trafiking klubovi kao vecina u Srbiji,e u tome je problem brate ,ides u Evropu prodas najbolje igrace i dovedes Zvezdine otpatke Pantovica i Rakonjca da sa njim napadas ulazak u LS,pa jel ' i tu Zvezda problem ili sta vec !?
K

Koan

pre 9 meseci

Ma da, baš im brane. Ko je izmislio genijalnu ideju da Kerkeza zamene totalnim početnikom. Ko je zabranio TSC da, za novac koji su dobili za Ratkova, kupe pristojne strane igrače a ne da dovode domaće menadžerske igrače. To su samo izgovori i kafanske priče jer im je bitno da prodaju igrače a ne da prave sportske rezultate. Tako bi izgledala privatizacija klubova.
V

VladaBg

pre 9 meseci

@Koan To ti je druga strana medalje privatizovanih klubova. Nekad im nisu najvazniji sportski ciljevi ambicija i rezultat, vec profit i novac. Logika je takva da ne moraju da odskoce maksimalno sto mogu, vec onoliko koliko je dovoljno da budu bolji od drugih. Podesavaju se prema nivou Lige. Resenje je u jos takvih privatizovanih gradskih manje strateski vaznih klubova kao sto predlazem Sartid i Slobodu Uzice, koji ce onda medjusobno kvalitetom da primoravaju jedne druge na vece ambicije, i tako da se postepeno podize kvalitet i nivo Lige.
G

Ghost gosta

pre 9 meseci

@ VladaBg @ Pedjast3 @ Koan Ljudi, gde vi zivite? U kom paralelnom svetu? Pa jel znate kako se resavaju utakmice, pa i titule u ovoj zemlji (kao i sve drugo u svim aspektima zivota)? Telefonskim pozivom/pretnjom. Kraj price. Kakvi crni ostali regioni i gradovi, kad je sve i svja podredjeno pranju novca kroz BG blizance.
K

Koan

pre 9 meseci

@Vlada.. Zaboravite na privatizaciju iz najmanje dva razloga. Prvo, onaj ko ima novac nema interes da ga uloži jer nema koristi. Publike nema, nema TV prava, i ne zna se šta bi kupio, ime, stadion, dugove... Dakle klasični vlasnički odnos kao u Engleskoj je nemoguć. Drugo, model privatizacije kao u Nemačkoj ili Španiji, gde su članovi kluba u određenom procentu vlasnici isto nije moguće jer osim dva kluba, a ni njih nema baš aktivnih i platežno moćnih, niko nema ni za pola tribine.Tako da...
@

@koan

pre 9 meseci

kakav Partizan on je unisten i vestacki zivi. I on je unisten od strane drzave to zna svaki imalo pametan covek sem okorelih ultra kopova zvezdasa. Svi vide da je sve trulo a da se samo zvezdi daje i to na veliko svaki iskreni navijac to zna u ovoj zemlji. Nema ovde vise Partizana on je mrtav
V

VladaBg

pre 9 meseci

@Koan Hteo bih da vas podsetim da se nalazimo na clanku o TSC koji opovrgava vasu tvrdnju da bas niko nema interes da ulozi u nas fudbal..
c

cjepka123

pre 9 meseci

Rekoh pre dvomeča da će primiti 6,7 golova ukupno..... prosto je neverovatno kako su loši, i kakav crni bod u le, nema od toga ništa.Šteta je što nije iskorišćena šansa jer smo imali 5 klubova u Evropi.
R

Realnost93

pre 9 meseci

Ako osvoje jedan bod u grupi LE biće uspeh.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Ojacati VOJ, RKG i RNIS do nivoa CZ i FKP, tako dobijamo 30 derbija umesto samo 3 po sezoni. Za pocetak fk Smederevo Vucic da proda Kinezima da oni naprave drugi TSC, i da se zove ponovo Sartid, i jos neki klub koji ima solidan stadion, kao sto je Sloboda Uzice nekoj prijateljskoj arapskoj zemlji, da se tako podize kvalitet
Z

Zrenjaninac

pre 9 meseci

Klub iz mog grada je ugasen, a to je Proleter Zrenjanin. Dok smo imali jaku industriju u gradu, klub je opstajao. Kada su ugasili fabrike privatizacijama 2000tih, klub se ugasio (grad vise nije mogao da finansira klub).
V

VladaBg

pre 9 meseci

Proleter ce ponovo biti osnovan
Z

Zrenjaninac

pre 9 meseci

@ Vlada Bg Nece nazalost. Mi u Zrenjaninu ne mozemo da dobijemo ni vodu za pice u poslednjih 20 godina, a kamoli fudbalski klub da dobijemo.
m

ma kakav Partizan

pre 9 meseci

Njega je ista ta drzava ugasila samo sto on jos klinicki zivi al je ustvari mrtav
@

@vlada

pre 9 meseci

Vucic da proda kinezima?
V

VladaBg

pre 9 meseci

@ Da, pa? Sta s tim? Sta se tu iscudjavas, da treba Sartid da se proda Kinezima?
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Mozda da probamo sa 30 klubova da svi igraju po jednu utakmicu jer sigurno nije resenje da se smanji broj klubova posto Vucko tako kaze...Nista lose nema u tome da nov stadion bude u manjem mestu i da to manje mesto igra drugu ligu npr, ako imaju kulturu odlaska na stadion i taj stadion ce tada da bude pun i da se koristi i nece biti bacene pare, nista nmz na silu i odmah kao sto ce sad narednih godina da se desi sa nekim klubovima skoro sigurno umesto da nam se smanji liga na 12 moze se ocekivati da imamo 18 klubova za koju godinu..Nista lose nema u tome da druga liga bude kvalitetna i zanimljiva za gledanje isto. A sto se tice ove utakmice evidentno da im treba neki stranac nista to nije lose, nije to CZ ili Partizan pa da bi mozda nekako mogli samo sa domacim igracima da odrade nesto ( u teoriji bar kada bi sve bilo idealno jer imaju dobre skole i opet neko vece ime bi se vratilo u njih nego u TSC )
N

Nickos

pre 9 meseci

Nema šanse da osvoje bod u grupi. Liga Evrope više nije naivno takmičenje, Zvezda je lagano bila poslednja u grupi prošle godine a sigurno je bolja od TSC-a.
m

marko bk

pre 9 meseci

Najveci problem nase lige jesu treneri i njihov stručni stab. Utakmice se pripremaju kao 90ih godina, pripreme se rade lose , iznenadjenje u taktici i stilu igre je gotovo nemoguce. Zbog svega navedenog, ekipe poput Cukarickog, TSC, Vojvodine, Vozdovca (koje su rasterecene u ligi) treba da daju sansu stranim trenerima (koji forsiraju ofanzivan fudbal) , koji prate moderan fudbal, a ne da svake godine imamo vrtesku : Krunic, Batak, Sivic, Lalatovic, Kosanovic i ostali fudbalski magovi, koji niti jedan rezultat nisu ostvarili van nase cirkus lige.
p

pojma spojmom

pre 9 meseci

daj boze da se radi ko 90` ..tad smo i imali neki uspeh ,igrace
Z

Zimzelen X

pre 9 meseci

@ pojma spojmo... Kako god da se radi, nesto kao '90 se nece ponoviti iz razloga sto si tada imao strasno jaku domacu ligu gde je 5-6 klubova konkurisalo za titulu. Kada imas tako jaku konkurenciju, onda rezultat dolazi sam po sebi u Evropi. Danas, nazalost, postoje samo 2 kluba u ovoj zemlji, i onda nema ni konkurentnosti, niti rezultata u Evropi.
G

Gialci

pre 9 meseci

Станић јако добар. Влалукин изненађење. Кад је ушао, затворио своју страну. Ракоњац дао колико је могао за тим који не напада. Остатак тима се распадао. Да су имали јаку одбрану, можда би било неизвесно. Влалукин вероватно почиње утакмице након вечерас. Клуб има само Илића, Влалукина, Станића, Ракоњца. Морају довести макар три играча одбране па да буду озбиљна ствар.
G

Gialci

pre 9 meseci

Влалукин прошле године у Лиги Конференција играо свих шест мечева од којих четри против Фјорентине и Башакшериха. И није се плашио Браге. Остали јесу.
c

cuj ko je bio dobar

pre 9 meseci

da pogodim ..ti si im menadzer ??
G

Gialci

pre 9 meseci

Влалукин истерао крило Браге у гол аут чим је ушао. Напред је макар два пута улазио комотно у средину као десно крило и стварао неке опције. Једини од свих. Станић добро водио лопту под притиском и дао неколико опасних пасова. Баш он је асистирао Ракоњцу кад је овај изашао пред голмана и промашио лопту.
G

Gialci

pre 9 meseci

Треба играти више мечева. Не нисмо иначе знали како лошу одбрану има ТСЦ. Не против Штурма, који је још горе прошао вечерас, него Менхенгладбах, Валенсија.
f

finter1

pre 9 meseci

Gialci,pa sto nisu ostavili L.Ilica i Ratkova, uz dva pojacanja bi bili ok tim. Prosle godine su igrali prelep fudbal a sada uzas. Pantovic pojacanje???
G

Gialci

pre 9 meseci

Капирам да је Ратков продат јер је стигла супер понуда Салцбурга, који би га могао продати за озбиљан новац у Бундеслигу. Желели да узму паре и да брендирају своју школу. Уложили милионе у омладинце. Иначе би остао вероватно. Лука Илић није играч ТСЦ и одбијена је позајмица. Могли су да да купе али то би било вероватно 3 или 4 милиона што је и за Звезду превише. Њима би врхунски пао Кануте и још два штопера.
x

xMonty

pre 9 meseci

Nasa liga definitivno nije kvalitetna ali cim se zavrsi Nacionalni stadion i ovi sto se zidaju po Srbiji, bicemo sa 5 timova u grupnim fazama evropskih takmicenja..ma sigurno, samo nam toliko malo nedostaje
j

j.. vas koeficijent

pre 9 meseci

molim boga da svi puknu sto pre ..kako ne kapirate da je nas fudbal samo praznjenje klubskih kasa i nista vise . Zato tako i prolazimo
g

gosttt

pre 9 meseci

Daj bre ovo je sramota...sledeci put lepo ustupite Partizanu mesto a ne da gledamo kako ne mogu dva pasa da povezu,da iznesu loptu...jos ce igrati u LE,bolje da odustanu
Z

Zulu u fulu

pre 9 meseci

Ljudi, da se ne lazemo, ova Braga bi razmontirala svaki, ali svaki nas klub ovim rezultatom. Prosto je, trenutno je jsko velika razlika izmedju FK Crvena Zvezda i ostatka lige (klubova). I samo igraci koji igraju u Crvenoj Zvezdi su katastrofa u odnosu na nivo fudbala u Evropi, a mozete onda misliti kakav je kvalitet ostalih nasih klubova. Igraci ne znaju sa loptom, prijem, dodavanje, dribling, znaci osnove igre ne znaju. A ne mogu ni da znaju kada igras u ovoj paorskoj ligi.
s

sistem je truo

pre 9 meseci

druze idi pogledaj trening danasnje dece...trener bre nezna da zonglira ili da pokaze dribling sta ocekujes od tog deteta ??
G

Gost1976

pre 9 meseci

Prijatelju,Zvezda je pre 2 godine lagano bila 1 u grupi ispred Brage,kući 2:1,tamo X,pusti Zvezdu ona gazi ovakve kao Braga,tempo,duel. Zgazili bi Bragu.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Braga je tim iz prvog Sesira LE, i treceg iz LS. Vrede 130 miliona evra, redovan ucesnik LE godinama. Prolazi grupnu fazu LE godinama kao prva ili druga plasirana ekipa...o cemu mi pricamo. Redovan ucesnik osmine finala LE, a par puta i cetvrtfinala LE. TSC 2019 godine usao u SLS. Pitanje je hoce li Marsej uspeti da izbaci Bragu, a Zvezdi odgovara ulazak Brage u LS.
s

senseimaster

pre 9 meseci

Marsej neće sigurno🤣🤣🤣
M

Mendeljev sistem

pre 9 meseci

Liga od 12 klubova i trokružni sistem,Srbija je mala zemlja zašto izmišljamo toplu vodu,nemamo kvalitet za više od 12 klubova,možda je i to previše ali ajde ovo bi bilo idealno rešenje,kompromisno,33 kola,kup i ako nije dovoljno utakmica liga kup po škotskom modelu i to je to,jedan ulazi,jedan ispada,oformiti oformiti drugu ligu od 10 klubova i treću od 10 klubova,ostalo sve amaterski.Što se tiče privatizacije to neće ići lako,Srbija je malo tržište i niko nema interes da tu ulaže osim nekih investicionih fondova sumnjivog porekla,omladinska škola,dobar skauting,sređivanje infrastrukture i održiv razvoj,koliko zaradiš toliko trošiš u ovom momentu Zvezda ima kvalitet za LE,Partizan možda sa LK ostali ni balkanski kup nebi mogli da igraju.
d

dosadni ste vise

pre 9 meseci

i sta dobijas sa 12 ?? pa evo ti ga drugi tim nase tabele i pogledaj ovaj krs !!!!
?

???

pre 9 meseci

Ma sta pricaju ovi? Pa braga ce igrati le 90%. Ovakvi timovi ce ih i tamo sacekati. Los je tsc, bice tamo vreca za udaranje. Ali kad pogledamo da ce taj tsc biti medju prve 4 ekipe u nasoj ligi, tu vidimo kakva nam je liga buranija. Treba sve izmenjati, fss, trenere, sudije, sve na novo, od nule
r

realnost bre

pre 9 meseci

Braga tim za ligu evrope ,kakva crna LS za njih nego ove nase muke ne znaju nista . TSC smesna ekipa ,al bas smesna

Umetnik

pre 9 meseci

Bukvalno, ali bukvalno se slažem sto posto sa tobom. Sve treba izmeniti iz korena. Komplet garnituru korumpiranih, ljigavih i kriminalnih sudija i cele ekipe koja rukovodi sudijama. Imam par "drugara" koji su igrali sa mnom ranije u nižim ligama a koji su sada dogurali visoko kao sudije kod nas, jedan je čak i u superligi, nije fer prema njemu zbog nekih davnih dana da ga imenujem. Ali iz prve ruke milion posto provereno znam da se mnogo i to baš mnogo namešta, sudije su toliko u tome, neki svojom voljom a neki primorani, iz straha ali i njima su se osladile pare naravno. Bilo je momenata kada im zazvoni telefon i samo dobiju adresu, lokaciju gde će da preuzmu pare da se pogura domaćin, ili gost, zavisi. Ali bukvalno prva tri ranga našeg fudbala tako funkcioniše. Sve je korumpirano užasno mnogo, sve drže kriminalci. Mada su to za mene obične jajare i secikese koji bi se razbežali kada bi samo malo neko pokušao da im stane na put. Ne smem da garantujem da je tako u superligi ali zašto da mislimo da nije kada je sve oko superlige kriminal?! Dalje treneri su nam jeza živa. Osim ovih iz Zvezde trenutno, vidi se da su ljudi drugi svet za ove naše balvane. Tereni su nam jezivi, stadioni su nam jezivi. Igrači su nam užas, jer i tu isto rade kombinacije, gde krimosi guraju neku svoju telad da bi ih prodali. I onda isto se dele pare u tim krimi krugovima. Dalje, savez bukvalno treba zameniti kuvarice i čistačice pa sve do samog vrha. Sve je takođe izopačeno i pokvareno tu. Mogu da volim Zvezdu i Džajića kao ikonu kluba mnogo ali ovo njegovo brukanje u savezu ne mogu da svarim. O Terziću neću sada komentarisati jer je ove godine na moje veliko iznenađenje odradio ozbiljne stvari za Zvezdu. Da čovek ne poveruje. Prvo je doveo Marina u klub. Onda sve ove godine u Evropi mnogo pozitivno predstavio klub, a ove godine me je stvarno iznenadio sa par stvarno dobrih poteza, čak i da mu se oprosti gomila promašaja i kombinacija sa onim anti fudbalerima koje je dovodio. O Partizanu ne znam šta bih rekao ako pričamo ozbiljno, drugo je kad se sprdam i sladim glupošću pojedinih ovde "navijača" Partizana, jer su presmešni. A ako ozbiljno mislimo Partizan jako loše radi, mnogo mora da se menja tu. Baš sramota da nas ovako drndaju u Evropi Apoloni, Brage, Sabah i ostali. Partizan tu jedini ima potencijal da bude konkurentan, ali ne sada jer je sada u dubiozi. Ove cave Tsc, Čukarički i Vojvodinu više neću komentarisati jer su banana ekipe i brukaju i sebe i naciju, i još jednom sram ih bilo. Imali su životnu šansu a poneli se kao najveće cave, i uprave tih klubova i igrači. Jbg, još da mi ne objave komentar ovi iz Mocarta posle ovoliko pisanja i samo da se obesim... Šalim se naravno. Sportski pozdrav svim normalnim ljudima.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Lazetic je od rostera sa 33 igraca bar 5 najgorih odabrao u startnih 11. Stanic prevara, Pantovic prevara + ne ume levom nogom, danas na ovom nivou takmicenja profesionalni fudbaler mora da zna da sutira sa obe noge, Bence Sos promasaj-antitalenat, Radin krava koja da 20 litara mleka i sve prospe, Cvetinovic nije ni za Borac iz Sakula...kompletna odbrana losa...jedino Kuveljic i Rakonjac su nesto pokusali da urade. Ja ne znam sta ce im Mircevski ako ne igra. Ja se nadam da Lazetic nece sastaviti do decembra na klupi TSC-a, mozda do pocetka oktobra. TSC gubi od Javora pazite sta vam kazem.
K

Karavan

pre 9 meseci

Verovao ili ne , mirčevski nije registrovan za evropu
S

Struka !!!

pre 9 meseci

Ljudi kod nas je struka problem. Pvo pogledajte ko radi u mladjim kategorijam a onda spisak superligaških trenerera... mada nisu ni oni problem, problem su ovi što su ih učili i što su im dali licence. pogledajte šta je Bakar uradio... trebao je da dodje izraelac da pokaže da je danas brzina glavni faktor u fudbalu
s

srba1983

pre 9 meseci

Kszes brzina a mislis LOVA!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Verovatno je ovo jedinstven slučaj u Evropi, klub treba da igra LE , i ostaje bez dva ubedljivo najbolja igrača Luke Ilića i Ratkova, a ne dovodi ni približne zamene. Sa ova dva igrača ekipa ne bi izgledala baš ovako katastrofalno. Ovo je školski primer meča gde je jedna ekipa najmanje za dve klase bolja.

AvantiStellaRossa

pre 9 meseci

Ma i Liga Evrope nije za TSC bice punjenja i tamo, u Ligi Konferencija bi mozda malo bolje prosli
D

Delije 1989

pre 9 meseci

Šta reci za naš fudbal!?
k

kako sta reci

pre 9 meseci

kriminal,korupcija, sila, prevara, ucena, veza,protekcija, cirkus, neznanje, nestrucnost....mogu do sutra
z

zeljkov.svedok

pre 9 meseci

Mozes i do prekosutra ali nisi bio na stadionu petnaest godina, nisi ulozio u srpski fudbal ni dinar a hoces rezultate.
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

Ругамо се тимовима из малених земаља.Они су рибари,пекари,апотекари,келнери...Ти рибари ушли у 3 коло квалификација и замало прошли даље,ови наши професионалци се обрукаше за све новце.Оно што ми је утисак да ова Брага није ништа нарочито.Играју сјајно првих пола сата у оба меча а онда нестану јер физички и даље нису на потребном нивоу.То је у ствари био спас за ТСЦ.Да ови могу да играју у високом ритму попут енглеза, било би овде комотно 10:0.Шта рећи за ТСЦ?Ако не смене Лазетића смеши им се епска брука.Једино би Владан Милојевић могао да их упристоји за ово кратко вријеме.
k

kunde

pre 9 meseci

Ahahaha dadoh ti plus za prvi dio, a u drugi si se namlatio opasno. Ko bre nema snage? Za sta da se trose? Daju 3 4 komada za pola sata i uigravaju ekipu za malo ozbiljniji derbi tipa Chaves
N

Nishlija

pre 9 meseci

Kad primas ovakve golove za jedno poluvreme nema sta da trazis u Evropi. TSC me je razocarao nedovodjenjem adekvatnih pojacanja ove sezone. Nazalost ovako ce prolaziti i u LE ili LC. Nema brzine, nema tehnike nema nicega!
S

SSSR

pre 9 meseci

Braga odlična ekipa,Tsc nije merilo Braginog rejtinga.Očekujem Portugalce u LŠ I 4-5 bodova,bez obzira na imena protivnika.Dosta mi je čudno da Lazetić da prednost Simiću(rezerva u Vojvodini,karijera Bežanija,Srem Jakovo,Sinđelić)u odnosu na extra talentovanog Ilića.(možda povreda ili nešto slično,ali totalno diletantski,ako nije to što sam naveo).
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Braga je izgubila pre par dana od Famalikaoa koji je ispod proseka u Portugaliji.
S

SSSR

pre 9 meseci

Izgubila Benfika od Boaviste i.... Šta si hteo reći.Verovatno da su Braga i Benfika šta bilo od ekipa.
k

kgkg

pre 9 meseci

stoperi uzas,mogli su neki dupli blok pa na kontre imaju jovanovica brzanjca .uzas ovako igra macke i misa
G

Gost1976

pre 9 meseci

Mora da se ulożiti par mil.eura u prelazni rok ,bez ulaganja nema ništa u Evropi,barem 7 kvalitetnih stranaca,Brazil,EU.. ostalo je zamajavanje,laganje javnosti,l.. i naravno strani trener,naši POJMA NEMAJU!!
T

Terminator 2

pre 9 meseci

Kakav bre strah!? Razlika je u tome, sto zapadni klubovi ulazu novac u ekipe, a nasi gledaju samo da prodaju! Evo prodali su Ratkova za 5.000 000e,i umesto da su za te pare doveli recimo 3.Brazilca od po 1.500 000e,dajem samo primer, ne moraju biti bas Brazilci, oni nisu kupili nikog! Doveli Rakonjca na pozajmicu! Cirkus, i gazda, i klub, i liga!Drugo nemaju snage da trce da njima! Ovi fizicki 3x jaci, brzi, eksplozivniji! Liga je preglomazna, realno je da se igra sa 10.klubova, cetvorokruzno, i konacno da dodje ta privatizacija! Ali prava privatizacija, sa stranim kompanijama ne ovim nasim lezilebovicima, koji bi za 0 ulozenih evra da naprave rezultat! To ne postoji i nemoguce je! Trener je posebna prica! Cim je Bata Djorina skola, svima je sve jasno!Jedino lepo je stadion, lep ambijent, i fer navijanje!
D

DelijaNP

pre 9 meseci

Bravoooo 💪
d

darko7

pre 9 meseci

ovde izgleda samo komentarisu oni koji nisu nikada igrali fudbal..kakva privatizacija..pa Tsc i Cuka su privatni klubovi..sad kao vlasnik Cuke je Roman pa baca svoje pare..da ih je zaradio sam pa da ....los kvalietet ..istroseni igraci..nedostatak trenera..nsmestena prvenstva..da bi se oporavio fudbal treba krenuti od petlica a ne Tsc,Cuke..Gde su Obilic,Zeleznik,Sartid,Kula itd
T

Terminator 2

pre 9 meseci

Privatizacija obavezna! Ali saszranim kompanijama! Zar ti zaista veruje da Zamberi i onaj iz Cuke nzm kako se zove msm Obradovic zaista zele da ulazu milione u klub!? Njima klubovi sluze da zaradjuju pare za gazdu, njih fudbalski uspeh, titula, grupna faza itd ne zanimaju! Oni hoce da kupe za 100.000-200.000e a prodaju za 3,4,5 milke! I to je cela njihova prica, i pocetak i kraj!
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Ovo je samo realna slika Srpskog fudbala...na zalost!!! Daleko smo mi od bilo kakve price o Evropskim takmicenjima i prilici da opet imamo direktne predstavnike u istim. Ova godina nam se pruzila da napravimo iskorak napred, a ocigledno da smo se vratili dva nazad.
s

sistem je truo

pre 9 meseci

nije strasno ,ovako je tek zadnjih 20 godina ...klubovi u dugu 80 miliona niko se ne pita ili ne sme da se pita kako ? Napali masu,obrni lovu dovedi musu i kulija napuni racun u nemackoj,kipru...to je poenta

mratinkovic86@gmail.com

pre 9 meseci

Vi bre niste normalni, Bačka Topola i TSC..ma daj bre, pa taj klub je drugi zato što se ostali raspadaju. Niko nije ništa ni očekivao i nebitno je . Za ovaj klub je Konferencija pravi nivo, i to nije nikakva sramota. Ogroman uspeh za ovako skroman klub.
R

Realnoo

pre 9 meseci

Pa Braga je tim bliži Ligi Evrope nego Ligi Šampiona, godinama u nazad. Tako da ovako nešto slično očekuje TSC i u grupnoj fazi LE. Realnost, TSC je tim za Ligu Konferencije.
p

prti

pre 9 meseci

Ako hocu da porastu kao klub moraju da dovedu stranog trenera koji je negde pokazao potencijal i da ga plate dobro i 5 godina plan da se ispostuje. Ne vredi ovde je struka u minisu nije ni 0... Ovu Bragu ce Marsej da razmontira lagano.
M

Misljenje

pre 9 meseci

Daleko je ovo i od Batadjorizma, tamo se bar ne setaju protivnici u 16 uz brdo kontakata, tamo se lopta u kukuruze uspesno salje umesto u noge protivniku u opasnoj zoni... Isto vazi i za Vojvodinu.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Брате... Ови из Тополе ако не доведу барем 4, па и 5 екстра појачања у свакој линији тима, развалиће их у Лиги Европе. Ово је срамота како су они приступили такмичењу у Европи. Чист аматеризам да ти са оваквом одбраном, играчима из средине кренеш у квалификацијама ЛШ! На страну што искуства немају, млади су за ово, али приступ је катастрофа! Па 10 милиона ће узети, шта су довели? Овако се СРБИЈА не заступа! Па шта си се борио у Суперлиги Србије за ово, ако на овај начин уђеш у Европу?!?
M

MadMax8

pre 9 meseci

Pa nisu se oni ništa naročito borili da se plasiraju u Evropu nego su ostali timovi još veći raspad od njih... Pa i Čuka će da prodje ovako,ako ne i gore ... Vojvodinu smo videli ...
А

Ааасд

pre 9 meseci

Па не боре се за Србију нити их иста интересује. У томе је суштина. Људи узели лову, скрљали нам коефицијент и тек ће у ЛЕ са свих 6 пораза и баш их брига. Место од 15к становника. Баш су нам они значајни за наш фудбал.
N

Nikson

pre 9 meseci

Bravo za komentar,uzeli 10-ak sigurnih miliona ,a slabiji 30% nego sto su bilo.Trebalo kontra,da budu bar 50% jaci.Nema sta,poluamaterizam je prisutan,takva nam i liga ,poluamaterska.I onda poneki strucnjaci krenu kako Zvezda i Partizan netrebaju sami da predsravljaju Srbiju ,kako bi bilo dobro za fudbal da se to promeni.....sa kim,sa ovakvima??Sramota velika.Ligu evrope igraju preozbiljne ekipe,neko napisa da su ovi nasi za konferenciju....po kom osnovu,tamo se isto igra ozbiljan fudbal,a ne poluamaterski.Nije ovo za nista,nazalost.
s

slavuj

pre 9 meseci

Neki komemtarišu da je Topola tim za LK. Glupost da su morali igrati kvalifikacije za plasman ne bi prošli ni prvo kolo, kao Vojvodina i Čuka. Evo i Partizan neće se uspjeti kvalifikovati najvjerovatnije. To sve ukazuje na kvalitet lige , a sticajem okolnosti i bodovima koje su skupili Zvezda i Partizan, oni si došli u priliku da se kvalifikuju u grupe. Sad i nikad više.
e

epox76

pre 9 meseci

I baš me zanima šta ovi naši rade na treningu kada ne mogu dva pasa da povežu i koliko su spori i u razmišljanju i u trčanju,ovi portugalci kao mašina,kretnje pasovi,završnica sve kako treba a i sami nisu vrhunska ekipa. Koliko mi zaostajemo nismo ni svesni,stalno se nešto ložimo a u stvari nam je liga očajna već duže vreme.
o

ofk beograd

pre 9 meseci

Samo se vi tesite da je strah zasluzan za ovu katastrofu..
u

u pravu si

pre 9 meseci

da ..i meni to pade na pamet :):):):):
L

Laki92

pre 9 meseci

Apsolutno nisam zlonameran, ali kada sam pre desetak dana pisao da je sramota kako se TSC "pojačao" s obzirom da su imali obezbedjen budzet(kada god da im ležu pare od Evrope, lezu svima ne samo njima), i da će Braga da im da 13 ako bude htela, sreća nije(dali su im 7 komada u prvih 20 minuta dve utakmice), dobijao sam odgovore kako lupam, kako to tako ne može preko noći, kako pare ležu oko nove godine i slično, ali i dalje stojim pri tome da je ovo sramota, pre svega za srpski fudbal, da oni odluče da samo "učestvuju", jer su drugom pozicijom obezbedili LE. Razumem da je to njihovo legitimno pravo, ali na takvo poslovanje treba i savez da utiče, jer je za mene sramno ovo šta su oni uradili, i sta ce uraditi u grupi.
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Razlika u brzini. I razlika u tome sto TSC uopste nije spremio ekipu za Evropu, kao da su se plasirali u opstinsku ligu, a ne u takmicenje koje igraju ozbiljne ekipe. Sto je najgore, ova Braga nije nista posebno, par brzih igraca napred, i to je to. Taktika i psihicka priprema ekipe odnosno odsustvo istih su posebna prica.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Pomoćni treneri Brage ispred sebe tablete na postoljima analize ovo ono. Pomoćni trener TSC-a skroluje telefon i lajkuje dupeta na instagramu ni neprati utakmicu.
b

bisenija

pre 9 meseci

Kaže Strajnić na kraju poigravaju se igrači Benfike... Auuuu pa po ko zna koji put lupeta čoek
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Posle prvog gola komentarise, sa 6 minuta, i onda se ispravlja sa 6 metara... To se desava kada prenosi 2 utakmice godisnje.
П

Пакс

pre 9 meseci

Када је Ракоњац дао гол за 1:4, Страјнић рекао 3:1...
n

nerobiancoo

pre 9 meseci

Tako je to kad se pališ na drugo mesto u ovom našem blatu od lige. Onda dodje ekipa koja nije u top 50 i razmontira te.
A

Asad

pre 9 meseci

Ovako nam je i sve drugo u državi, naduvano, preuveličano, nerealno. Mislimo da smo napredni a nazadni smo i bušni dok nam to neko drugi ne pokaže ili ne dokaže. Ali džaba, sad idu opravdanja, priče o neiskustvu, budžetu i još će biti da je TSC na kraju izbacio Bragu.
K

KladionicarNs

pre 9 meseci

pregazili ih ko plitak potok
С

Самурај 505

pre 9 meseci

Реалностт
?

???

pre 9 meseci

A voda duboka a voda duboka