Komentari na vest

Nemanja Matić: Engleska nije favorit, to je Nemačka! Igraju kao da su klub

l

likoblik

pre 23 dana

Imamo premalo igraca u vrhunskim klubovima a samim tim ocigledno i premalo kvaliteta za nesto ozbiljnije. Trenutno nam je Vlahovic u najboljoj formi i u punoj snazi, posjeduje ogromnu glad za golovima ali i takodje ima problem sa egom kao i vecina modernih fudbalera iz generacije drustvenih mreza. Osjetljivi su kao curice na kritiku, ne preuzimaju krivicu, sve je super dok im se lajkuje i tapse po ramenu. Vecina ih nije u stanju da stave individualno iza kolektivnog a ipak je fudbal kolektivni sport.Atmosfera u FS je ocigledno losa, javnost je podjelljena, pola nacije prizeljkuje debakl reprezentacije zbog ispolitiziranosti proslih izbora, gomila je nelogicnosti u samom sistemu. Na zalost mislim da cemo iz svih ovih razloga ostaviti los utisak na predstojecem EP. Licno je za mene prolazak grupe uspjeh ravan finalu. A o Piksiju koji je inace meni kao klincu bio apsolutni idol zaista ne zelim da trosim rijeci. Pozdrav svim dobronamjernim patriotama!
P

Pep

pre 24 dana

Nemci su protiv nas danas su to još jednom pokazali! Ali Španija će ih zbrisati u mecu u cetvrtfinalu. Samo da Nemci ispadnu a ti Maticu što si odbio da igraš za Srbiju nemas pravo da pricas bilo šta isti si ko Jokic.
Č

Čika Dača

pre 24 dana

Meni lično omiljeni fudbaler, od domaćih. I po mom nekom mišljenju jedan od potcenjenijih fudbalera generalno. U prajmu je bio top3 zadnja vezna sigurno. Nekako uvek svi pričaju, Fabregas, Jaja Ture, Kante, Alonso, ali Matić mislim da nije uopšte lošiji od tih igrača, čak mislim da je od nekih i kvalitetniji. U repki bi nam tako dobro seo kad bi hteo da igra, al čovek pametan, neće više sa krimosima da ima posla. Bez obzira na godine, sredina bi nam bila kvalitetnije duplo na EURU
N

Nema leba

pre 24 dana

On bi falio reprezentaciji činjenica ali je spor, trom, visok i takva vrsta igrača ide u penziju polako. Ali Matic ima IQ visok fudbalski i zna da se postavi, zna da nadomesti fizičke nedostatke. Ali uz njega treba da bude igrač koji je manje pismen fudbalski ali da ima brzinu, da grize, trči, box to box igrač. Eto Topić bi bio Ok zamena za Matića, i ako nije približno taj kapacitet ali fizički je sličan i najbitnije je što je u top formi a to mnogo znači. Belić bi morao da igra pokazao je da može u Holandiji gde se igra brz, zahtevan fudbal, i gde je jako teško igrati na njegovom mestu DM. A bio je medju boljim u jakom klubu. morao je da pozove konačno Đakovca koji je među najboljima u SL kao i Tsc. Baš pravi igrač na sredini u oba pravca, i on i Belić bi mogli da određuju posao za Tadića i SMS... Koji su spori. Lazović morao da igra takođe igrač koji nam toliko fali, pa i mali Mitrovic Stefan koji je pokazao da može solidno da igra u Italiji, pa videli smo da je solidan bio u duelu protiv Tea Ernandeza.. I to je mesto krilno koje nam fali kao i brzina gde smo najsporija reprezentacija na EP. Fali nam možda i Mašović koji istina nije nivo kao što smo očekivali ove sezone, trebalo je zvati Popovića iz Briža koji je bio dobar u Belgiji. Nastasić ima iskustvo i dobar je ove sezone mada je priča da neće da igra, ali i to je trebalo da se vidi i ubedi da pristane. Ima tako još nekih igrača koji su trebali biti pozvani umesto Baždara, Mijailović, Spajić itd...
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 24 dana

Samo su u Srbiji igraci od 23 godine premladi za reprezentaciju, a igraci preko 30 matori. Svakako ce nam na Euru faliti igrac poput Matica. Sigurica je da ce nas Englezi razvaliti i da smo na ovo takmicenje zalutali.
M

Milojko Arsenić

pre 24 dana

Trebali su ići Matić, Belić, Topić, Masovic i Lazović a ne menadžerski igrači Mijailović, Spajić, Eraković i Radonjić. Ali kod nas je sve naopako pa i ovo.
V

Veljko9

pre 24 dana

I Matija Nastasic ali jbg, raspas sistema.
8

87

pre 24 dana

Daj bre Nemanja,pa ti si normalan momak... Kakvu grupu mi da prodjemo? 😂 Pa nama Bugari prave problem,a ne ozbiljne reprezentacije...
O

Oto

pre 24 dana

Samo kad sam dočekao da ne igra za reprezentaciju Kolarov i Nemanja Matić....Boze hvala ti
I

Ivan OL 91

pre 24 dana

Ovo samo može neki Albanac da izjavi.
l

laker

pre 24 dana

aj odigraj euro i ti da ne gledam Lukica molim te!
D

Delije NBGD

pre 24 dana

Koliko bi nam ovaj covek prijao na Euru... 80% problema u defanzivi bi bilo reseno.
O

Oto

pre 24 dana

Bio je u Rusiji, pa bio medju najlošijim pojedincima...
D

Delija NBGD

pre 24 dana

@Oto Pa ono ne znam po cemu. Lik je korektno uvek igrao, a u Rusiji smo ispali jer Tosic (stoper) nije uklizao Sacirija u kontri. Matic sa tom situacijom nema veze.