Manuel Nojer (Reuters)
Manuel Nojer (Reuters)

Neće biti otkaza, ali Nojer posle svega ne može da ostane kapiten

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.23. | 20:10

U Bajernu presekli...

Veliku je frku podigao Manuel Nojer svojim izajavama vezanim za otpuštanje trenera golmana Bajerna i svog velikog prijatelja Tonija Tapalovića, zbog čega će morati da snosi ozbiljne posledice.

Tako nešto Lotar Mateus najavio je još juče, međutim sada stižu potvrde iz novinarskih krugova bliskih nemačkog šampionu. Sva je prilika, kada se bude vratio na teren, Nojer neće biti kapiten kluba iz Minhena.

Izabrane vesti

Podsetimo, u Zebener štrase vladalo je veliko nezadovoljstvo njegovim neodgovornim ponašanjem tokom pauze, kada je na skijanju polomio nogu, da bi optužujućim izjavama na račun kluba zbog otkaza Tapaloviću dolio kap što je prelila čašu.

Nojera neće biti na terenu još najmanje pet mesci, a kada se bude vratio traka će i dalje biti na ruci Jozuee Kimiha. Pouzdani vezista planiran je za kapitena, ali tek pošto iskusni čuvar mreže završi karijeru. Ispostavilo se međutim da će tu čast imati mnogo ranije.

O Nojerovoj sudbini danas se oglasio predsednik Bajerna Herbert Hajner:

"Neprihvatljivo i razočaravajuće je što Manuel nije prvo došao kod nas, već je direktno govorio za medije", kazao je Hajner, odbacivši spekulacije vezane za raskid eventualni ugovora: "Apsolutno nije bilo govora o raskidu saradnje. On je naš igrač, imamo ugovor. Bajern ne funkcioniše tako. Ovde se trudimo da probleme rešavamo hladne glave. To je ono što naš klub čini posebnim i jakim".

Sadašnji sporazum između Bajerna i Nojera ističe na leto 2024. godine.


tagovi

Manuel Nojer

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara